به گزارش شهرآرانیوز، سید عبدالله ارجائی در جشن قلم که در تالار شهر برگزار شد، اظهار کرد: هنگامی که این مسئولیت را قبول کردم اطلاعاتی در مورد سابقه جشنواره قلم نداشتم اما به این موضوع شخصا علاقهمند بودم، از سویی دیگر برخی از عزیزان برای من کتاب هدیه میآوردند و من مقید به خواندن حداقل چند صفحه از کتاب هدیه گرفته شده هستم لذا درخواست کردم تا یکی از همکاران علاقهمند به مطالعه، کتابهای هدیه داده شده را مطالعه و خلاصهبندی کند، همچنین جلساتی با اهل کتاب شهرداری برگزار کردیم و آنجا متوجه سابقه این جشنواره شهرداری شدم.
وی ادامه داد: از نظر کمیت اهل نویسندگان، بسیار وضعیت خوبی داریم و حال باید به دنبال کیفیت باشیم، کتابها را میتوان به سه دسته تقسیم کرد؛ دسته اول وظیفه سازمانی است که بسیار ارزنده است و خواهش میکنم این بخش تقویت شود و باید تفکر بیشتری در این رابطه صورت بگیرد و از حالت جمعآوری به تالیف تغییر کند.
ارجائی خاطرنشان کرد: بخش دیگری از کتابها در حوزه عمومی است که وضعیت بسیار خوبی داریم، به طور مثال یکی از همکاران ما کتابی در مورد شهید علیمردانی با ۴۰۰ صفحه نوشته بودند که بسیار جذاب است، ایشان تاکید داشتند که اسم هر شهیدی که به من بدهید ظرف یک سال در صورتی که منابع آن دارای پتانسیل کافی باشد، آن را به کتاب تبدیل میکنم.
وی اضافه کرد: در مورد کودک نیز کتابهای خوبی دیدم، بهویژه اگر تبدیل به فرهنگ شهروندی شود، برخی از کتابها نیز به قلم مدیران بود، از تکتک مولفان تقدیر میکنم.
شهردار مشهد گفت: نیروهای دانشی هر سازمان مهمترین نیروها و همچون لوکوموتیوهایی هستند که واگنها به دنبال آنان حرکت میکنند، از حوزههای تخصصی خواهشمندم علم تئوریک را با تجربه ترکیب و مشکلات شهر را حل کنند.
ارجائی بیان کرد: تعداد زیادی از اتفاقات در شهرداری رقم میخورد که قابلیت انتشار دانش دارد اما مغفول میماند، در جلسات شهرداران سابق مسائلی مطرح شد که بسیار کارگشا بود و نباید بگذاریم که سرمایه اصلی سازمان از ما جدا شود لذا مدیریت دانش را جدی بگیرید.
وی ادامه داد: تشکیلسرای اهل قلم نیز کار بسیار خوبی است و در دستور کار قرار گیرد، سازمان عریض و طویلی مثل شهرداری، بیشترین نقطه تماس را با مردم دارد به همین دلیل نیاز به فضای قوی تئوریک داریم.
منبع: پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد