نقض مجدد آتش‌بس با حمله پهپادی اسرائیل به لبنان (۲۳ مرداد ۱۴۰۴) انهدام یک تانک ارتش اسرائیل در غزه توسط «القسام» عارف وارد قرقیزستان شد تلاش‌های ترامپ برای دریافت جایزه صلح نوبل شروع شد | تماس ترامپ با وزیر دارایی نروژ ترامپ: فکر می‌کنم «پوتین» می‌خواهد به توافق صلح در اوکراین دست یابد سردار رادان: ۷۵ درصد زوار اربعین حسینی به کشور بازگشتند سخنگوی وزارت خارجه: بمباران اتمی ژاپن از جنایات تاریخی است رهبر انصارالله یمن: اسرائیل در ظلم، شکنجه، بی‌عدالتی و جنایت مهارت دارد دیدار وزیر خارجه ایران با مسئولان تولیت حرم مطهر حضرت اباعبدالله الحسین (ع) + عکس مصر میانجی ایران و آژانس شد؟ حماس: هدف از طرح شهرک‌سازی صهیونیستی قطع ارتباط بین رام‌الله و بیت لحم است تصمیم ارتش صهیونیستی برای فراخوان ۱۰۰ هزار نیرو برای اشغال غزه کارشناس روس: همکاری اقتصادی روسیه و آمریکا تهدیدی جدی برای منافع اروپا خواهد بود ترکیه در زمینه سامانه‌های تسلیحاتی به سوریه کمک می‌کند اندونزی ۸۰۰ تُن کمک بشردوستانه برای مردم غزه ارسال می‌کند معاون امنیتی انتظامی وزارت کشور: زائران از مرزهای چذابه، شلمچه و خسروی به کشور برگردند پوتین: مرحله بعدی تماس‌ با آمریکا می‌تواند درباره پیمان استارت جدید باشد شمار شهدای غزه به ۶۱ هزار و ۷۷۶ نفر رسید عراق اظهارات نتانیاهو درباره «ایده اسرائیل بزرگ» را محکوم کرد معاون اول رئیس‌جمهور عازم قرقیزستان شد + فیلم عارف: توسعه روابط با کشورهای منطقه اوراسیا اولویت کشور است سخنگوی دولت: اقتصاد مرزها تضمین‌کننده امنیت پایدار کشور است نتانیاهو تهدید کرد غزه را مانند «درسدن» بمباران کند یورش ده‌ها شهرک‌نشین صهیونیست به مسجد الاقصی تحت حمایت پلیس نمایش امیدوارکننده لاریجانی انفجار شدید در ادلب سوریه | گزارش‌های اولیه از وقوع خسارات + فیلم
سرخط خبرها

انتقاد آیت‌الله علم‌الهدی از ثبت‌نام ۵۳۶ نفر برای انتخابات مجلس در مشهد

  • کد خبر: ۱۱۶۵۲
  • ۲۲ آذر ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۳
انتقاد آیت‌الله علم‌الهدی از ثبت‌نام ۵۳۶ نفر برای انتخابات مجلس در مشهد
نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی گفت:نقطه تخلف از تقوای اقتصادی و معیشتی در زندگانی انسان طغیان و سرکشی در مصرف است.
به گزارش شهرآرانیوز؛ آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه مشهد در جوار بارگاه رضوی اظهار داشت: راهی که اسلام مقدس در قرآن در حوزه اقتصاد برای ما مشخص کرده است، اعتدال است. راهکار اول نگاه به طبقه پایین از نظر مصرف است و راهکار دوم کفاف است. یعنی به اندازه گذران زندگی آبرومند انسان برای مصرف خودش برنامه‌ریزی کند، بطوریکه اگر در اداره زندگی آبرومند در تامین معاش اگر مصرف از این حد گذشت، خارج از مصداق تقوا اقتصادی است.

وی افزود: نقطه تخلف از تقوای اقتصادی و معیشتی در زندگانی انسان طغیان و سرکشی در مصرف است، سرکشی در مصرف یعنی زیاده روی به حدی که برای زندگی و مصرف برنامه نداشته باشیم و نتیجه طغیان و سرکشی در مصرف، آنطور که قرآن می‌فرماید سقوط در جهنم است.

نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی ادامه داد: خداوند در سوره مبارکه انعام می‌فرماید؛ خدا به فحشا امر نمی‌کند، ما به مترفین آن‌ها امر می‌کنیم، مترف به کسی می‌گویند که در زندگی مرفه بی درد است و زندگی عیاشانه دارد.

امام جمعه مشهد مقدس در ادامه با اشاره به هفته ثبت نام برای انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: در حقیقت انتخابات یک مظهر قطعی مشترک در انواع دموکراسی و مردم‌سالاری است.

وی اضافه کرد: انتخابات در مردم‌سالاری غربی، ماهیتا با انتخابات در نظام مردم‌سلاری دینی متفاوت است، در دموکراسی غربی انتخابات در مقام رقابت قدرت است، برای اینکه قدرت حاکمیت به مردم و افراد و یا به یک حزب برسد، احزاب باهم رقابت می‌کنند، این انتخابات نتیجه رقابت در قدرت است، اما در نظام مردم سالاری اسلامی انتخابات نتیجه رقابت در قدرت نیست، مشارکت سیاسی تکلیف مردم است.

آیت‌الله علم‌الهدی ادامه داد: پیغمبر فرمودند: «کسی که احتمام در امور سیاسی ندارد، اصلا مسلمان نیست»، مشارکت فقط حق نیست، مردم تکلیف خودشان را انجام می‌دهند، پس اصل مشارکت سیاسی در اسلام تکلیف است.

‌نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی با اشاره به معنی کاندیدا شدن در انتخابات گفت: معنی کاندیدا شدن در انتخابات این است که همه شما وظیفه دارید در مسائل سیاسی کشور دخالت کنید، آقا یا خانوم نماینده هم از طرف عده‌ایی آدم این وظیفه شرعی را انجام می‌دهد، پس تبلیغ معنی ندارد، پول خرج کردن معنی ندارد، پوستر زدن به چه معناست؟

وی افزود: پول خرج کردن برای نمایندگی، یعنی رقابت در قدرت، این نماینده بر مبنای اندیشه و تکلیف شرعی نیامده است کاندیدا بشود، هزینه می‌کند، پول مصرف می‌کند که به قدرت برسد. آقای فرماندار گفتند ۵۳۶ نفر برای انتخابات مجلس از خراسان رضوی اسم نوشتند، مشهد ۵ کرسی دارد، یعنی برای هر کرسی ۱۰۰ نفر آمدند، یعنی این ۱۰۰ نفری که برای تصاحب کرسی رقابت می‌کنند، واقعا آمدند تکلیف شرعی مشهد و کلات را به نمایندگی انجام بدهند، یا بحث رقابت در قدرت است؟ این با اندیشه و اعتقاد اسلامی و دینی نمی‌سازد، این اندیشه سیاسی لیبرال دموکرات است.

امام جمعه مشهد مقدس در ادامه تاکید کرد: در درجه اول از دستگاه‌های نظارتی انتخابات و بعد از دستگاه‌های امنیتی خواهش می‌کنم که به این قضیه ورود پیدا کنند و هزینه‌های کاندیدا‌ها شفاف بشود، یک آقای تاجر یا شرکت اقتصادی به چه صورتی ۱۰۰ میلیون به حساب ستاد انتخابات یک نماینده می‌ریزند؟ اگر بنا شد کاندیدا شدن در نمایندگی مجلس رقابت در قدرت باشد، و در این رقابت پول باید هزینه کرد، چرا این هزینه را آمریکا نکند؟ و آن نماینده بشود عامل نفوذی داخل، هزینه‌ها باید شفاف بشود، دستگاه‌های امنیتی و قضایی ما باید بررسی کنند، اگر یک آقای آمد در عرصه انتخابات میلیاردی هزینه کرد، حتما بپرسید از کجاست؟ پشت پرده کی هست؟ پشت پرده آمریکا، اسرائیل و انگلیس است، دنیای کفر با ما دشمن است.

وی ادامه داد: مسئله انتخابات یک دروازه بزرگ برای قلعه ایمن است، این قلعه دیوارش بلند است، چون دیوارش ولایت است. از این دیوار هیچ دشمنی نمی‌تواند بالا بیاید، اما یک دورازه بزرگ به اسم انتخابات دارد، از این دورازه بزرگ دشمن وارد می‌شود.

نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی در ادامه گفت: این هزینه را برای مردم بکنید، آقایی که یک میلیون و نیم مستمری‌بگیر است، گفت به ما بسته معیشتی ندادند، من از آقای استاندار خواهش می‌کنم این قضیه را در استان پیگیری کنند، فقیر آبرومند آن کسی است که شما برید در خانه‌اش، مسئولان ما باید به سراغ فقرا بروند، این وظیفه اصلی ما‌ست.
 
منبع: تسنیم
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->