واکنش وزیر دفاع به تهدید آمریکا: اگر به جمهوری اسلامی ایران حمله شود با قدرت پاسخ خواهیم داد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) رونمایی از موشک بالستیک قاسم بصیر اهتمام دولت برای ارتقای کمی و کیفی جامعه فرهنگیان ویتکاف مسئول مذاکره با ایران باقی می‌ماند اوکراین کارخانه تجهیزات نظامی روسیه در بریانسک را هدف حمله قرار داد کشف بمب دست‌ساز در یک بزرگراه در مناطق اشغالی فلسطین + ویدئو آمار نهایی جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی اعلام شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی عازم پاکستان شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) قسام علیه نظامیان صهیونیست در غزه دست به عملیات جدید زد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ توافق با ایران را ساده توصیف کرد تکذیب تغییر فرمانده کل سپاه (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) نتانیاهو علیه انصارالله یمن و حماس رجزخوانی کرد تحولات منطقه محور دیدار امیر قطر با رئیس امارات انتخابات شورا‌ها ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ برگزار خواهد شد حماس از یمن به دلیل حملات ارتش این کشور به عمق اراضی اشغالی تشکر کرد پرواز جنگنده‌های ترکیه در نزدیکی محل حمله هوایی اسرائیل به کاخ ریاست جمهوری سوریه جزئیات سفر عراقچی به پاکستان اعلام شد یحیی سریع: با موشک هایپرسونیک فرودگاه بن‌گوریون را هدف قرار دادیم + ویدئو فرمانده‌ کل سپاه: آشکارا دربرابر حریف در میدان می‌ایستیم پوتین: عملیات در اوکراین، بدون تسلیحات اتمی هم تکمیل می‌شود بازداشت ۷ ایرانی به ظن جرائم تروریستی در لندن سفر قریب‌الوقوع شی جین‌پینگ به مسکو رئیس‌جمهور در آیین تجلیل از معلمان نمونه کشور شرکت کرد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس امور سیاست خارجی و بین‌الملل دفتر رئیس‌جمهور منصوب شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور منصوب شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیم جونگ اون: انقلاب دوم زرهی در راه است قالیباف در همایش بین‌المللی علوم انسانی اسلامی: پیروزی انقلاب اسلامی امر ملی را احیا کرد و مردم را به مرکز ثقل اداره کشور آورد رهبر معظم انقلاب اسلامی: حج تنها فریضه‌ای است که شکل و ظاهر و ترکیب آن صد در صد سیاسی است + ویدئو (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اعتراف اسرائیل به استفاده از پهپاد‌های تهاجمی برای انجام عملیات‌های خارج از اراضی اشغالی

  • کد خبر: ۱۱۸۰۱۷
  • ۳۰ تير ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۳
اعتراف اسرائیل به استفاده از پهپاد‌های تهاجمی برای انجام عملیات‌های خارج از اراضی اشغالی
ارتش رژیم صهیونیستی برای اولین بار به استفاده از پهپاد‌های تهاجمی برای انجام عملیات‌های خارج از اراضی اشغالی اعتراف کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، ارتش رژیم صهیونیستی برای اولین بار اعتراف کرد که از پهپاد‌های تهاجمی برای عملیات‌های خارج از فلسطین اشغالی از جمله در نوار غزه، سوریه و سایر نقاط استفاده کرده است.

 شبکه «کان»، بخش نظارت نظامی ارتش رژیم صهیونیستی برای اولین بار اجازه انتشار این اطلاعات را داده تأکید کرد که مانعی در برابر انتشار آن بدون به خطر انداختن توانایی عملیاتی ارتش رژیم صهیونیستی یا روش‌های  عملیات وجود ندارد.

روزنامه عبری «یدیعوت آحارانوت» نیز به‌نوبه خود اعلام کرد: از حملاتی که نیرو‌های هوایی در مکان‌های مختلف انجام داده‌اند صحبت می‌شود.

این روزنامه در ادامه نوشت: این پهپاد‌ها در اندازه‌های مختلف هستند که برخی از آن‌ها می‌توانند حتی از فاصله ده‌هاکیلومتری حمله کنند.  برخی از این پهپاد‌های ساخت  اسرائیل در قرارداد‌هایی به‌ارزش میلیارد‌ها دلار به ارتش‌های خارجی در چند قاره فروخته شده‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->