ظهوریان: به نام عدالت می‌خواهند بلندمرتبه‌سازی را به کل شهر مشهد حقنه کنند! شهردار مشهد مقدس: بیش از ۱۶۶ هزار تن آسفالت طی ۵ ماه تولید و پخش شده است آلودگی بی‌سابقه در مشهد | تنها ۷ روز هوای پاک در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۴ نگاهی به شمایل و تغییرات نهر خیابان مشهد تا پایان دوره قاجار | سیمای قاجاری یک نهر سازمان اتوبوسرانی مشهد از آمادگی کامل برای خدمات‌رسانی به دانش آموزان و دانشجویان خبرداد ادامه محدودیت طالبان برای کار زنان | ۸ دفتر کمک‌رسانی سازمان ملل برای بازگشت‌کنندگان افغان تعطیل شد استاندار خراسان رضوی: فرهنگ میزبانی باید کاملا مردمی شود | کیفیت خدمات به زائران باید سال به سال ارتقا پیدا کند + فیلم ثبت یک روز آلوده دیگر در مشهد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) رئیس هیئت‌مدیره جمعیت خدمتگزاران زائران پیاده حضرت رضا(ع): باید جاده‌ای مخصوص برای زائران پیاده ایجاد شود مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر خراسان رضوی: در دهه پایانی صفر امسال، ۱۳۷ هزار و ۲۴۷ زائر با ویلچر به حرم رضوی منتقل شدند مدیرکل میراث فرهنگی خراسان رضوی: اتفاق خوب میزبانی مشهد در دهه آخر ماه صفر ۱۴۰۴، مردمی‌بودن خدمتگزاری بود معاون سیاسی وزیر کشور: آموزش‌های دست اندرکاران انتخابات مقدمه برگزاری انتخابات تمام‌الکترونیک است پایان گرمای تابستان | روند کاهشی دما در مشهد و خراسان رضوی آغاز شد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) اصلاح قانون برای شناسایی آتش‌نشانان قهرمان به عنوان «شهید» پیگیری گلایه مردم از رایگان نبودن تعدادی از خطوط اتوبوس رانی مشهد در روز‌های خاص دیدار فعالان احزاب سیاسی خراسان رضوی با معاون سیاسی وزیر کشور (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) اجرای طرح «مغز بادوم» در ۱۶۵ مسجد مشهد با تکیه بر تجربه بزرگان خانواده رضا فخریان، فخر آتش‌نشانی مشهد پیام تسلیت معاون استاندار و فرماندار شهرستان مشهد مقدس به مناسبت شهادت آتش‌نشان «رضا فخریان»
سرخط خبرها

شور علوی در مشهد با برگزاری ۳ هزار جشن مردمی

  • کد خبر: ۱۱۸۱۴۴
  • ۰۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۰
شور علوی در مشهد با برگزاری ۳ هزار جشن مردمی
ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه ولایت حال وهوای مشهد الرضا (ع) را متفاوت کرد.

علیرضا ظهیری | شهرآرانیوز؛ شاید بتوان گفت مجاوران و زائران بارگاه رضوی در دهه فرخنده ولایت حال و هوای متفاوتی را در شهر مشهد مقدس تجربه کردند و با شرکت در ویژه برنامه‌ها و جشن‌های اعیاد قربان و غدیر لذت بردند. به همت سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری مشهد امسال مدیریت شهری با همه توان به میدان آمد تا به مناسبت دو عید مسعود قربان و غدیر با برنامه ریزی و اجرای برنامه‌های مختلف جشن و سرور، شهر را سرشار از شور علوی کند.

در کنار جشن‌هایی که در جای جای شهر مشهد برگزار شد، امسال محوراصلی برگزاری مراسم میدان غدیر پادگان لشکر ۷۷ و فضای سبز این محوطه بود تا این مکان‌های تازه گشایش یافته در روز‌های دهه ولایت میعادگاه خانواده‌های مشهدی و زائران بارگاه رضوی باشد.

معاون شهردار و رئیس سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد در گفتگو با شهرآرا درباره اقدامات انجام شده از سوی مدیریت شهری در روز‌های دهه ولایت گفت: امسال در دهه امامت و ولایت بیش از سه هزار جشن مردمی و منطقه‌ای در شهرمشهد برگزار شد.

حسین باغ گلی با بیان اینکه در این دهه نورانی اجرای سرود‌های ولایی در جشنواره آوا‌های غدیر مشهد برنامه ریزی شد، افزود: در این مدت، همه ظرفیت اکران‌های مشهد در سازه‌های استرابورد، بیلبورد، تلویزیون شهری و قاب‌های فاخر با اکران ویژه انجام شد و هم زمان طرح‌های مرتبط با هفته عفاف و حجاب به اکران درآمد.

وی به برپایی پاتوق‌های سرود با اجرای چهارصد برنامه در ۱۰ منطقه شهر اشاره کرد و ادامه داد: در بحث فضا آرایی همه محور‌ها و شریان‌های اصلی توسط بیش از ۲۰ هزار متر ریسه رنگی، بیرق و ۳ هزارو۵۰۰ آویز ستونی به همراه فضاآرایی ویژه میدان‌ها و تقاطع‌ها کار شد.

باغ گلی با اشاره به برگزاری جشن بزرگ غدیر در بوستان جهان شهر یا پادگان سابق، تصریح کرد: این جشن به مدت چهار شب از شب عید غدیر تا میلاد امام موسی کاظم (ع) برگزار شد و همچنان نیز ادامه خواهد داشت، در کنار این رویداد نیز خیابان هنر و صنایع دستی با حضور هنرمندان و هنرآفرینی در رشته‌های مختلف برپا شده است.

معاون شهردار مشهد به انجام نورافشانی ویژه در شب عید قربان و عید غدیر در ۸ منطقه اشاره و بیان کرد: حضور کاروان‌های شادی غدیر در مسیر‌های اصلی و خیابان‌های شهر یکی از برنامه‌های مورد توجه در دهه ولایت امسال بود، همچنین نمایش «روایت غدیر» با نمایشی فاخر در فرهنگ سرای غدیر به معرض دید مخاطبان گذاشته شد. باغ گلی افزود: نمایشگاه محصولات فرهنگی «شمس ولایت» نیز با عرضه و فروش محصولات دهه ولایت با تخفیفات ویژه در عرصه میدان شهدا برپا شد.

حمایت مدیریت شهری از ۱۰۰۰ جشن مردمی

رئیس سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد با اشاره به حمایت از هزار جشن مردمی در معابر و خیابان‌های شهری مشهد گفت: خیابان بازی نیز با برپایی ایستگاه‌های بازی غول آسا و آیین‌های بومی و محلی در کنار جشن بزرگ غدیر برگزار شد.

وی با بیان اینکه در دهه ولایت امسال ویژه برنامه دوچرخه سواری رهروان ولایت، ویژه آقایان از مبدأ میدان جانباز تا حرم مطهر رضوی برگزار شد، اظهار کرد: اجرای ویژه برنامه‌های جنگ و بازی برای کودکان و نوجوانان در بوستان جهان شهر، واقع در میدان غدیر، برگزاری جشنواره گل و شیرینی در بوستان ارم، اجرای ۱۰ اردوی هیجان انگیز برای نوجوانان، برگزاری جشنواره زلال جاری (ویژه بانوان و کودکان) به مناسبت دهه ولایت و روز عفاف و حجاب در بوستان ریحانه، برگزاری کارگاه آموزشی قبل و بعد از ازدواج و مهارت‌های زندگی و همسرداری در فرهنگ سرای انتظار، اجرای دوره کرامت درمانی گروهی ویژه نوجوانان سیزده تا هجده ساله دختر، اجرای ویژه برنامه به رسم ولایت در مراکز نگهداری از کودکان بی سرپرست و معلولان، نصب پلاک افتخار سر در خانواده دو شهید ساکن در منطقه ۷ و اجرای دیوارنگاره غدیرخم در بوستان جهان شهر به طول ۴۵۰ متر، ارتفاع ۲.۵ متر و مساحت هزارو ۵۰۰ متر با موضوع واقعه غدیر از دیگر اقدامات مدیریت شهری در دهه ولایت و امامت امسال بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->