رازگشایی از قتل مرد زندانی به دست قاتلان اجاره‌ای ماجرای عجیب سرقت‌های باند دختران لاغر در مشهد کیک و غذای رنگی بخوریم یا نخوریم؟ بارش برف و باران در غالب نقاط کشور (۶ اسفند ۱۴۰۳) پیاده روی عوارض سکته مغزی را بهبود می‌بخشد مجازات سخت کادر درمانی که سقط جنین انجام می‌دهند اهمیت کاهش گلبول‌های سفید در خون‌های اهدایی مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

فردا شهاب باران می‌شود/رصد بارش با چشم غیر مسلح

  • کد خبر: ۱۱۶۵۰
  • ۲۲ آذر ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۰
فردا شهاب باران می‌شود/رصد بارش با چشم غیر مسلح
کارشناس نجوم با بیان‌اینکه یکی از بارش‌های مهم شهابی فردا رخ می‌دهد، گفت: شنبه ۲۳ آذرماه بارش شهابی جوزایی به اوج می‌رسد و آسمان شهاب باران خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علی آزادگان گفت: بارش شهابی جوزایی در این چند دهه اخیر گوی سبقت را از بارش برساووشی ربوده است. 

این کارشناس نجوم ادامه داد: هرچند بارش برساووشی به دلیل وقوع در نیمه تابستان توجه بیشتری را به خود جلب می کند اما بارش جوزایی تعداد شهابهای بیشتری دارد. 

وی تاکید کرد:بارش های جوزایی و برساووشی همواره جزء بارش های مهم به شمار می روند.

وی با بیان اینکه فردا شنبه ٢٣آذرماه بارش شهابی در آسمان ایران قابل رویت است،عنوان کرد: ارتفاع نسبتا بالای کانون بارش شهابی موجب می شود که برخلاف دیگر بارشهای شهابی قبل از نیمه شب نیز شهابهایی از این بارش را بتوان دید.

وی تاکید کرد:همواره بارش های شهابی بعد از نیمه شب وضعیت رصدی بهتری دارند اما ویژگی منحصر به فرد بارش جوزایی این است که قبل از نیمه شب هم امکان رصد دارد.

کارشناس نجوم با بیان اینکه می توان صد شهاب این بارش شهابی را در ساعت رصد کرد بیان کرد: اوج بارش جوزایی در سال ۱۳۹۸ پیش بینی می شود که حدود ساعت ۴ عصر شنبه ۲۳ آذر رخ دهد. 

وی ادامه داد: گذشت ۳ روز از ماه بدر موجب می شود که ماه ساعتی پس از غروب خورشید، طلوع کند و تمام شب در آسمان و در حدود ۹ درجه ای کانون بارش بماند؛البته این کمی باعث سختی رصد شهابها می شود ولی بعد از نیمه شب این وضعیت بهبود می یابد.

وی با اشاره به امکان رصد بارش جوزایی گفت: این بارش شهابی بیشتر در آسمانهایی بدون آلودگی نوری قابل رویت با چشم غیر مسلح است.

وی افزود: منشا بارش شهابی جوزایی بسیار متفاوت از دیگر بارشها است. اغلب بارشهای شهابی از دنباله دارها سرچشمه می گیرند اما بارش جوزایی از سیارک ۳۲۰۰ فایتون قدرت خود را اخذ می کند. 

آزادگان گفت: حضیض مداری سیارک فایتون کمترین مقدار را در بین سیارک شناخته شده دارد و فقط برابر با ۰.۱۴ واحد نجومی یا ۲۱ میلیون کیلومتر است.

 

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->