نتیجه و ویدیو خلاصه بازی چلسی و منچستریونایتد در لیگ انگلیس(۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)| ادامه رقابت برای سهمیه لیگ قهرمانان حمیدرضا درجاتی، عکاس ورزشی که در پیست آزادی دچار سانحه شد درگذشت (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعتراض دوباره استقلال به زمان بازی با صنعت نفت آبادان سومین فصل سیاه استقلال در تاریخ لیگ برتر| ۱۰ باخت، مثل دومین دوره لیگ برتر! حمایت عابدینی از مدیرعاملی خبیری در پرسپولیس اسکوچیچ در مسیر برانکو جدول نهایی لیگ برتر فوتبال در فصل ۱۴۰۴-۱۴۰۳ | از قهرمانی تراکتور تا سقوط شهر خسته ویدیو| جشن قهرمانی تراکتور تبریز در لیگ برتر(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) نتیجه و ویدیو خلاصه بازی استقلال خوزستان و تراکتور(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)| پیروزی قهرمان جدید ایران نتیجه بازی پرسپولیس و هوادار در آخرین بازی لیگ(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)+ ویدیو گل‌ها| برد بی فایده در گام آخر نتیجه بازی استقلال و سپاهان در هفته آخر لیگ برتر(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)+ ویدیو گل‌ها| شکست مصلحتی شاگردان جباری! ویدیو| خلاصه بازی پرسپولیس و هوادار در ورزشگاه آزادی(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویدیو| خلاصه بازی سپاهان و استقلال در هفته آخر لیگ برتر(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) آیت شریفی قهرمان آسیا شد + فیلم جباری: استقلال مقابل سپاهان جوانمردانه بازی می‌‍‌کند واکنش فدراسیون فوتبال به شایعه سرمربیگری مجیدی در تیم ملی فوتبال ایران مجیدی در امارات ماندنی شد
سرخط خبرها

وام ۱۲۰ میلیارد تومانی درویش برای پرسپولیس

  • کد خبر: ۱۱۸۵۸۹
  • ۰۳ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۹
وام ۱۲۰ میلیارد تومانی درویش برای پرسپولیس
باشگاه پرسپولیس پس از واریز پول حاصل از فروش عرضه اولیه سهام خود وام سنگینی را دریافت کرد تا بتواند چند بازیکن مطرح را به خدمت بگیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، باشگاه پرسپولیس قبل از شروع نقل و انتقالات تابستانی خود توانست به ۳۵۰ میلیارد تومان درآمد حاصل از فروش عرضه اولیه سهام باشگاه دست پیدا کند.

با این حال رضا درویش مدیرعامل سرخپوشان برای صرف هزینه‌های جاری از طریق این مبلغ، سراغ سپرده گذاری این مبلغ در یکی از بانک‌های کشور رفت تا بتواند وام کلان دریافت کند.

درویش پس از واریز ۳۵۰ میلیارد تومان به حساب این بانک، توانست وام ۱۲۰ میلیارد تومانی دریافت کرده و آن را برای هزینه‌های نقل و انتقالات تابستانی و امور جاری صرف کند.

مبلغ قابل توجهی که بازپرداخت آن از محل سود ۶ میلیارد تومانی مربوط به عرضه اولیه سهام که در بانک قرار داده شده است پرداخت می‌شود.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس توانست با ۱۲۰ میلیارد تومان توانست ضمن حفظ بازیکنانی همچون مهدی ترابی و میلاد سرلک سراغ علیرضا بیرانوند، مرتضی پورعلی گنجی، گئورگی گولسیانی، سعید صادقی، سروش رفیعی، محمد مهدی احمدی و دانیال اسماعیلی فر رفته و آن‌ها را سرخ‌پوش کند.

بخشی از این مبلغ نیز صرف پرداخت مطالبات آنتونی استوکس، تسویه با باشگاه کورتریک بلژیک، احمد نورالهی و سایر طلبکاران قدیمی پرسپولیس شده است تا از مبلغ وام مقدار ناچیزی باقی مانده و درویش توان تسویه کامل با طلبکاران قدیمی و بازیکنان فصل گذشته را نداشته باشد.

از سوی دیگر درویش در حالی اقدام به واریز پول سود سهام باشگاه کرده است که هیأت مدیره باشگاه پرسپولیس ناقص است و پرسپولیس برای اینکه بتواند وام ۱۲۰ میلیارد تومانی اش را تسویه کند فعلاً سود ۶ میلیارد تومانی حاصل از سپرده ۳۵۰ میلیارد تومانی را صرف این موضوع می‌کند.

در این بین مشخص نیست اگر باشگاه بخواهد اصل پول موجود در بانک را برداشت کند چگونه توان پرداخت اقساط وام خود را خواهد داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->