شیوع نگران کننده یک بیماری خونی و ژنتیکی در ایران دستگیری زن و شوهر مواد فروش با ۴۶ کیلو روانگردان هشدار هواشناسی؛ تشدید بارش و کاهش محسوس دما در خراسان رضوی و ۲۷ استان دیگر سقوط مرگبار مرد ۶۹ ساله از ارتفاعات پادنا استان اصفهان زمان پیش‌فروش بلیت قطار‌های اردیبهشت ۱۴۰۴ مشخص شد+ جزئیات اطلاعیه تأمین‌اجتماعی درباره تأخیر در زمان پرداخت مابه‌التفاوت متناسب‌سازی: عذرخواهیم، معوقات نهایتاً تا فردا (دوشنبه، ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) واریز می‌شود شغل آتش‌نشانی با حکم دیوان عدالت اداری سخت و زیان‌آور شناخته شد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) بازنشستگان تامین اجتماعی در انتظار | معوقات حقوق بازنشستگان چه زمانی پرداخت می‌شود؟ از آن بالا چرخ‌بال می‌آید، یک دانه سشوار می‌آید! خودکشی دسته‌جمعی نهنگ‌ها بازتاب گزارش شهرآرا از سرا‌های سالمندان و پیشنهاد شهروندان | مدیران بهزیستی خراسان رضوی سری به سرا‌ها بزنید خراسان رضوی ۳۴ مدرسه سنگی دارد گلایه های ساکنان محله سیدی مشهد برای آنتن دهی خطوط مخابراتی | دردسرهای خاموشی ارتباطات! آنچه باید درباره خرید و نگهداری جوجه رنگی‌ها بدانیم راه‌اندازی سامانه جدید قیمت‌گذاری دارو از اردیبهشت‌ ۱۴۰۴ اجرای عملیات تکمیلی سالانه واکسیناسیون فلج اطفال بانوی جوان مرگ مغزی در مشهد نجات بخش زندگی سه بیمار شد  (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) تلخی این قند | آیا شیرین‌کننده‌های مصنوعی بی‌خطرند؟ دعوای مالک و مستأجر به نزاعی هولناک در مشهد منجر شد | مالک تبربه‌دست داروخانه را  آتش زد تذکر نماینده مجلس به دلیل وجود مدارس کانکسی طوفان مشهد را درنوردید (بامداد یکشنبه، ۲۴ فروردین ۱۴۰۴) واکنش آموزش و پرورش به موضوع تعرض به دانش‌آموزان در جنوب تهران نگاهی به واکنش‌ها نسبت به تصمیمات جدید شورای انقلاب فرهنگی در خصوص کنکور ۱۴۰۴ جزئیاتی از معادن نویافتۀ هخامنشی‌ها در آبدانان ایلام جانشین فرمانده انتظامی خراسان رضوی: مشهد، الگوی مدیریت و خدمات‌رسانی برای سایر شهر‌های کشور است ۱۵ درصد ایرانی‌ها مسواک نمی‌زنند خبر ناخوش برای یازدهمی‌ها | امتحان نهایی تمام دروس در خرداد ۱۴۰۴ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه ۲۴ فروردین ۱۴۰۴) | افزایش سرعت وزش باد و کاهش دما تا پایان هفته جاری ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی تجهیزات پزشکی حذف شد مشکل سربازی متأهلان دانشگاه فرهنگیان رفع خواهد شد رئیس پارک علم و فناوری سلامت مشهد منصوب شد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ایرادات وارده هیأت تطبیق به آیین‌نامه اجرایی «رتبه‌بندی معلمان» به دولت وصول شد (۳ مردادماه ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۱۸۴۵۹
  • ۰۳ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۷:۳۳
ایرادات وارده هیأت تطبیق به آیین‌نامه اجرایی «رتبه‌بندی معلمان» به دولت وصول شد (۳ مردادماه ۱۴۰۱)
وزیر آموزش و پرورش از وصول نامه‌ای از هیأت تطبیق قوانین مجلس درباره ایرادات وارده به آیین نامه اجرایی به دولت خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش با اشاره به نشست روز گذشته خود با اعضای کمیسیون آموزش درخصوص بررسی طرح ساماندهی نیروی انسانی در آموزش و پرورش، عنوان کرد: با توجه به تعداد متغییر دانش آموزان ورودی که هر ساله روندی افزایشی دارد و تا سال ۱۴۰۵ این روند ادامه خواهد داشت، همچنین از سوی دیگر تعداد خروجی‌های نیروی انسانی از آموزش و پرورش به واسطه بازنشسته شدن نیروی انسانی، مدارس ما هر ساله نیاز جدی به جذب معلم خواهند داشت.

این عضو کابینه دولت سیزدهم ادامه داد: با توجه به وجود این نیاز و همچنین کمبود نیروی ورودی نسبت به نیاز آموزش و پرورش، باید برای جبران نیرو در آموزش و پرورش اقدام کرد.

امسال با کمبود نیروی کمتری نسبت به سال گذشته مواجه بودیم

وی افزود: امسال با استخدام ۳۴ هزار و ۸۱۳ نفری که از طریق ماده ۲۸ اساسنامه دانشگاه فرهنگیان جذب شده و از سوی دیگر جذب ۱۴ هزار و ۵۰۰ نفر دانشجو معلم دانشگاه فرهنگیان، وضعیت در آموزش و پرورش نسبت به سال‌های گذشته بهتر بود.

وی با بیان اینکه امروز در نشست کمیسیون آموزش، پیشنهاداتی از جانب رئیس و اعضای این کمیسیون برای بهبود شرایط ارائه شد، اضافه کرد: امیدواریم با به سرانجام رسیدن این پیشنهادات، سال تحصیلی جدید را با مشکلات کمتری آغاز کنیم.

نوری در پاسخ به سوالی درباره انتقاد نمایندگان نسبت به تدوین آیین نامه اجرایی قانون رتبه بندی معلمان گفت: امروز نامه‌ای از هیات تطبیق قوانین مجلس درخصوص ایرادات آیین نامه اجرایی به دست ما رسید که این موارد در دولت مطرح و پیگیری خواهد شد.

تبدیل وضعیت ایثارگران در آموزش و پرورش برابر مقررات در حال انجام است

وزیر آموزش و پرورش درخصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های مشمول قانون ایثارگری گفت: این موضوع نیز برابر مقررات در حال انجام بوده، ولی برخی گروه‌ها نسبت به تبدیل وضعیت خود درخواست‌هایی دارند که ممکن است قانون شامل آن‌ها نشود.

وی درباره آخرین اقدامات صورت گرفته برای تبدیل وضعیت نیرو‌های خرید خدماتی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی نیز گفت: آنچه که برابر قانون تعیین تکلیف نیرو‌های بلاتکلیف در آموزش و پرورش بوده را انجام دادیم و بخشی از معلمان نیز که در کلاس‌های درس حاضر نبودند، با تدابیر صورت گرفته از مهرماه وارد کلاس‌های درس خواهند شد که شامل نهضتی‌های قبل از سال ۹۱، نیرو‌های خرید خدماتی و حق التدریسی‌ها خواهد شد و ابلاغ آن‌ها از اول مهرماه صادر می‌شود. 

منبع:خانه ملت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->