اعلام محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد رشد دوباره گردشگران خارجی پس از افت ناشی از جنگ ۱۲ روزه | گردشگری سلامت راهی برای مقابله با ایران‌هراسی ویدئو | بارش نخستین باران پاییزی در حرم مطهر رضوی (۱۲ آبان ۱۴۰۴) اعتراف سارق به ۳۶ فقره سرقت قطعات خودرو در مشهد | مالخر در خواجه‌ربیع دستگیر شد (۱۲ آبان ۱۴۰۴) راهکار‌هایی برای فراموشی و عبور از یک رابطه پس از جدایی | خداحافظی بدون درد استقرار تیم‌های اورژانس پیش‌بیمارستانی در مسیر راهپیمایی ۱۳ آبان (۱۴۰۴) سرمای ماندگار در کمین مشهد (۱۲ آبان ۱۴۰۴) حکم قصاص متجاوز به عنف در میناب اجرا شد + جزئیات پرونده متهم (۱۲ آبان ۱۴۰۴) تحصیل ۲۱۲ هزار دانش‌آموز عشایری در ۷ هزار مدرسه کشور | توسعه عدالت آموزشی در مدارس عشایری در اولویت است + فیلم جریمه ۲ برابری برای رانندگان ناوگان عمومی | ۱۰ نمره منفی برای عبور از چراغ قرمز پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۲ آبان ۱۴۰۴) | بارش برف و باران در برخی نقاط استان اسامی تعدادی از محصولات تزریقی زیبایی غیرمجاز منتشر شد (۱۲ آبان ۱۴۰۴) کدام‌یک برای کاهش فشار خون مفید است؛ آب چغندر یا آب انار؟ اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد، نجات‌بخش زندگی ۶ بیمار شد (۱۲ آبان ۱۴۰۴) گلایه داوطلبان آزمون سیستمی دوره های نوین تدریس از اختلال در سامانه آزمون تربیت مربی فنی وحرفه ای چرا مدارس مشهد با وجود آلودگی زیاد هوا امروز (دوشنبه، ۱۲ آبان ۱۴۰۴) تعطیل نشد؟ گلایه های مردم از وقفه توزیع شیر در مدارس مشهد و خبر خوب آموزش و پرورش | بازگشت شیر به مدرسه حذفیات کنکور سراسری ۱۴۰۵ مشخص شد آلودگی هوای مشهد بر اثر فعال‌شدن کانون «قره قوم» ترکمنستان (۱۲ آبان ۱۴۰۴) ۲۱۶ تن برنج احتکاری در جنوب تهران کشف شد (۱۲ آبان ۱۴۰۴) ادامه واریز معوقات حقوق فروردین‌ماه بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۲ آبان ماه ۱۴۰۴) +جزئیات کاهش تخلفات با دوره‌های آموزشی برای رانندگان متخلف در مشهد | سبقت آموزش از جریمه علائم هشداردهنده دیابت در زنان و مردان چگونه است؟ چوپان دروغگو توسط تیم تجسس پاسگاه انتظامی توس مشهد دستگیر شد پلیس مشهد با ورود به باغ اوباش، از یک دعوای خونین جلوگیری کرد | قداره بندها در بند پلیس اولین ویزیت دندانپزشکی کودک باید تا یک‌سالگی انجام شود خمیردندان زغالی واقعاً برای درخشندگی دندان مؤثر است؟ بررسی وضعیت آب، فاضلاب و نور کلاس‌ها در بازرسی مدارس | ممنوعیت عرضه فست‌فود و برخورد با متخلفان خطر ابتلا به کووید در کودکان پس از عفونت دوم، ۲برابر می‌شود
سرخط خبرها

رگبار و رعد‌وبرق در ۴ استان و تداوم خیزش گرد‌و‌خاک (۱۹ تیرماه ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۱۶۳۳۹
  • ۱۹ تير ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۷
رگبار و رعد‌وبرق در ۴ استان و تداوم خیزش گرد‌و‌خاک (۱۹ تیرماه ۱۴۰۱)
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از وقوع رگبار و رعد‌وبرق و وزش باد شدید موقت در برخی نقاط استان‌های سیستان و بلوچستان، کرمان، هرمزگان و فارس طی امروز و شرجی‌شدن هوای بوشهر و خوزستان از امروز تا سه‌شنبه خبر داد.

به کزارش شهرآرانیوز، صادق ضیاییان با بیان اینکه امروز به‌ویژه در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب، در جنوب سیستان و بلوچستان، جنوب کرمان، شمال و شرق هرمزگان و جنوب شرق فارس رشد ابرهای همرفتی، وقوع رگبار و رعد وبرق و وزش باد شدید موقت گاهی گرد و خاک و درمناطق مستعد تگرگ پیش بینی می‌شود، اظهار کرد: این شرایط دوشنبه تا چهارشنبه (۲۰ تا ۲۲ تیرماه) در مناطق مذکور با شدت کمتر ادامه خواهد یافت.

به گفته وی، در سایر مناطق کشور تا پنجشنبه (۲۳ تیرماه) جوی پایدار حاکم است و دمای هوا از امروز تا سه‌شنبه (۱۹ تا ۲۱ تیرماه) در سطح کشور به‌ویژه در سواحل دریای خزر، شمال غرب و دامنه‌های جنوبی البرز افزایش می‌یابد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ادامه داد: با توجه به وزش بادهای جنوبی از روی خلیج فارس، هوای بوشهر از یکشنبه تا سه‌شنبه و هوای خوزستان از دوشنبه و سه‌شنبه به طور قابل ملاحظه‌ای شرجی خواهد شد.

ضیاییان این را هم گفت که از امروز تا پایان هفته در شمال شرق، شرق و جنوب شرق به‌ویژه منطقه زابل، وزش باد شدید همراه با گرد و خاک پیش بینی می‌شود که از سه‌شنبه بر شدت آن افزوده خواهد شد.

وی با بیان اینکه طی این مدت با توجه به وزش بادهای فصلی روی عراق، پتانسیل تشکیل توه‌های گرد و خاک و انتقال آن به بخش‌هایی از غرب و جنوب غرب وجود دارد، اظهارکرد: امروز در بخش‌هایی از مرکز و جنوب کشور نیز وزش باد شدید همراه با گرد و خاک پیش بینی می‌شود که از سه‌شنبه تا پایان هفته بر شدت آن افزوده خواهد شد.

به گفته وی، پدیده غالب در دامنه‌های جنوبی البرز نیز از امروز تا پایان هفته در برخی ساعات وزش باد همراه با غبار رقیق خواهد بود و دریای عمان و تنگه هرمز یکشنبه تا سه‌شنبه و خلیج فارس دوشنبه مواج خواهند بود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا (۲۰ تیرماه) صاف و غبار رقیق در بعضی ساعت‌ها همراه با وزش باد با حداقل دمای ۲۷ و حداکثر دمای ۳۹ درجه سانتیگراد و طی ‌سه‌شنبه (۲۱ تیرماه) صاف تا قسمتی ابری و گاهی وزش باد و غبار رقیق با حداقل دمای ۲۵ و حداکثر دمای ۴۰ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: طی امروز و فردا ( ۱۹ و ۲۰ تیرماه) اهواز با دمای ۴۸ و ۴۷ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و اردبیل  با دمای ۱۲ و ۱۳ درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان‌ کشور هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->