روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عبدالملک الحوثی: کشورهای اسلامی از حمله اسرائیل به قطر درس بگیرند | نسل‌کشی در غزه با بمب‌های آمریکا، انگلیس و آلمان صورت می‌گیرد اجساد نظامیان کشته شده میان روسیه و اوکراین مبادله شدند+ فیلم گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی پرونده هسته‌ای ایران، محور رایزنی تلفنی عبدالعاطی و ویتکاف تقوی‌نژاد: بازطراحی ساختار سازمانی از مهم‌ترین اهداف کوچک‌سازی دولت است آینده نظام بازنشستگی در گرو تجمیع ساختارها و اصلاح بنگاه‌داری زیان‌ده جلسه فوق العاده هیئت دولت تشکیل شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) سراج: سیاسی کاری شورای حقوق بشر کار اشتباهی است
سرخط خبرها

ممنوعیت ارائه خدمات به واکسن‌نزده‌ها+ جزئیات

  • کد خبر: ۱۱۷۴۶۷
  • ۲۶ تير ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۵
ممنوعیت ارائه خدمات به واکسن‌نزده‌ها+ جزئیات
دبیر کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا از ابلاغ مصوبه ستاد کرونا به همه دستگاه‌ها مبنی بر ارائه خدمات از ۱۵ مردادماه در بستر سامانه ایران من بر مبنای تزریق دو دوز واکسن به اضافه دوز یادآور خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین قاسمی گفت: ستاد ملی کرونا در مصوبه‌ای به همه دستگاه‌ها ابلاغ کرد که خدمات در بستر سامانه ایران من از ۱۵ مرداد ماه بر مبنایی دو دوز واکسن به اضافه دوز یادآور باشد و خدماتی که در بستر سامانه ایران من ایجاد شده است، از این تاریخ اعمال می‌شود و اگر افرادی باشند که از تزریق دوز دومشان شش ماه گذشته باشد و برای تزریق دز یادآور اقدام نکرده باشند براساس این سامانه از ارائه خدمات به آن‌ها خودداری می‌شود.

دبیر کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا افزود: در دو سال و چند ماه گذشته که از شرایط شیوع بیماری می‌گذرد، تجربه‌های ارزشمند منجر به راه اندازی سامانه ایران من و بحث مدیریت هوشمند در بستر این سامانه شد؛ همه‌ی دستگاه‌های خدمات دهنده یا خدمات گیرنده از جمله دانشگاه‌ها، مدارس، اصناف، کارکنان دولت، وزارت خانه‌ها، سیستم حمل و نقل درون شهری، برون شهری و…از سامانه ایران من برای وضعیت واکسیناسیون و بیمار نبودن استعلام می‌گیرند از این رو مانند روز‌ها و ماه‌های ابتدایی کرونا محدودیت‌ها اعمال نخواهد شد.

قاسمی تاکید کرد: توجه به رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی از جمله شستن دست‌ها و استفاده از ماسک به ویژه در اماکن مسقف و تجمع‌ها و واکسیناسیون مهم است و بحث مدیریت هوشمند بیماری در بستر سامانه که در حال انجام است باید همواره مورد توجه باشد و تا زمانی که براساس اعلام سازمان‌ها و مراجع رسمی از شرایط شیوع خارج شویم، باید مدیریت شود.

دبیر کمیته امنیتی انتظامی ستاد ملی مقابله با کرونا درباره تمهیدات اندیشیده برای بازگشت حجاج نیز گفت: بازگشت حجاج از طریق مرز‌های هوایی و فرودگاه‌های کشور انجام می‌شود و گروه‌های مراقبت بهداشت مرزی وزارت بهداشت که در فرودگاه‌ها مستقر هستند بازگشت حجاج را کنترل می‌کنند، ضمن اینکه اطلاعات حجاج که از طریق سازمان حج و زیارت و جمعیت هلال احمر موجود است و در بستر سامانه علاوه بر اینکه برای این افراد پیامک‌های آموزشی ارسال می‌شود به خانه‌های بهداشت که در جغرافیای محل سکونت حجاج هستند اسامی این افراد ارسال شده است تا اگر در بین حجاج علائمی از بیماری مشاهده شود آموزش‌های لازم به آن‌ها ارائه شود و از آن‌ها درخواست می‌شود در قرنطینه بمانند تا جلوی انتشار ویروس گرفته شود.

قاسمی درباره تردد از مرز‌های زمینی هم گفت: بر اساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا تردد از مرز‌های زمینی در واقع با ارائه کارت واکسن و پی سی آر منفی مشکلی ندارد ضمن اینکه گروه‌های مراقبت مرزی وزارت بهداشت در مرز‌ها مستقر هستند و اقدامات لازم را انجام می‌دهند اگر در بین اتباع سایر کشور‌ها که قصد ورود به کشور را دارند افراد مشکوکی مشاهده کنند، تست‌های سریع از آن‌ها گرفته می‌شود و چنانچه مبتلا باشند از ورودشان به داخل کشور جلوگیری می‌شود، در خصوص اتباع ایرانی هم اگر موارد مثبت مشاهده شود از این افراد خواسته می‌شود تا شرایط قرنطینه را رعایت کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->