به گزارش شهرآرانیوز، انسیه خزعلی در سومین جلسه ستاد جمعیت خراسان رضوی که در دفتر استاندار برگزار شد، اظهار کرد: با اینکه مدت کوتاهی است به موضوع جمعیت پرداختهایم، اما در خراسان رضوی تلاشهای خوبی در این زمینه انجام شده است. امید داریم این تلاشها با توجه به شرایط اضطراری که وجود دارد، همچنان با سرعت بیشتری به پیش رود.
وی ادامه داد: دشمن برنامهریزی وسیع و طولانی در خصوص جمعیت انجام داده و متاسفانه در داخل کشور نیز در این زمینه اهمالهای طولانی مدتی صورت گرفته است. بنابراین باید به صورت ضربتی و جهشی در این چند سالی که برای خارج شدن از چاله جمعیتی وجود فرصت است، با برنامهریزی دقیق و هماهنگ به نتیجه مطلوب دست یابیم.
خزعلی با بیان اینکه جمعیت مسئله جدیدی نیست، تصریح کرد: خداوند در قرآن کریم میفرماید که دشمن با سخنان زیبا و فریبنده بشر را به سمتی میبرد که دچار فساد، محدودیت، نقص جمعیت و نسل شود. خداوند سرمایههای مادی و معنوی را در کنار هم قرار میدهد و بیان میدارد که دشمن برای آنها تدبیر کرده است
در قرآن خداوند متذکر می شود که اگر دشمن به شما مسلط شود در زمین فساد خواهد کرد و این فساد در دو بخش از بین بردن سرمایههای مادی و نسل انسان است و در بحث نسل به صورت کمی و کیفیِ یعنی خالی کردن محتوا و تغییر درهویت سرمایههای انسانی خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: نمونه اعلای این موضوع در میان جوانان و زنان مسئله حجاب است تا بتوانند زنان را از هویت خالی کرده و ارزشها را تبدیل به ضدارزش کنند این حرکتهایی است که از چند جهت و به تدبیر مقام معظم رهبری با جنگ ترکیبی و شناختی تلاش میکند از نظر معنوی این هویت را بگیرد و سرمایههای انسانی را به نابودی بکشد.
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده گفت: ما وظیفه داریم در هر دو زمینه فرهنگی و اقتصادی برنامهریزی مناسب داشته باشیم تا در مقابل این جنگ شناختی که زنان و خانواده را نشانه گرفته و تلاش میکند نابودی جامعه را از درون خانواده برنامهریزی کند و هم در جنگ مادی که سرمایههای مادی و سرمایههای نسل را تهدید میکند مقابله کنیم.
وی با بیان اینکه در حوزه فرزندآوری حمایتهای اقتصادی در دست دولت است بیان کرد: با این حال اصل برنامهریزی افزایش جمعیت مباحث فرهنگی و فرهنگسازی است. ایجاد انگیزه اشتغال، فرزندآوری و فرزندپروری موارد مهمی است که سرمایهگذاری کمی برای آن شده است که باید مورد توجه قرار گیرد
خزعلی در خصوص مسائل بهداشتی، اظهار کرد: اگر موانعی که در حوزه بهداشت و وزارت بهداشت وجود دارد برداشته شود ما خیلی نیاز به بستههای مشوقی نخواهیم داشت.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده ادامه داد: متاسفانه سقط جنین در کشور بسیار زیاد است. آمارها نشان میدهد که سقط جنین در کشور طی ۱۰ سال گذشته سیر صعودی وحشتناکی دارد. ۹۸ درصد سقط جنینهای مشروع بوده و دلیل آن ایجاد ترس و برخی که توسط کادر مراقبتهای درمانی به خانوادها القا میشود و به واسطه فرهنگی که وجود دارد که کثرت فرزندان را نمیپسند بعد خانوار به شدت کاهش پیدا کرده است.
وی در خصوص طرحهای حمایتی فرزندآوری، گفت: تاکنون ۵۰ هزار خودرو به مادران داده شد که این امر بار اقتصادی چندانی ندارد و در واقع سهمیهای است که به مادران تعلق میگیرد و امیدواریم در این استان پیگیری شود تا سریعتر این کار انجام شود. بحثهای مسکن زمانبر است .
وی اضافه کرد: از افرادی که به صورت مردم نهاد، چه در بخشهای تشویق به فرزندآوری و چه در بخشهای ممانعت از سقط جنین فعالیت میکنند هرگونه که بتوانیم پشتیبانی میکنم و اکر اشکالات قانونی در کار دارند آنها را رفع میکنیم.