مولدسازی املاک و زمین‌های مازاد ۷ وزارتخانه و سازمان زندان‌ها بررسی و قیمت گذاری شد رهبر معظم انقلاب در دیدار دست‌اندرکاران همایش بین‌المللی تسنیم: حوزه علمیه وام‌دار آیت‌الله جوادی آملی است | تفسیر تسنیم کاری بزرگ و از افتخارات شیعه و حوزه است + فیلم و تصاویر عراقچی در کنفرانس بین‌المللی خلع سلاح ژنو سخنرانی خواهد کرد سپاه: تشییع باشکوه شهیدان مقاومت در بیروت نشان داد حزب الله زنده است گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

وزیر اقتصاد: آیین‌نامه تسهیلات تبصره ۱۸ قانون بودجه تا ۱۰ روز آینده ابلاغ می‌شود

  • کد خبر: ۱۱۶۴۴۳
  • ۲۰ تير ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۴
وزیر اقتصاد: آیین‌نامه تسهیلات تبصره ۱۸ قانون بودجه تا ۱۰ روز آینده ابلاغ می‌شود
وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه تسهیلات اشتغال زایی در ۲ قالب قانون بودجه ۱۴۰۱ و تسهیلات بانکی تبصره ۱۸ اعمال می‌شود، گفت: امیدواریم تا ۱۰ روز آینده آیین نامه تسهیلات حوزه تبصره ۱۸ ابلاغ شود.

به گزارش شهرآرانیوز، سیداحسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به نشست مشترک با مجمع نمایندگان استان گیلان و شورای هماهنگی مدیران وزارت اقتصاد در این استان، تصریح کرد: در راستای نشست‌هایی که در استان‌ها برگزار می‌کنیم نشست خوبی با مدیران اقتصادی و مجمع نمایندگان گیلان داشتیم و با نماینده، ولی فقیه گیلان نیز ملاقاتی صورت گرفت.

خاندوزی به کندی اجرای مصوبات سفر رئیس محترم جمهور به گیلان انتقاد کرد و گفت: در این سفر نکته مهمی که بسیار مورد توجه قرار می‌گیرد این است که با وجود گذشت ۵ ماه از سفر ریاست جمهور به گیلان مصوبات این سفر با کندی صورت گرفته که انتظار داریم که اجرای این مصوبات با سرعت بیشتری صورت گیرد تا  حلاوت آن را مردم و فعالان اقتصادی بچشند.

وی افزود: گزارشاتی که مدیران گیلان ارائه دادند نشان می‌دهد که اقدامات خوبی صورت گرفته و ابلاغیه رسما به بانک‌های استان ابلاغ می‌شود تا بتوانند از آن استفاده نمایند و این نکته‌ای است که پس از برگشت به تهران پیگیری لازم را از طرف سازمان برنامه و بودجه و معاونت اجرایی رئیس جمهوری انجام خواهیم داد تا مصوبات سفر ریاست جمهوری و نتایج آن در جامعه دیده شود.

وی در خصوص تسهیلات سفر ریاست جمهوری گفت: در بودجه امسال ۲ بخش تسهیلات داریم هم در قالب مواردی که قانون بودجه ۱۴۰۱ در نظر گرفته و هم در قالب تسهیلات بانکی بیرون از قانون بودجه و به طور خاص در مورد بخشی که مربوط به  تسهیلات تبصره ۱۸ در حوزه اشتغال زایی و ... است.

وی افزود: این آیین نامه هنوز ابلاغ نشده و امیدوارم با پیگیری که در وزارت اقتصاد انجام خواهد شد، کمتر از ۱۰ روز آینده، آیین نامه تسهیلات حوزه تبصره ۱۸ را  برای گیلان و سایر استان‌ها ابلاغ کنیم تا کار‌ها سهل و روان‌تر صورت گیرد.  

خاندوزی ادامه داد: با توجه به شرایط استان نیاز است سرمایه‌گذاری‌هایی در طرح‌هایی مثل زباله سوز‌ها که سازگاری با استان دارد و  مورد تاکید رئیس جمهوری است انجام گیرد لذا کمک می‌کنیم تا سرمایه گذاری خارجی برای آن انجام شود.

 وی با بیان اینکه در حوزه مالیاتی گیلان ابهاماتی وجود دارد، تصریح کرد: در این مورد مدیران توضیحاتی ارائه دادند و برخی موارد هم مانند نحوه توزیع مالیات بر ارزش افزوده که باید پیگیری شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->