چنددرصد مردم دنیا بیت‌کوین دارند؟ اگر سه روز از موبایل استفاده نکنیم چه تغییری در فعالیت مغزمان ایجاد می‌شود؟ از پهپاد تا هوش مصنوعی؛ فناوری‌های نوین در خدمت تولید و قاچاق مواد مخدر معترضان به سیاست‌های ایلان ماسک، ایستگاه‌های شارژ تسلا را به آتش کشیدند یافته عجیب محققان: شیر سوسک، چهار برابر مغذی‌تر از شیر گاو است! در بودجه ۱۴۰۴ چقدر برای توسعه هوش مصنوعی در نظر گرفته شده است؟ آپدیت جدید تلگرام منتشر شد + ویژگی‌ها و مشخصات (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) چرا متن مصوبه رفع فیلتر گوگل‌پلی و واتساپ تاکنون منتشر نشده است؟ رونمایی از قابلیت آزمایشی «حالت هوش مصنوعی» برای موتور جستجو گوگل کشف شواهد وجود وسایل نقلیه در ۲۲ هزار سال پیش تاریخ احتمالی انتشار اندروید ۱۶ مشخص شد ویدئو | فرود تاریخی Blue Ghost روی سطح ماه ماه گرفتگی کامل در ۲۳ و ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ | آیا این رویداد نجومی در ایران قابل مشاهده است؟ معرفی بازی اکشن «دوست من پدرو» My Friend Pedro + دانلود اندروید و IOS اختلال گسترده اینترنت در ایران | دلیل اختلال امروز اینترنت اعلام شد آیپد ۱۱ اپل معرفی شد + زمان عرضه ناتینگ‌فون ۳a و ناتینگ‌فون ۳a پرو معرفی شدند + مشخصات و قیمت پیش‌ثبت‌نام الکامپ ۱۴۰۴ از فردا (۱۵ اسفند) با تمرکز بر هوش مصنوعی آغاز می‌شود مقایسه بلاک چین‌های مختلف: اتریوم، بیت کوین و پروژه‌های نوظهور ساخت بازی Split Fiction تقریبا دو برابر It Takes Two خرج داشته است
سرخط خبرها

بالاخره واتساپ در یک چیز از تلگرام جلو زد: واکنش به پیام‌ با تمام ایموجی‌ها

  • کد خبر: ۱۱۶۶۶۹
  • ۲۱ تير ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۶
بالاخره واتساپ در یک چیز از تلگرام جلو زد: واکنش به پیام‌ با تمام ایموجی‌ها
از اواسط اردیبهشت‌ کاربران واتساپ می‌توانستند با شش ایموجی به پیام‌ها واکنش نشان دهند اما حالا امکان جدیدی فراهم شده تا کاربران بتوانند از انواع مختلف ایموجی‌ها برای واکنش نشان دادن به یک پیام استفاده کنند.

به گزارش شهرآرانیوز - واتس‌اپ اواسط اردیبهشت‌ماه امکان واکنش به پیام‌ها از طریق تنها شش ایموجی را در اختیار کاربران خود قرار داد. اما اکنون این پیام‌رسان امکان جدیدی فراهم کرده تا کاربران بتوانند به جای استفاده از تنها شش ایموجی، از انواع مختلف ایموجی‌ها برای واکنش نشان دادن به یک پیام استفاده کنند. در واقع در بهینه‌سازی جدید بیش از شش ایموجی در دسترس کاربران قرار دارد تا بتوانند با آن به یک پیام واکنش بدهند.

با وجودی که مدت زمان زیادی طول کشید تا متا امکان واکنش دادن به یک پیام از طریق ایموجی را در دسترس کاربران خود قرار داد، اما این ویژگی مورد توجه کاربران قرار گرفت. با این وجود تعداد ایموجی‌هایی که در اختیار آن‌ها قرار گرفت محدود بود و این موضوع باعث شد برخی از کاربران در سراسر جهان از واتس‌اپ بخواهند این محدودیت را برطرف کند و امکانات بیشتری در اختیار قرار دهد.

بالاخره واتساپ در یک چیز از تلگرام جلو زد: واکنش به پیام‌ با تمام ایموجی‌ها

حالا واتس‌اپ اعلام کرده به درخواست کاربران توجه نشان داده و محدودیت پاسخ دادن به یک پیام تنها از طریق شش ایموجی را برداشته است و در نتیجه آن‌ها می‌توانند با انواع مختلفی ایموجی به یک پیام واکنش نشان بدهند.

بدیهی است چنین امکانی می‌تواند مورد توجه بسیاری از کاربران قرار گیرد تا بتوانند به تنوع بیشتر ایموجی به پیام‌ها واکنش نشان بدهند. واتس‌اپ اعلام کرده امکان جدید در دسترس تمامی کاربران سیستم عامل اندروید و iOS قرار می‌گیرد، ولی ممکن است دسترسی آن برای تمامی کاربران سراسر جهان چند روز طول بکشد. اگر هنوز این امکان برای شما فعال نشده است، واتس‌اپ این اطمینان را می‌دهد که طی روز‌های آتی می‌توانید در آخرین نسخه واتس‌اپ از این قابلیت به راحتی استفاده کنید.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->