گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است
سرخط خبرها

رئیسی پنجشنبه به کرمانشاه سفر می‌کند

  • کد خبر: ۱۱۶۷۲۸
  • ۲۱ تير ۱۴۰۱ - ۱۸:۵۹
رئیسی پنجشنبه به کرمانشاه سفر می‌کند
استاندار کرمانشاه گفت: آیت‌الله رییسی رییس جمهور کشورمان، پنجشنبه این هفته به کرمانشاه سفر می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، بهمن امیری‌مقدم در نشست خبری که امروز در استانداری برگزار شد با بیان اینکه رئیس‌جمهور پنجشنبه به کرمانشاه سفر می‌کند اظهار داشت: همه ما در استان باید ید واحده برای استفاده صحیح از این سفر باشیم، زیرا این یک فرصت بسیار خوبی برای معرفی ظرفیت‌های استان و انعکاس مشکلات استان است.

وی با بیان اینکه برنامه بعدازظهر سفر ارتباط مردمی و چهره به چهره در ساعت ۱۷:۳۰ در ورزشگاه ۶۰۰۰ نفری امام خمینی (ره) است عنوان کرد: هیچ محدودیتی برای حضور مردم نیست.

امیری‌مقدم با اشاره به اینکه نشست اداری و شورای گفتگو و اشتغال با حضور رئیس جمهور برگزار می‌شود گفت: وزرا در شهرستان‌های مختلف حضور پیدا می‌کنند و مشکلات احصا شده در شورای اداری مطرح می‌شود.

وی با بیان اینکه ۱۰ وزیر و معاونان رئیس جمهور در این سفر حضور دارند افزود: ۸۰ هزار میلیارد تومان پروژه نیمه‌تمام در استان وجود دارد و ۲۰۰ طرح و پروژه اساسی احصا شده و در این سفر تعیین تکلیف خواهند شد.

امیری‌مقدم با اشاره به اینکه سدی که باید ۱۲ سال پیش افتتاح می‌شد اکنون مورد توجه قرار گرفته است گفت: در این سفر پروژه سامانه سردسیری تعیین تکلیف می‌شود.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه بیش از ۲۲ هزار و ۳۴۶ میلیارد تومان طرح‌های اشتغالزایی در استان وجود دارد عنوان کرد: مدیر اجرایی منطقه آزاد قصرشیرین در این سفر معرفی می‌شود و طرح جامع و جذب سرمایه‌گذاری آغاز می‌شود.

وی با اشاره به اینکه کیفی سازی و افزایش ظرفیت پالایشگاه کرمانشاه نیز در این سفر مورد توجه است و ۸۰ درصد به ظرفیت آن افزوده می‌شود گفت: عملیات اجرایی بیش از ۳۰ هزار واحد مسکونی مسکن ملی در طرح جهش تولید مسکن آغاز می‌شود.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه عملیات اجرایی پروژه پتروشیمی روانسر در این سفر آغاز می‌شود افزود: عملیات اجرایی پالایشگاه آناهیتا آغاز می‌شود که ۶۷ درصد سهام مربوط به قرارگاه خاتم، ۱۳ درصد مربوط به هلدینگ اهداف و ۲۰ درصد مربوط به صنعت پالایش نفت کشور است.

وی با اشاره به اینکه تلاش رسانه‌ها برای انتقال صحیح اهداف سفر بسیار مهم است عنوان کرد: برخی مطالب مطرح شده در فضای مجازی تنها سبب پس‌رفت استان می‌شود در حالی که باید ظرفیت‌های استان را معرفی کرد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->