چه تفریحاتی در هتل پرسپولیس شیراز منتظر شماست؟ تعداد موزه‌های کشور به ۱۰۰۰ مورد افزایش می‌یابد؟ مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش جریمه ایجاد آلودگی صوتی چقدر است؟ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص واکسن Prevenar ۲۰ | این واکسن در ایران قاچاق است کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است بلیت پرواز عتبات عالیات گران نشد| نرخ بلیت رفت و برگشت به نجف ۱۴ میلیون تومان دریافت تأییدیه سلامت روان شرط صدور پروانه اشتغال روان‌شناسان است پیش بینی هواشناسی بندرعباس امروز (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی تا اواسط هفته دانشگاهیان فردا (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنند حس امنیت در کودکان چگونه آسیب می‌بیند؟ | لحظه‌های امن دنیای کودکانه آیا کودکان هم دچار پوکی استخوان می‌شوند؟ اعضای جوان سبزواری ۷ زندگی را نجات داد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ایران موفق به تولید دارو‌های سل‌تراپی و ژن‌درمانی شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌ها در شهر‌های بزرگ و صنعتی قاچاقچی مواد مخدر در دامداری به دام افتاد متناسب‌سازی حقوق هیچ‌کدام از سه گروه بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین‌اجتماعی کامل انجام نشده است (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۳ هزار اخطاریه سدمعبر برای اصناف در مشهد طی ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ | شهرداری مکلف به رفع سدمعبر است دادخواهی ۴۰۲ شهروند ایرانی از ۲ حادثه تروریستی در حرم شاهچراغ (ع) وزیر آموزش و پرورش: نظر آموزش و پرورش درباره تأثیر معدل در کنکور نادیده گرفته شد بخشنامه جدید تأمین اجتماعی درباره بازرسی از کارگاه‌ها منتشر شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) رجزخوانی در فضای مجازی، انگیزه جنایت هولناک در مشهد شد کمک طرح فراموش‌شده داوینچی به کشف تونل‌های زیرزمینی ایتالیا پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی معطل پول! علت طعم فلز در دهان چیست؟ کدام استان‌های کشور امروز بارانی است؟ (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) تسکین دردهای مزمن مفصلی با مکمل طبیعی ایرانی برای اولین بار در کشور
سرخط خبرها

رشد آمار ازدواج با حذف تشریفات اضافی

  • کد خبر: ۱۱۶۲۶۴
  • ۱۸ تير ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۸
رشد آمار ازدواج با حذف تشریفات اضافی
معاون اول رئیس جمهور در امور زنان گفت: همزمان با شیوع کرونا،برگزاری ساده مراسم ازدواج باعث شد نرخ ازدواج رشد داشته باشد.

به کزارش شهرآرانیوز، انسیه خزعلی گفت: بخشی از مسائل مربوط به ازدواج، فرهنگی، برخی اجتماعی و گروهی به اقتصاد بستگی دارد اما حاکمیت می‌تواند در همه آنها دخالت و تاثیر داشته باشد؛ علیرغم همه تاثیرگذاری حاکمیت، بخش مهمی از مسائل فرهنگی را عامه مردم خواهند ساخت.

معاون اول رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: آنچه حاکمیت در حال حاضر در بخش اهداف کلان اعمال می‌کند، مربوط به بخش اقتصادی می‌شود. 

او درباره وضعیت ازدواج در دوران کرونا گفت: یکی از علت‌های افزایش آمار ازدواج در دو سال اخیر این بود که برخی از مراسمات و تشریفات حذف شدند. برطرف کردن برخی موانع فکری و فرهنگی نیز اهمیت بسیار دارد که باید توسط متصدیان امر در این حوزه نیز سرمایه‌گذاری شود.

معاون اول رئیس جمهور  در امور زنان و خانواد ادامه داد: باید بتوانیم این مهارت را در جوانان ایجاد کنیم که پیش از ازدواج عاقلانه بیندیشند، عاقلانه ازدواج کنند و پس از ازدواج عاشقانه زندگی کنند. اگر این فرهنگ، نگاه و تفکر در جامعه رسوخ پیدا کند شاهد افزایش آمار ازدواج، کم شدن تعداد صلاق و در نتیجه پایداری زندگی‌ها خواهیم بود.

۸۸ درصد جوانان مجرد، تمایل به ازدواج دارند

رئیس مؤسسه تحقیقات جمعیت گفت: در سیاستگذاری حوزه ازدواج، دو مسئله وجود دارد، یکی اینکه در حال حاضر جوانان تمایل به ازدواج ندارند و باید برای فرهنگ‌سازی اقدام شود. موضوع دوم این است که جوانان می‌خواهند ازدواج کنند اما موانعی وجود دارد و باید آن موانع برطرف شود.

طبق آخرین پیمایش ارزش‌ها و نگرش‌ها، ۸۸ درصد جوانان مجرد در سن ازدواج تمایل به ازدواج دارند.

مسعود عالمی گفت: در الگوی ازدواج، بالا رفتن سن و تمایل به ازدواج تغییراتی وجود داشته‌است اما هنوز درصد بالایی از جوانان تمایل به ازدواج دارند. به صورتی که باید ۸۸ درصد سیاست‌ها متوجه رفع موانع ازدواج و ۱۲ درصد به سمت تغییر نگرش و فرهنگ‌سازی حرکت کند. یعنی ۸۸ درصد بودجه برای رفع موانع ازدواج اختصاص پیدا کند و ۱۲ درصد آن به کارهایی در جهت تغییر نگرش تخصیص یابد.

او افزود: از لحاظ نیروی انسانی که در این زمینه به کار برده می‌شود اعم از کارمندان، کارشناسان، خبرگان و حتی تربیت نیروی انسانی متخصص در عین نگاه آینده‌نگرانه باید همین حدود ۸۸ درصد تربیت نیروی انسانی در جهت رفع موانع ازدواج باشد؛ ۸۸ درصد پژوهش‌ها در حوزه ازدواج که بخشی از حوزه جمعیت است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->