احداث نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی در کاشمر آغاز شد جزئیات فروش اینترنتی محصولات سایپا از دوشنبه (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نفت: ظرفیت تجارت ایران و روسیه فراتر از ارقام کنونی است ۱۰۰ درصد اراضی ملی و کشاورزی استان حدنگاری شد| شمارش معکوس برای تکمیل حدنگاری ۱۱ میلیون هکتار اراضی خراسان رضوی وزیر نفت وارد مسکو شد | پاک نژاد در کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه شرکت می‌کند خاموشی در تابستان ۱۴۰۴ حتمی شد | اعمال سختگیرانه‌ترین تنبیه‌ها برای ادارات پرمصرف استان پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) احتمال سقوط قیمت طلا در پی مذاکرات آمریکا و چین زمان عرضه بنزین سوپر اعلام شد هشدار بانک مرکزی | واریز وجه در معاملات به حساب نفر سوم پولشویی است بهره‌برداری از ۲۹۶ مگاوات نیروگاه برق خورشیدی در خراسان رضوی | چشم‌انداز تولید ۳۰۰۰ مگاوات برق تجدیدپذیر در استان+ویدئو بررسی شرایط خرید ملک با موجودی ۳ تا ۵ میلیارد تومان در مشهد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول تفویض حداکثری اختیارات «ساتبا» به خراسان رضوی وصول بیش از یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال عوارض آلایندگی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده در خراسان رضوی معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی خبر داد: وجود ۱۴۰۰ طرح نیمه‌تمام در خراسان رضوی توقف فروش آرد به نانوایان آزادپز بورس وارد فاز احتیاط شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) سهمیه کالای همراه مسافر تا پایان فصل بهار ۱۴۰۴ تعیین شد صدور پروانه بهره‌برداری از ۶ معدن در غرب خراسان رضوی نرخ طلا در مشهد یک میلیون تومان ریزش کرد | افت ۱.۶ میلیونی قیمت سکه (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خراسان رضوی، قطب تولید انرژی پاک در کشور | ۳ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر جدید در استان ساخته می‌شود عشایر، ستون فقرات اقتصاد و امنیت خراسان رضوی تأکید استاندار خراسان رضوی و مشاور رئیس‌جمهور بر نقش‌آفرینی استان در پروژه‌های ملی قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ریزش نرخ دلار و طلا تورم فروردین ۱۴۰۴ رکورد ۱۷ ماه اخیر را شکست شرایط بخشودگی جرائم مالیات بر ارزش افزوده ابلاغ شد تأمین بیش از ۳ هزار و ۸۴۰ میلیارد ریال سهم ورزش‌های همگانی خراسان رضوی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده تهران- مشهد؛ دارای بالاترین آمار جابه‌جایی مسافر در فرودگاه‌های کشور طی اسفند ۱۴۰۳
سرخط خبرها

معوقات یارانه‌ای جاماندگان چه زمانی واریز می‌شود؟

  • کد خبر: ۱۱۷۴۴۸
  • ۲۶ تير ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۲
  • ۲
معوقات یارانه‌ای جاماندگان چه زمانی واریز می‌شود؟
هفته گذشته همزمان با واریز سومین مرحله از واریز یارانه جدید، مشخص شد که شماری از شهروندان معترض و جامانده به لیست یارانه بگیران اضافه شده‌اند. بخشی از این شهروندان جاماندگانی بودند که تا نیمه خرداد ثبت نام کرده‌بودند. روز جمعه گذشته یارانه تیر ماه این گروه از شهروندان به مانند سایر شهروندان یارانه بگیر پرداخت شد، اما در خصوص یارانه معوقه ماه‌های اردیبهشت و خرداد هنوز زمان قطعی واریز مشخص نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، یارانه معوقه جاماندگان و معترضانی که درخواست آن‌ها مورد موافقت وزارت رفاه قرار گرفته‌است، چه زمانی پرداخت می‌شود؟

بعد از اجرای برنامه اصلاح ارز ترجیحی، دولت ضمن نام نویسی از معترضان و جاماندگان وعده داد که در صورت تایید تقاضای این گروه از شهروندان، به آن‌ها یارانه ماه‌های معوقه را پرداخت خواهد کرد.

هفته گذشته همزمان با واریز سومین مرحله از واریز یارانه جدید، مشخص شد که شماری از شهروندان معترض و جامانده به لیست یارانه بگیران اضافه شده‌اند. بخشی از این شهروندان جاماندگانی بودند که تا نیمه خرداد ثبت نام کرده‌بودند.

روز جمعه گذشته یارانه تیر ماه این گروه از شهروندان به مانند سایر شهروندان یارانه بگیر پرداخت شد، اما در خصوص یارانه معوقه ماه‌های اردیبهشت و خرداد هنوز زمان قطعی واریز مشخص نیست.

مشمولان جدید منتظر وازیر یارانه بمانند

پیگیری‌ها از سازمان هدفمندی یارانه‌ها از آن حکایت دارد که به زودی طبق وعده دولت یارانه‌های معوقه این گروه از شهروندان پرداخت خواهد شد.

به نظر می‌رسد دلیل نامشخص بودن زمان واریز به هماهنگی‌های در دست انجام شبکه بانکی برای رفع مسدودی برخی حساب‌ها و تجمیع معوقات یارانه‌ای بازمی‌گردد.

در اردیبهشت ماه بعد از آنکه شماری از شهروندان نسبت به قطع یارانه خود معترض شدند، دولت برای هرکدام از معترضان مبلغی ۳۰۰ هزار تومان واریز کرد، اما اجازه برداشت آن را تا پایان رسیدگی به درخواست نداد.

به صورت مشخص زمان قطعی و جزئیات احتمالی مربوط به واریز یارانه‌های اردیبهشت و خردادماه جاماندگان و معترضان واجد صلاحیت در اطلاعیه سازمان هدفمندی یارانه‌ها منتشر خواهد شد.

سازمان هدفمندی یارانه‌ها پیش از این تعداد جاماندگان واجد صلاحیت دریافت یارانه جدید را ۲٫۲ میلیون نفر اعلام کرده بود.

علاوه براین شناور بودن دهک‌های درآمدی موضوع حائز اهمیتی است که از این پس می‌تواند هر شش ماه یکبار فهرست یارانه‌بگیران را تغییر دهد. آخرین مرتبه وزارت رفاه بیستم تیرماه این فهرست را به روز رسانی کرده بود.

به موازات هماهنگی برای تسویه حساب یارانه‌های معوقه جاماندگان و معترضان یارانه نام نویسی از دو گروه جریان دارد، دسته اول کسانی هستند که تا به امروز یارانه نگرفته‌اند و هنوز درخواستی برای آن ارائه نکرده‌اند.

گروه دوم نیز کسانی هستند که وزارت رفاه در بررسی‌های خود با درخواست آن‌ها برای گرفتن یارانه موافقت نکرده بود.

منبع: تجارت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
عبدالواحد ایرندگانی
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۱۴ - ۱۴۰۱/۰۴/۳۱
0
0
هنوز یارانه ندارم درلیست یارانه بگیران هستم
مریم
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۲۴ - ۱۴۰۱/۰۵/۲۱
0
0
سلام خسته نباشید چرا معوقات یارانه کسانی که جداسازی داشتند رو پرداخت نمیکنند.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->