ویدئو | یکصدونودودومین شب حضور مردم مشهد در خیابان (۱۷ شهریور ۱۴۰۵) ویدئو | لحظه رهگیری پهپاد پیشرفته آمریکایی در آسمان تنگه هرمز (۱۷ شهریور ۱۴۰۵) ویدئو| تیزر قسمت چهارم سریال «کنکل» منتشر شد ویدئو| نخستین تریلر فصل دوم «دکستر: رستاخیز» منتشر شد اینفوگرافی| توصیه‌هایی برای پیشگیری از غرق شدن اینفوگرافی| تداخلات دارویی مرگبار کارتون | کاهش سن ابتلا به سکته قلبی در ایران «کافه شهر پلاس»: هیچ‌کس برای این عکس‌ها ژست نگرفت! | ۳۶ قاب از لحظه‌های واقعی خیابان ویدئو | سرپرست وزارت دفاع: توان زدن ناوهای محاصره‌کننده آمریکایی را داریم ویدئو | صدونودویک شب حضور حماسی مردم مشهد | براساس تکلیف شرعی و انقلابی و برای حفظ ایران در سنگر خیابان هستیم (۱۶ شهریور ۱۴۰۵) ویدئو| تیزر جدید سریال «دیار مادری» با بازی زیبا بروفه منتشر شد ویدئو| واکنش سیاوش طهمورث به سرقت موبایلش ویدئو | لحظه حمله رژیم صهیونیستی به تیم خبرنگار و تصویربردار شبکه خبری المنار در شهر النبطیه لبنان کارتون | در آرزوی باران کارتون | تقدیم به خبرنگارانی که قلم‌شان را برای اصلاح جامعه به کار می‌گیرند و نه چیز دیگری! اینفوگرافی| جزئیات سهمیه بنزین خودروها از بامداد فردا، ۱۷ شهریور ویدئو | شایعه افزایش تعرفه واردات خودروهای برقی و هیبریدی تکذیب شد صوت| آهنگ جدید شهرام ناظری با نام «امشب» منتشر شد + لینک دانلود و متن ویدئو | صدونود شب حضور حماسی مردم مشهد مقدس در خیابان | شهدای خیابان انگیزه مردم را برای حضور بیشتر کرده است (۱۵ شهریور ۱۴۰۵)
سرخط خبرها

پادکست | ۸ روایت تا غدیر | قسمت سوم داستانِ زره

مجموعه ۸ روایت تا غدیر داستان‌های کوتاه و صوتی است که در دهه ولایت (عید قربان تا عید سعید غدیر) از شهرآرا نیوز منتشر شود.
  • کد خبر: ۱۱۶۷۳۰
  • ۲۱ تير ۱۴۰۱ - ۱۹:۳۵

به گزارش شهرآرانیوز، این روایت‌ها هرچند کوتاه، اما باز هم شنیدنی است. روایت‌هایی که نشان می‌دهد حضرت علی (ع) چرا جانشین نبی خدا (ص) شد.

ماجرای زره امام علی(ع) و مرد مسیحی

توضیح صحنه: صدای زمزمه‌های چند نفر كه در محكمه هستند، می‌آید. صدای نوشتن قاضی هم شنیده می‌شود.

مرد مسیحی (با پوزخند): می‌خواهم ببینم خلیفه مسلمین كه خودش را آدمی عادل و منصف می‌داند، می‌خواهد مرا متهم كند كه زرهش را دزدیده‌ام؟!

قاضی: چه می‌گویی ای پسر ابوطالب!

علی(ع): این برادر برای من عزیز است و او را متهم نمی‌كنم، اما این زره از آن من است؛ نه آن را فروخته‌ام و نه آن را به كسی بخشیده‌ام و اكنون آن را نزد این مرد یافته‌ام. برای همین از او خواهش كردم كه همراه من به محكمه بیاید.

قاضی: خلیفه ادعای خود را اظهار كرد. تو چه می‌گویی؟

مرد مسیحی: این زره مال من است و ممكن است خلیفه اشتباه كرده باشد.

قاضی: ای علی، تو مدعی هستی و این مرد منكر است. با این حساب بر توست كه برای مدعایت شاهد بیاوری.

علی(ع) (می‌خندد): قاضی راست می‌گوید. اكنون ‌باید شاهد بیاورم، ولی شاهدی ندارم.

قاضی: بسیار خب... پس مدعی شاهد ندارد. محكمه به‌نفع این مرد مسیحی حكم می‌دهد. می‌توانی زره را نگه داری.

مرد مسیحی: از همان اول هم زره از آن من بود...

قاضی: می‌توانید بروید.

راوی: امام علی‌(ع) و مرد مسیحی از محكمه بیرون رفتند.

توضیح صحنه: صدای عبور مردم، گاری‌ها و مع‌مع بزی می‌آید. همهمه‌ای آرام در جریان است.

مرد مسیحی: راستش توقع نداشتم خلیفه این حكم را بپذیرد. این رفتاری نیست كه همیشه از این و آن می‌بینم.

علی(ع): برادر، عدل و انصاف همین را حكم می‌كند!

مرد مسیحی: تو كه خلیفه مسلمینی، می‌توانستی زرهت را با زور هم كه شده است، از من بگیری، ولی با اینكه زره خود را شناختی، این كار را نكردی.

علی(ع): روا نیست مسلمان چنین كاری كند.

مرد مسیحی: اقرار می‌كنم این طرز حكومت و رفتار از نوع حكومت انبیاست... بگیر ای علی... زره از آن توست. من حقی ندارم...

راوی: مرد مسیحی زره را به علی(ع) داد و در روزهای بعد مردم او را دیدند كه مسلمان شده است و حتی در جنگ نهروان در دفاع از علی(ع) می‌جنگد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
Start Google Analytics Code <-- End Google Analytics Code -->