برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید تظاهرات گسترده حریدی‌ها در قدس با شعار سربازی نمی‌رویم | پرچم اسرائیل در آتش + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) نگرانی اتحادیه اروپا از آزمایش اژدر هسته‌ای روسیه یک فلسطینی با خودرو به پلیس رژیم صهیونیستی حمله کرد جسد دو اسیر اسرائیلی به صلیب سرخ تحویل خواهد شد حملات پهپادی اسرائیل به لبنان + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) برطرف‌کردن مشکل کشف‌رود نیاز به نگاه ملی دارد تخت‌روانچی با وزیر امور خارجه عمان دیدار کرد معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ما درخصوص حقابه هیرمند، نیاز به رژیم حقوقی داریم + فیلم آیت‌الله علم‌الهدی: فداکاری زنان در خانه، همانند جهاد مردان در جنگ است | پرورش نسل انقلابی و شکیبایی در برابر سختی‌ها، مصداق جهاد زنان است ترامپ پس از بازگشت از سفر به آسیا: فرصت نشد با کیم دیدار کنم وزیر خارجه: مذاکره باید مبتنی بر منافع متقابل باشد، نه دیکته‌نویسی مکاتبه استاندار خراسان رضوی با معاون‌اول رئیس‌جمهور درخصوص موضوع آلودگی هوای مشهد پلیس فرانسه از بازداشت ۵ مظنون دیگر در ارتباط با سرقت جواهرات لوور خبرداد نیکزاد: منابع لازم جهت تهیه ۶۰ دستگاه اتوبوس برای مشهد تأمین خواهد شد + فیلم استاندار خراسان رضوی: بیمه سلامت، رکن اصلی تأمین آرامش و رفاه مردم است | ضرورت توجه ویژه به بیمه سلامت در مشهد بیانیه ترامپ پس از دیدار با شی: توافقات مهمی داشتیم سخنگوی وزارت خارجه: گروسی اظهارات بی‌اساس درباره موضوع هسته‌ای ایران را کنار بگذارد درجه سپهبدی به شهیدان غلامعلی رشید و علی شادمانی اعطا شد شی جین‌پینگ: با آمریکا درباره مسائل تجاری به اتفاق‌نظر رسیدیم ترامپ پس از دیدار با همتای چینی: فوق‌العاده بود عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: حذف سه دهک یارانه‌بگیر با عواقب جدی روبه‌رو خواهد شد وزیر بهداشت در مشهد: تأخیر در تخصیص منابع، مانع اجرای کامل برنامه‌های بیمه سلامت است نماینده مجلس: تفویض اختیارات به استانداران باید در چارچوب مشخصی انجام گیرد پژما‌ن‌فر: پوشش بیمه‌ای در کشور یکسان نیست
سرخط خبرها

عضو جامعه روحانیت مبارز: اعضای شورای نگهبان براساس قانون و شرع و بدون حب و بغضی به بررسی صلاحیت‌ها می‌پردازند

  • کد خبر: ۱۱۷۱۱۹
  • ۲۴ تير ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۶
عضو جامعه روحانیت مبارز: اعضای شورای نگهبان براساس قانون و شرع و بدون حب و بغضی به بررسی صلاحیت‌ها می‌پردازند
عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز با بیان اینکه اینکه برخی حرف‌هایی علیه شورای نگهبان بیان می‌کنند، ناشی از تعارض منافع است، گفت: اعضای شورای نگهبان براساس قانون و شرع و بدون هیچ‌گونه حب و بغضی به بررسی صلاحیت‌ها می‌پردازند.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام حسین ابراهیمی عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز و نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: «شورای نگهبان» یکی از پایه‌های استحکام نظام جمهوری اسلامی ایران است که وظیفه مهم حراست از قانون اساسی و شرع در بررسی مصوبات مجلس شورای اسلامی را برعهده دارد.

وی همچنین با اشاره به نقش نظارتی شورای نگهبان در برگزاری انتخابات‌های ریاست‌جمهوری، مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری گفت: شورای نگهبان برای حراست از نظام جمهوری اسلامی باید به بررسی صلاحیت داوطلبان کاندیداتوری بپردازد و اگر این کار صورت نگیرد نظام و آرمان‌های آن خدشه‌دار می‌شود.

این نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در جریان بررسی صلاحیت‌های داوطلبان کاندیداتوری دومین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، امام خمینی (ره) با قدرت از شورای نگهبان حمایت کردند و این نشان از اهمیت نظارت استصوابی دارد.

ابراهیمی با بیان اینکه اگر شورای نگهبان نباشد، استبداد و هرج و مرج در کشور به وجود خواهد آمد، خاطرنشان کرد: شورای نگهبان برای پاسداری از نظام جمهوری اسلامی باید به بررسی صلاحیت داوطلبان کاندیداتوری بپردازد که ممکن است در این بین برخی از نتایج حاصله، رنجیده خاطر شوند که البته باید تلاش کرد میزان رنجش‌ها کاهش یابد، اما به هر حال باید از نظام جمهوری اسلامی پاسداری کرد.

عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز عنوان کرد: من با شناختی که از اعضای سابق و کنونی شورای نگهبان دارم، می‌دانم این‌ها افرادی نیستند که دنیا و آخرت خود را برای دنیای دیگران بفروشند. اعضای شورای نگهبان براساس قانون و شرع و بدون هیچ‌گونه حب و بغضی به بررسی صلاحیت‌ها می‌پردازند.

وی ادامه داد: آن‌ها با گروه‌ها یا اشخاص دشمنی و تضاد ندارند بله رفاقت هم ندارند. ملاک قانون و شرع است و جهت‌گیری سیاسی و جناح‌بندی نقشی ندارد. اینکه برخی حرف‌هایی علیه شورای نگهبان بیان می‌کنند، ناشی از تعارض منافع است. آن‌ها به دنبال منافع شخصی و گروهی هستند، اما شورای نگهبان مدافع نظام و مردم است. البته ممکن است صلاحیت فردی احراز نشود و این به معنای غرض‌ورزی و تعارض منافع نیست.

ابراهیمی با تقدیر از اقدامات شورای نگهبان در چهار دهه گذشته، گفت: عملکرد شورای نگهبان در چهل و سه سال گذشته مورد تایید امام (ره) و مقام معظم رهبری بوده؛ چراکه براساس قانون اساسی عمل کرده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->