مریم باباولدینی، نایب قهرمان کیک‌بوکسینگ جهان درگذشت + علت فوت دختران هاکیِ ایران، نایب‌قهرمان آسیا اوسمار ویرا و کیکه سانچز فلورس گزینه سرمربیگری استقلال| بازی با اسم‌ها برای مقابله با تجمع؟! بلاتکلیف مثل تیم قلعه نویی | دفاع شکننده و خط حمله نابسامان میلاد محمدی ضعیف‌ترین بازیکن ایران مقابل قطر نتیجه و فیلم خلاصه بازی فرانسه و اسپانیا در لیگ ملت‌های اروپا(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| زیباترین ماراتون سال! نتیجه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی+ ویدیو گل(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| شکست زشت! ویدیو| خلاصه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی(۱۵ خرداد ۱۴۰۴) برگزاری مسابقات تنیس جایزه بزرگ هزار امتیازی آقایان کشور در مشهد از فردا (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) توافق کنعانی زادگان با پرسپولیس برای تمدید قرارداد حذف مرادمند و نیک‌نفس از استقلال! نارضایتی هواداران استقلال از عملکرد جویباری قایدی ۳ هفته دور از میادین دعوت از ۲۸ بازیکن به سومین اردوی تیم ملی فوتبال بانوان تاج: از وضعیت فعلی داوری راضی نیستم رامین رضاییان با استقلال تمدید خواهد کرد؟ والیبال ایران قهرمان جام کاوا شد مذاکرات استقلال با گولیسیانی مثبت است النصر به دنبال هم بازی طارمی
سرخط خبرها

فروش امتیاز تیم اجاره‌داده‌شده توسط مدیران شهرخودرو!+ عکس

  • کد خبر: ۱۱۸۷۱۲
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۰
فروش امتیاز تیم اجاره‌داده‌شده توسط مدیران شهرخودرو!+ عکس
باشگاه شهرخودرو که به تازگی به لیگ یک سقوط کرده در اقدامی عجیب امتیاز تیمی که اجاره داده را فروخته‌است.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، شکل مدیریت عجیب شهرخودرو در آخرین سال حضور در لیگ برتر به جرات می‌تواند یک کلاس آموزشی برای فوتبال ایران باشد. از آمد و شد مستمر مربیان، تا خرید‌های عجیب در زمانی که تیم نیاز به تقویت داشت همه و همه سبکی عجیب و جدید در عرصه مدیریت و تیمداری در لیگ برتر بود.

اما حالا باز خبری عجیب در خصوص تیم تازه سقوط کرده مشهدی شنیده شده که بعید است در ایران نمونه مشابهی داشته‌باشد. داستان از این قرار است که در ابتدای فصل گذشته، مدیر وقت شهرخودرو، مسعود معمایی اقدام به اجاره امتیاز تیم‌های پایه شهرخودرو تا سال ۱۴۰۳ به حمید زوهانی، بازیکن اسبق فوتبال ایران کرد.

زوهانی هم که سابقه بازی در تیم‌هایی مثل پیام و صباباطری را در کارنامه دارد پس از توافق با مدیران شهرخودرو و بسته شدن قرارداد، کار خود را آغاز کرد.

هرچند این فعالیت بدون حاشیه نبود و زوهانی و دهنوی، بازیکن سابق پرسپولیس که به عنوان مربی در پایه‌های شهرخودرو فعال بود، پاییز گذشته به زد و خورد پرداختند، اما اتفاقی عجیب بر کل فعل و انفعالات حول پایه‌های شهرخودرو سایه انداخت.

با حضور حیدرپور به عنوان جانشین معمایی، مدیر جدید شهرخودرو اجاره امتیاز تیم‌های پایه به زوهانی را نادیده گرفت و تیم اجاره داده شده را فروخت!

حالا گویا زوهانی پیگیر شکایت از مدیران شهرخودروست و به هیات فوتبال خراسان رضوی رفته تا شاید بتواند حقش را پس بگیرد.

فروش امتیاز تیم اجاره‌داده‌شده توسط مدیران شهرخودرو!+ عکس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->