برگزاری نخستین نشست فعالان سینمای خراسان رضوی در مشهد تمام مهربانی‌های یار مهربان تصویرگر آواز‌های آبی شهر | یادی از استاد علی‌اکبر زرین‌مهر نقاش فقید مشهدی هم‌زمان با سالروز درگذشتش ماجرای تخلص استاد شهریار در مسابقه تلویزیونی «دونقطه» + فیلم گنجینه ای از هنر ناب ایرانی در حرم رضوی | گذری به موزه تخصصی فرش آستان قدس رضوی روایتی طنزآمیز از روابط انسانی | گزارشی از اکران مردمی فیلم «ناجورها» در مشهد پرتره «سیدحسن حسینی»، شاعر برجسته، روی آنتن تلویزیون + زمان پخش زوربا، یک مرد رها | معرفی کتاب «زوربای یونانی» به بهانه انتشار کتاب صوتی‌اش مدیرعامل مؤسسه فرهنگی شهرآرا: حمایت شهرآرا از سینما برای گرم‌ترشدن بازار هنر مشهد است + فیلم «جیمی کیمل» مجری مشهور تلویزیون اخراج شد سواد رسانه‌ای؛ سپر دفاعی در جنگ نوین حماسه در غزل | فردوسی چه تأثیراتی بر شهریار گذاشته است؟ رائد فریدزاده: حمایت از پروژه‌های سینمایی استانی باید هدفمند و بلندمدت باشد + فیلم لغو اجرا‌های محسن یگانه در گرگان + علت مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی: ظرفیت هنری استان نیازمند ایجاد زیرساخت‌های لازم است پایان بخش اجرایی جشنواره هجدهم موسیقی جوان رمان «جایی برای دفن مردگان نیست» در کتابفروشی‌ها مروری بر کارنامه هنری «فرهاد آییش» به مناسبت تولد هفتاد و سه سالگی‌اش
سرخط خبرها

سانس اکران رایگان «هناس» و «بدون قرار قبلی» در سینما‌های مشهد مشخص شد

  • کد خبر: ۱۱۶۵۵۷
  • ۲۰ تير ۱۴۰۱ - ۲۳:۵۹
سانس اکران رایگان «هناس» و «بدون قرار قبلی» در سینما‌های مشهد مشخص شد
سانس‌های اکران رایگان فیلم‌های هناس و بدون قرار قبلی به مناسبت روز عفاف و حجاب در سینما‌های مشهد مشخص شد.

به گزارش شهرآرانیوز، به مناسبت روز عفاف و حجاب سه‌شنبه، ۲۱ تیر ماه، سینماهای مشهد یک یا ۲ سانس سالن‌های خود را به هر کدام از ۲ فیلم هناس و بدون قرار قبلی ویژه بانوان اختصاص داده‌اند که بانوان علاقه‌مند می‌توانند با مراجعه به سامانه‌های اینترنتی فروش بلیت صندلی خود را رزرو و در ساعت مقرر به سینمای مربوطه مراجعه کنند.

فیلم سینمایی هناس در پردیس سینمایی هویزه در سانس‌های ۱۹:۴۵ و ۲۲، در سینما آفریقا در سانس ۱۹، در پردیس سینمایی اطلس در ۲ سانس ۱۹:۲۰ و ۲۰، در پردیس سینمایی برفی در سانس ۲۰:۱۰، در مجموعه سینمایی سیمرغ در سانس ۲۱ و در پردیس سینمایی پارک‌بازار در ۲ سانس ۱۹ و ۲۱:۱۰ به صورت رایگان برای بانوان اکران خواهد شد.

فیلم سینمایی بدون قرار قبلی نیز در پردیس سینمایی هویزه در سانس ۲۰، در سینما آفریقا در سانس ۲۱، در پردیس سینمایی اطلس در سانس ۱۹:۴۰، در پردیس سینمایی ویلاژتوریست در سانس ۱۹:۱۵، در پردیس سینمایی برفی در ۲ سانس ۱۹ و ۲۰:۵۰، در مجموعه سینمایی سیمرغ در سانس ۲۱ و در پردیس سینمایی پارک‌بازار در ۲ سانس ۱۸ و ۲۱ به صورت رایگان برای بانوان اکران خواهد شد.

فیلم هناس به نویسندگی احسان ثقفی و مهدیه عین‌الهی، کارگردانی حسین دارابی و تهیه‌کنندگی محمدرضا شفاه در ژانر درام اجتماعی و خانوادگی تولید شده که با نگاهی زنانه به مقطعی مهم و ملتهب از دهه ۹۰ جامعه ایران می‌پردازد. این اثر روایتگر قصه زنی است که زندگی‌اش را در آستانه فروپاشی می‌بیند و به دلیل مورد تهدید قرار گرفتن خانواده‌اش دچار تشویش‌ها و نگرانی‌های درونی می‌شود.

این فیلم دومین فیلم بلند حسین دارابی پس از فیلم مصلحت است که در جشنواره فیلم فجر سال گذشته به اکران درآمد و به موضوع ترور دانشمندان هسته‌ای می‌پرداخت.

از بازیگران هِناس نیز می‌توان به مریلا زارعی، بهروز شعیبی، وحید رهبانی، سیاوش طهمورث، سولماز غنی و امین میری اشاره کرد.

در بخشی از دیالوگ‌های این فیلم آمده «همه چیز که قرار نیست بدونی. چیزی که بهت می‌گم تموم اطلاعاتیه که می‌تونم بهت بدم. چیزایی که دونستنش باعث می‌شه موقعیتت تغییر کنه و دیگه نتونی مثل قبل زندگی کنی...».

فیلم بدون قرار قبلی نیز به نویسندگی فرهاد توحیدی و مهدی تراب‌بیگی ششمین فیلم بهروز شعیبی است که دارای مضمونی اجتماعی بوده و با نگاهی به رمانی از مصطفی مستور نوشته شده است. تهیه‌کنندگی این فیلم را محمود بابایی بر عهده دارد و پگاه آهنگرانی، مصطفی زمانی، الهام کردا، صابر ابر، امین میری، حامی ترابی و رضا صابری در آن به ایفای نقش پرداخته‌اند.

بدون قرار قبلی در مشهد و تهران فیلم‌برداری شده و داستان فیلم در مورد دختری به نام یاسمن است که پس از سال‌ها به دلیل مرگ پدرش به ایران بازگشته است. پسرش دچار اوتیسم است ‌و این مساله سفر را برایش دشوار می‌کند. او شناختی از پدرش ندارد و میراثی که پدر برایش گذاشته، باعث تعجب او می‌شود.

در بخشی از دیالوگ‌های فیلم آمده است: «صدری: من می‌خوام حتما یه سر به اون خونه بزنید؛ پیشنهاد می‌کنم.
یاسمین: ممنون از پیشنهادتون ولی من فرصت ندارم.
صدری: ۳۰ سال نبودین؛ بعد از ۳۰ سال بی‌خبری فرصت ندارید برید ببینید پدرتون براتون چی ارث گذاشته؟».

این فیلم در چهلمین دوره‌ جشنواره‌ فیلم فجر حضور داشت و در ۶ بخش نامزد دریافت سیمرغ بلورین گردید که در نهایت در ۲ بخش بهترین صداگذاری و بهترین فیلم از نگاه‌ ملی موفق به کسب سیمرغ بلورین شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->