تیراندازی پلیس، زورگیر‌های قمه‌کش را زمین‌گیر کرد راز و رمزهای «سرهنگ قلابی»در تقویم روزانه فاش شد! لیست جدید محصولات شوینده و بهداشتی غیرمجاز برخی جاده‌های خراسان رضوی لغزنده و مه‌آلود است (۹ آبان ۱۴۰۴) هشدار کارگروه مدیریت شرایط اضطرار گردوغبار برای شهروندان مشهدی در روز شنبه (۱۰ آبان ۱۴۰۴) یک قلاده خرس در شهرستان نور مازندران با گلوله تلف شد (۹ آبان ۱۴۰۴) خالی ماندن نیمی از پست‌ها در محیط زیست پلمب یک تالار پذیرایی به دلیل مسمومیت ۷۰ نفر در شادگان خوزستان (۹ آبان ۱۴۰۴) هشدار سازمان بازرسی به وزارت جهاد کشاورزی درباره تامین نهاده‌های دامی اولین برف پاییزی در راه خراسان رضوی | پیش‌بینی کاهش محسوس دمای هوا (۹ آبان ۱۴۰۴) حریق در بلوار مدرس مشهد مهار شد + عکس و فیلم (۹ آبان ۱۴۰۴) صندلی مدیریت بحران، روی گسل کاش ویروس‌ها، راه خانه‌مان را گم کرده بودند تصادف زنجیره‌ای با ۲۰ مصدوم در پارک ملی گلستان + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) اختصاص ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه تجهیز مدارس عشایری در سال جدید | فعالیت ۲۰۰ مدرسه تک‌دانش‌آموز در کشور  دانش‌آموزان عشایر اولویت آموزش و پرورش در کشور هستند رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد + فیلم افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان، در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴
سرخط خبرها

جان باختن ۱۱ بیمار کرونایی در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۱۷۸۳۹
  • ۲۹ تير ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۴
جان باختن ۱۱ بیمار کرونایی در خراسان رضوی
رییس کمیته رسانه و اطلاع‌رسانی قرارگاه مدیریت کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با اوجگیری هفتمین دوره شیوع کرونا، میزان مرگ و میر ناشی از این بیماری نیز افزایش یافت به طوری که در پنج روز اخیر ۱۱ فوتی در استان به ثبت رسیده است.

دکتر محمد پهلوان روز چهارشنبه افزود: هر ۱۱ مورد فوتی ناشی از کرونا در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بوده‌اند که سه مورد آن  دیروز - ۲۸ تیرماه-  و هشت مورد آن روزهای ۲۴، ۲۵، ۲۶ و ۲۷ تیر ماه فوت کرده اند.

وی ادامه داد: این در حالی است که از ۲۹ خردادماه تا ۲۳ تیرماه امسال تنها سه مورد فوتی ناشی از کرونا در استان خراسان رضوی ثبت و گزارش شده بود.

رییس کمیته رسانه و اطلاع‌رسانی قرارگاه مدیریت کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: هم اکنون میزان بیماران بستری شده مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های سراسر استان خراسان رضوی با رشد بیش از ۱۰۰ درصدی طی ۱۰ روز گذشته از ۱۹۸ به ۳۹۸ بیمار رسیده است که ۶۹ نفر آنان بدحال و در بخش‌های مراقبت‌های ویژه، مراحل درمانی خود را می‌گذرانند.

پهلوان شمار مبتلایان به کرونا در بیمارستان‌های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد را نیز ۳۱۰ نفر عنوان کرد و افزود: از این تعداد ۵۴ نفر بدحال بوده و در بخش‌های مراقبت‌های ویژه این بیمارستان‌ها بستری و تحت درمان هستند.

وی ادامه داد: همچنین هم اینک روزانه ۱۶۴ بیمار جدید مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان خراسان رضوی بستری می‌شوند که ۱۲۵ نفر از این بستری شدگان روزانه مربوط به بیمارستان‌های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند.

رییس کمیته رسانه و اطلاع‌رسانی قرارگاه مدیریت کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته هزار و ۱۰۸ بیمار سرپایی قطعی یا مشکوک به کووید ۱۹ به بیمارستان‌ها و مراکز ۱۶ ساعته خدمات سلامت زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد مراجعه کرده‌اند.

پهلوان افزود: برای پیشگیری از شیوع کرونا و نیز جلوگیری از ورود به وضعیت نارنجی، علاوه بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک و رعایت فاصله گذاری اجتماعی، تزریق دز یادآور واکسن کرونا بسیار مورد تاکید است.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۶ شهرستان خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه و دانشکده‌های علوم پزشکی نیشابور و تربت‌جام است.

بر اساس آخرین آمار رسمی تاکنون هفت میلیون و ۲۸۹ هزار و ۵۴۲ نفر در ایران به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و با فوت ۱۹ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در ۲۴ ساعت گذشته، مجموع جان باختگان این بیماری در کشور به ۱۴۱ هزار و ۵۳۲ تن رسیده است.

۶۴۰ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ هم در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۶۴ میلیون و ۷۱۷ هزار و ۴۸۹ دُز اول، ۵۸ میلیون و ۷۹ هزار و ۹۵۴ دُز دوم و ۲۸ میلیون و ۶۰۲ هزار و ۵۲۴ دُز سوم واکسن کرونا در کشورتزریق شده است و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۱۵۱ میلیون و ۳۹۹ هزار و ۹۶۷ دُز رسیده است.

در حال حاضر ۱۵ شهرستان کشور در وضعیت قرمز کرونایی، ۳۵ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۲۰۸ شهرستان در وضعیت زرد و ۱۹۰ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->