آیا احکام حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی و مستمری بگیران امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) صادر می‌شود؟ معمای گم شدن ۲۰۰ کیلو مواد مخدر راز قتل قاچاقچی را افشا کرد نقشه ناکام قتل همسر سابق برای حضانت فرزند! فهرست سیاه تبهکاران سایت دیوار در مشهد فاش شد اسامی محصولات و خوشبوکننده‌های غیرمجاز اعلام شد(۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) واژگونی خودرو در سبزوار یک کشته و ۵ مصدوم برجای گذاشت (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ۲ کشته و ۲ مصدوم در پی تصادف مرگبار پژو و کامیون در نیشابور (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) سه علت اصلی سقط جنین در کشور باران و لغزندگی برخی جاده‌های شمالی خراسان رضوی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان باختن یک چوپان بر اثر سقوط از ارتفاعات شهرستان قوچان خراسان رضوی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در بزرگراه کلانتری مشهد | ۶ مصدوم به بیمارستان منتقل شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه روند رسیدگی قضایی پرونده حادثه انفجار بندر شهید رجایی افزایش قیمت داروی راپامیون صحت ندارد واکنش پلیس به حادثه پیست اتومبیلرانی ورزشگاه آزادی تلاش ناکام قاچاقچیان برای ربودن کتیبه باستانی در حریم تخت جمشید حادثه هولناک در پیست آزادی | برخورد خودروی مسابقه با عکاس و فیلمبردار + فیلم تصادف زنجیره‌ای در جاده شاندیز| یک تن کشته و ۴ نفر مصدوم شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۷۶۰ متهم به سرقت و معتاد متجاهر در مشهد دستگیر شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تأکید استاندار خراسان رضوی بر گسترش نهضت عدالت آموزشی بدون تشریفات ۲۵ مصدوم در پی آتش سوزی یک کارخانه در شهرک صنعتی توس مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: امروز شاهنامه متنی برای یکایک شهروندان جهان است پلنگ زخمی البرز تلف شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار خودمراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون حمایت از خانواده مجلس: باید به سمت ترویج داشتن فرزند سوم و چهارم حرکت کنیم مهم‌ترین چالش‌های پیش روی صنعت گیاهان دارویی استاندار خراسان رضوی بر ضرورت حمایت از خانواده‌ها در طرح جوانی جمعیت تأکید کرد آیا گوش‌ها هم آلرژی می‌گیرند؟ خوراکی‌هایی که باعث افزایش اشتها و پرخوری می شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | احتمال بارش باران در مشهد طی فردا رئیس ستاد ملی جمعیت کشور: کمک مالی به خانواده‌ها در سال اول زندگی نوزادان، مشوقی برای افزایش نرخ فرزندآوری است
سرخط خبرها

رشد آمار ازدواج با حذف تشریفات اضافی

  • کد خبر: ۱۱۶۲۶۴
  • ۱۸ تير ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۸
رشد آمار ازدواج با حذف تشریفات اضافی
معاون اول رئیس جمهور در امور زنان گفت: همزمان با شیوع کرونا،برگزاری ساده مراسم ازدواج باعث شد نرخ ازدواج رشد داشته باشد.

به کزارش شهرآرانیوز، انسیه خزعلی گفت: بخشی از مسائل مربوط به ازدواج، فرهنگی، برخی اجتماعی و گروهی به اقتصاد بستگی دارد اما حاکمیت می‌تواند در همه آنها دخالت و تاثیر داشته باشد؛ علیرغم همه تاثیرگذاری حاکمیت، بخش مهمی از مسائل فرهنگی را عامه مردم خواهند ساخت.

معاون اول رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: آنچه حاکمیت در حال حاضر در بخش اهداف کلان اعمال می‌کند، مربوط به بخش اقتصادی می‌شود. 

او درباره وضعیت ازدواج در دوران کرونا گفت: یکی از علت‌های افزایش آمار ازدواج در دو سال اخیر این بود که برخی از مراسمات و تشریفات حذف شدند. برطرف کردن برخی موانع فکری و فرهنگی نیز اهمیت بسیار دارد که باید توسط متصدیان امر در این حوزه نیز سرمایه‌گذاری شود.

معاون اول رئیس جمهور  در امور زنان و خانواد ادامه داد: باید بتوانیم این مهارت را در جوانان ایجاد کنیم که پیش از ازدواج عاقلانه بیندیشند، عاقلانه ازدواج کنند و پس از ازدواج عاشقانه زندگی کنند. اگر این فرهنگ، نگاه و تفکر در جامعه رسوخ پیدا کند شاهد افزایش آمار ازدواج، کم شدن تعداد صلاق و در نتیجه پایداری زندگی‌ها خواهیم بود.

۸۸ درصد جوانان مجرد، تمایل به ازدواج دارند

رئیس مؤسسه تحقیقات جمعیت گفت: در سیاستگذاری حوزه ازدواج، دو مسئله وجود دارد، یکی اینکه در حال حاضر جوانان تمایل به ازدواج ندارند و باید برای فرهنگ‌سازی اقدام شود. موضوع دوم این است که جوانان می‌خواهند ازدواج کنند اما موانعی وجود دارد و باید آن موانع برطرف شود.

طبق آخرین پیمایش ارزش‌ها و نگرش‌ها، ۸۸ درصد جوانان مجرد در سن ازدواج تمایل به ازدواج دارند.

مسعود عالمی گفت: در الگوی ازدواج، بالا رفتن سن و تمایل به ازدواج تغییراتی وجود داشته‌است اما هنوز درصد بالایی از جوانان تمایل به ازدواج دارند. به صورتی که باید ۸۸ درصد سیاست‌ها متوجه رفع موانع ازدواج و ۱۲ درصد به سمت تغییر نگرش و فرهنگ‌سازی حرکت کند. یعنی ۸۸ درصد بودجه برای رفع موانع ازدواج اختصاص پیدا کند و ۱۲ درصد آن به کارهایی در جهت تغییر نگرش تخصیص یابد.

او افزود: از لحاظ نیروی انسانی که در این زمینه به کار برده می‌شود اعم از کارمندان، کارشناسان، خبرگان و حتی تربیت نیروی انسانی متخصص در عین نگاه آینده‌نگرانه باید همین حدود ۸۸ درصد تربیت نیروی انسانی در جهت رفع موانع ازدواج باشد؛ ۸۸ درصد پژوهش‌ها در حوزه ازدواج که بخشی از حوزه جمعیت است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->