منبع ایرانی: آمریکا مذاکره غیرمستقیم با ایران را پذیرفته است واکنش وزارت خارجه آمریکا به تهدید روزنامه کیهان درباره ترور ترامپ واکنش حماس به حملات بمب‌گذاری در رفح؛ این اقدامات نسل‌کشی وحشیانه است به سطحی از اقتدار رسیده‌ایم که دشمن را وادار به عقب‌نشینی کرده‌ایم مذاکرات آمریکا و روسیه درباره سفارتخانه‌ها سازنده بود وزیر اطلاعات: آرایش نظامی منطقه نشانگر اقتدار نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران است سردار اشعری: عاقبت به خیری شهید صیاد شیرازی به خاطر ولایتمداری او بود امیر سرتیپ امان‌اللهی: وظیفه ما این است که به عنوان سربازان نظام، در رکاب ولایت گام برداریم دستور اژه ای به قضات: مدیرانی که دارای ضعف و نقصان هستند تغییر دهید راز سرخ صیاد | روایتی کوتاه از زندگی خوش‌عاقبت شهید امیر سپهبد صیاد شیرازی دادستانی تهران علیه «حسام الدین آشنا» اعلام جرم کرد معاون هماهنگ کننده ارتش: شهید صیادشیرازی یک الگو در میان نیروهای مسلح بود سرلشکر باقری: وحدت نیروهای مسلح و توکل بی‌نظیر به قدرت خداوند از صفات شهید صیادشیرازی بود صدور رأی نهایی دادگاه عالی کانادا درباره سانحه سقوط هواپیمای اوکراینی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی: افزایش تعداد نمایندگان مجلس در انتظار لایحه دولت است ارائه پیشنهاد جدید آتش بس در غزه از سوی دولت مصر همه چیز درباره کمونیسم و کمونیست‌ها استاندار خراسان رضوی: منطقه ویژه اقتصادی و راه آهن را به عنوان دو مطالبه اصلی مردم سبزوار پیگیری می‌کنیم قاآنی: دشمنان قدرتمند در برابر اراده ملت‌های مقاوم ناتوان هستند بازدید استاندار خراسان رضوی از محور جنوب غربی بردسکن با حضور فرمانده فراجا تاکید پزشکیان بر سازندگی بیشتر استان ها بدون اتکا به پایتخت | ارز ۲۸ هزار تومانی رانت است ترکیه نسبت به پیامدهای هرگونه ماجراجویی نظامی علیه ایران هشدار داد عراقچی: الجزایر در شورای امنیت سازمان ملل نقشی تعیین کننده دارد + ویدئو رئیس جمهور به استان البرز سفر کرد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) برگزاری رژه روز ارتش در تهران و سایر شهرهای ایران متکی: در محاسبات آمریکایی‌ها تصور حمله به ایران به راحتی جا نمی‌گیرد ترامپ: رئیس‌جمهوری چین مرد مغروری است| او نمی‌داند چطور باید توافق کند! جان باختگان ریزش سقف کلوپ شبانه در جمهوری دومینیکن به ۱۲۴ نفر رسید
سرخط خبرها

۵ گروه پهپادی جدید در نیروی زمینی ارتش تشکیل می‌شود

  • کد خبر: ۱۱۶۸۷۵
  • ۲۲ تير ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۲
۵ گروه پهپادی جدید در نیروی زمینی ارتش تشکیل می‌شود
فرمانده نیروی زمینی ارتش خبر داد که ۵ گروه پهپادی جدید در این نیرو تشکیل خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش در دوازدهمین جشنواره مالک اشتر نزاجا طی سخنانی اظهارداشت:، ولی امر مسلمین جهان در اواخر سال گذشته جهاد تبیین را به عنوان فریضه‌ای فوری، قطعی و همگانی بیان کردند که همه باید در راستای تحقق این فریضه تلاش کنیم. ما در نزاجا ۳ اصل ولایت‌مداری، عدالت‌محوری و شایسته‌سالاری را در راس امور خود قرار دادیم و تلاش می‌کنیم تا آنچه که رهبری اراده فرموده در نیروی زمینی تحقق یابد.

فرمانده نزاجا گفت: ما در حوزه جهاد تبیین پیشقدم‌ترین سازمان بوده و هیئت جهاد تبیین را تشکیل دادیم و ۹ همایش استانی را در این راستا برگزار کردیم تا آنچه مطابق اراده و مطالبه رهبر معظم انقلاب اسلامی است در سطح نیرو ایجاد کنیم.

وی افزود: ما همچنین اصل تبیین جایگاه ولایت در نظام جمهوری اسلامی را در سطح نیرو مورد توجه قرار دادیم و امروز با افتخار اصل ولایت فقیه را صراط مستقیم می‌دانیم و در این مسیر با قدرت گام برمی داریم.

امیر حیدری ادامه داد: اگر امروز نیروی زمینی موفقیت‌هایی داشته که با ارزیابی‌های منصفانه اشراف فرمانده معظم کل قوا توانسته به جشنواره سطح یک راه پیدا کند رمزش معطوف شدن در تلاش برای تحقق منویات و مطالبات رهبر معظم انقلاب اسلامی است. ما اساس کار را بر لبیک به ایشان قرار دادیم؛  در واقع هدف از اجرای طرح‌های لبیک در نزاجا، صرفا این است که اوامر فرمانده معظم کل قوا باید در نیروی زمینی جاری و ساری شود.

فرمانده نزاجا گفت: ۳۰ طرح لبیک را امروز بعنوان فروع فرماندهی ایجاد کردیم و معتقدیم همین فروعات هستند که اگر درست اجرا شوند اصول را به نتیجه می‌رساند.

وی خاطرنشان کرد: ما در وهله نخست تغییر در ساختار نزاجا را در راستای چابکسازی نیرو‌ها در دستورکار خود قرار دادیم. تلاش کردیم تا نیروی زمینی از حالت گستردگی و پراکندگی خارج شده و به یگان‌های متحرک هجومی و واکنش سریع تبدیل شود.

امیر حیدری با بیان اینکه کارآمد کردن یگان‌ها مطابق با نیاز عملیاتی از دیگر اهداف تغییر ساختار در نزاجاست، افزود: امروز ساختار عوض شده و در تلاش هستیم تا سلاح و تجهیزاتمان نیز مطابق با تغییر ساختاری ارتقا یابد و بر همین اساس نیز به سمت سلاح‌های دورزن و دقیق زن در حال حرکت هستیم.

فرمانده نزاجا تصریح کرد: امروز  یکی از ارکان اصلی پیشرفت تسلیحاتی در نزاجا ورود به عرصه پهپادی  است که باید گفت از چندی پیش پیشرفته‌ترین پهپاد‌ها در خدمت نزاجا هستند که آثار آن در قرارگاه پهپادی ۳۱۳ ارتش دیده شد و پهپاد کروز و پهپاد حیدر نزاجا به رخ جهانیان کشیده شد و جهان با دیدن قدرت پهپادی ارتش انگشت به دهان ماند. ما پیشنهاد ایجاد ۵ گروه پهپاد را به سلسله مراتب فرماندهی داده‌ایم و برای این کار نیز درخواست نیروی جدید نکرده و با همان ظرفیت‌های پیشین به دنبال ایجاد ۵ یگان جدید پهپادی در سطح نزاجا هستیم.

وی با بیان اینکه پس از اصلاحات در حوزه ساختاری و تسلیحاتی به سمت ساخت و نوسازی اماکن سازمانی و پادگانی حرکت خواهیم کرد، گفت:۱۷ پادگان باید بسازیم. ۲۳ هزار منزل سازمانی را نیز باید تکمیل و تحویل نیرو‌ها دهیم و امروز ۱۴ هزار خانه سازمانی زیر بار رفته‌اند و مابقی نیز نوبت به نوبت پیش می‌روند.

امیر حیدری اظهار داشت: امروز در ۵۲ نقطه کشور در حال ساخت و ساز هستیم و ۴ هزار واحد سازمانی را ساخته و ۱۱ هزار واحد دیگر را تا پایان سال می‌سازیم؛ امسال با یک برنامه‌ریزی درست سراغ احداث خانه شخصی رفتیم و برعکس گذشته که یک سهم ملک به افراد می‌دادیم امروز برنامه ریزی کرده ایم تا در گستره ایران بزرگ، خانه شخصی بسازیم و بعد در اختیار نیرو قرار دهیم و این در جهت ارج نهادن به منزلت و شأن نیرو است تا دیگر هم و غم خانه دار شدن را نداشته باشند.

وی تصریح کرد: امروز نیروی زمینی برای دفع هر خطر و تهدید در هر سطح و مقیاسی آمادگی دارد و این توانمندی را در رزمایش فاتحان اخیر نشان دادیم.  امروز بالگرد‌های ما از قدرت ناوبری و مقابله به مثل در شب برخوردارند و برد آتش ما تا شعاع بیست کیلومتری افزایش یافته است

امیر حیدری گفت: امروز قدرت زرهی ما انباشته شده و تانک‌های ما بازآماد شده و آماده نبرد هستند و توپخانه ما نیز آماده است. قدرت توپخانه ما امروز بالاترین قدرت را در سطح خاورمیانه دارد و البته باید برای هوشمند کردن حوزه توپخانه تلاش کنیم.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->