اتحادیه اروپا «تیک‌تاک» را به دلیل فروش اطلاعات کاربران ۶۰۰ میلیون دلار جریمه کرد تاریخچه اسکایپ، یکی از محبوب‌ترین پلتفرم‌های دنیای ارتباطات دیجیتال اسکایپ امروز تعطیل می‌شود + علت و جزئیات مطالعه جدید: خفاش‌ها از صدای قورباغه‌ها، طعمه‌های خوشمزه را از سمی تشخیص می‌دهند بسته‌های تخفیفی رومینگ همراه اول و ایرانسل ویژه حج ۱۴۰۴ + روش فعالسازی مشخصات سرفیس پرو جدید با نمایشگر ۱۲ اینچی لو رفت گوگل به زودی به کودکان زیر ۱۳ سال اجازه استفاده از چت‌بات Gemini را می‌دهد کشف انقلابی دانشمندان درباره منشأ طلا: مگنتارها، کارخانه‌های جدید تولید عناصر گرانبها! نسخه آزمایشی One UI ۸ سامسونگ احتمالا ماه آینده منتشر می‌شود ویدئو | موتورسیکلت پرنده Volonaut که از پیشرانه جت برای پرواز استفاده می‌کند زمان انتشار بازی GTA VI به تأخیر افتاد + دلیل و تاریخ جدید هشدار اپل به کاربران آيفون: مراقب حمله جاسوس‌افزاری باشید نتیجه تحقیقات جدید: رژیم غذایی فستینگ منجر به تغییرات پویا در مغز می‌شود گوگل پلی از ابتدای سال ۲۰۲۴ تا کنون ۴۷ درصد از برنامه‌هایش را کاهش داده است جمینای گوگل احتمالا تا پایان ۲۰۲۵ با آیفون ادغام می‌شود بزرگ‌ترین ساختار کیهانی ممکن است ۵۰درصد بزرگ‌تر از آن چیزی باشد که تصور می‌کردیم نامه انجمن «فین‌تک» ایران به رئیس جمهور در اعتراض به ضرب‌الاجل بانک مرکزی به صرافی‌های رمزارزی ابزارهای جدید هوش مصنوعی گوگل برای یادگیری زبان معرفی شدند گوگل زبان فارسی را به هوش مصنوعی پادکست‌ساز NotebookLM اضافه کرد ویدئوکست | اخبار علم و فناوری در هفته گذشته (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ازبین‌بردن عوارض قرص‌های لاغری و راهکار‌های علمی و مؤثر برای بازگرداندن سلامتی
سرخط خبرها

ایرپاد جدید اپل مانع تصادف کاربر در جاده می‌شود!

  • کد خبر: ۱۱۶۳۶۹
  • ۱۹ تير ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۰
ایرپاد جدید اپل مانع تصادف کاربر در جاده می‌شود!
اپل حق امتیاز اختراع جدیدی ثبت کرده که به نظر می رسد به ایرپاد قابلیتی می دهد تا از تصادف کاربر در خیابان جلوگیری کند یا حتی ضربان قلب وی را رصد کند.

به کزارش شهرآرانیوز، اخیراً بحث و گفتگوهای زیادی درباره نسل آینده ایربادهای اپل به نام «آیرپاد پر و۲» به وجود آمده است. پیش بینی می شود این گجت در سال جاری میلادی به بازار عرضه شود.

از سوی دیگر شایعاتی درباره ارتقای ایرپاد و افزودن قابلیت هایی مانند رصد ضربان قلب به آن نیز وجود دارد. در همین راستا نشریه اسلش گیر در گزارشی از ثبت حق امتیاز اختراع جدید اپل خبر داده است. ایرپادهای نسل آتی با کمک این فناوری از تصادف کاربر در جاده ها یا محل های ساخت و ساز پر سروصدا اجتناب کنند.

در حق امتیاز اختراع اپل به یک سیستم صوتی پس زمینه ای اشاره شده که به طور خودکار میزان صوت را طوری تنظیم می کند تا کاربر بتواند سروصداهای مهم اطراف مانند آژیر خطر و بوق خودروها را بشنود.

ایرپاد جدید اپل مانع تصادف کاربر در جاده می‌شود!

 

سیستم سروصدای پس زمینه به خصوص می تواند مسیر حرکت کاربر و سرعت را با استفاده از داده های جی پی اس و حسگرهای آیفون یا اپل واچ کاربر جمع آوری کند. به عنوان مثال داده های جی پی اس نشان می دهد کاربر نزدیک یک تقاطع شلوغ است. اما از آنجا که کاربر ایرپادهایش را در گوشش گذاشته ممکن است نتواند هنگام گذر از تقاطع سروصدای اطراف را بشنود.

ایرپاد به طور خودکار میزان صدا را پایین می آورد یا احتمالاً پخش موسیقی را قطع می کند تا کاربر متوجه ترافیک اطراف شود. یا هنگامیکه داده ها حاکی از آن باشند که کاربر در کنار جاده راه می رود، ایرپاد فقط صدای موسیقی یا محتوا را در یک گوش کاربر که به سمت جاده است، کاهش می دهد.

به طور دقیق تر اگر جاده در سمت چپ کاربر باشد، به طور خودکار فقط صدای گوشی چپ ایرپاد کاهش می یابد. به این ترتیب تضمین می شود که کاربر سروصدای اطراف را می شنود.

به طور همزمان وقتی که ایرپاد و حسگرهای دیگر داده های خاصی را ردیابی می کنند، سیستم صوتی زنگ هشدار ذخیره شده روی آیفون یا اپل واچ را پخش می کند تا کاربر را مطلع کند.

طبق اطلاعات موجود در حق امتیاز اختراع، صدای ایرپاد را می توان کم کرد یا در برخی مواقع قطع کرد تا کاربر بتواند در محیط های خطرناک، شغلی یا واحدهای آموزشی تمرکز کند.

همچنین در ایرپاد یک حسگر خاص به کار می رود تا با حسگرهای موجود در آیفون یا اپل واچ به طور هماهنگ کار و وضعیت قفسه سینه کاربر را صد کند. البته باید اشاره کرد در حق امتیاز به طور خاص به ایرپاد اشاره نشده بلکه به یک گجت پوشیدنی صوتی مورد نظر بوده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->