مرگ یک جوان بر اثر حمله پلنگ در تربت حیدریه توضیحات سازمان سنجش درباره آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم انتقال یک ایرانی از زندان چین به کشور پس از ۱۸ سال وقوع بارش‌های رگباری همراه با وزش باد در خراسان رضوی از امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حجاج ایرانی از همراه داشتن مواد اسیدی و دارو‌های پودرشده و بحث تنش‌زا پرهیز کنند مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان بازداشت چهار نفر از عوامل پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در صداوسیما با دستور قضایی از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت
سرخط خبرها

کلاهبرداری، بهانه مهاجرت

  • کد خبر: ۱۱۹۸۹۳
  • ۱۳ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۵
کلاهبرداری، بهانه مهاجرت
جوان مشهدی به دنبال دریافت ویزای اقامت یک کشور خارجی، دار‌و‌ندارش را باخت.

محمد جواد ابوعطا | شهرآرانیوز؛ به هر دری زده بود تا بتواند مهاجرت کند و به کشور دیگری برود. روش‌های زیادی به ذهنش رسیده بود، اما هیچ‌کدام مؤثر نبودند. تمام فکر و ذهنش درگیر مهاجرت بود که ناگهان چشمش به تبلیغی در شبکه اجتماعی اینستاگرام افتاد. افرادی در این تبلیغ مدعی شده بودند که می‌توانند در کوتاه‌ترین زمان ممکن اقدامات قانونی برای مهاجرت تحصیلی را مهیا کنند. مرد جوان متوجه شد تمام شرایط اعلام شده را دارد، تنها مشکل، موضوع مقصد بود که او می‌خواست به کشور دیگری برود.

این مشکل هم پس از دریافت مشاوره تلفنی حل شد و مالکان مؤسسه‌ای که اقدامات لازم را انجام می‌دادند به او اطمینان دادند پس از استقرار در این کشور به راحتی می‌تواند به هرکجای جهان که خواست برود. همه‌چیز مهیای رفتن بود و مرد جوان هزینه‌های لازم را هم پرداخت کرد و منتظر رسیدن ویزایش شد، اما نه‌تن‌ها نتوانست از کشور خارج شود، بلکه با توجه به اینکه عده‌ای شیاد سر او را کلاه گذاشته و قسمت زیادی از پول‌هایش را از چنگش درآورده بودند، دیگر توانایی خارج شدن از مشهد را هم نداشت.

با اعلام شکایت مرد جوان به دادسرای رسیدگی به جرائم رایانه‌ای، او با دریافت مرجوعه قضایی به پلیس فتای خراسان‌رضوی معرفی شد تا کارشناسان این پلیس تخصصی به شکایت او رسیدگی کنند.
با مطرح شدن موضوع شکایت این شهروند، از آنجا که احتمال داشت افراد بیشتری اسیر این دام شوند، بلافاصله با دستور سرهنگ جواد جهانشیری، رئیس پلیس فتای خراسان‌رضوی، اقدامات لازم به منظور شناسایی متهمان این پرونده آغاز شد.

اصلا شک نکردم

کارشناسان از شاکی خواستند تا جزئیات شکایتش را یک بار دیگر برای آن‌ها اعلام کند و مرد جوان با اعلام اینکه در اینستاگرام با فرد کلاهبرداری آشنا شده جزئیاتی از تبلیغات اغواگرانه متهم را مطرح کرد.
شاکی اعلام کرد: «می‌خواستم هر طور شده از کشور خارج شوم، البته با روش‌های قانونی. وقتی آگهی اقامت با اخذ ویزای تحصیلی را دیدم، بلافاصله وارد صفحه‌ای شدم که دنبال‌کنندگان بسیار زیادی داشت. با دیدن این همه فالوئر در این صفحه مطمئن شدم که کارشان درست است و اصلا شک نکردم.

بعد هم با گردانندگان صفحه تماس گرفتم و آن‌ها تمام اقدامات و مدارکی که لازم بود را به من گفتند و برای تأمین ویزا نیز درخواست ۲ هزارو ۵۰۰ یورو کردند، چون یورو نداشتم و فهمیدند حساب ارز دیجیتال دارم معادل این مبلغ را رمزارز به آدرس کیف پول (والت) اعلامی‌شان واریز کردم. بعد از واریز به من گفتند منتظر باشم تا خبرم کنند. بعد از حدود ۱۰ روز با آن‌ها تماس گرفتم که وعده دادند کار‌ها دارد انجام می‌شود، منتظر باشم. اما با گذشت چند هفته باز هم خبری نشد و بعد از آن هم دیگر به تماس‌هایم جواب ندادند. تازه آنجا متوجه کلاهبرداری شدم.»

در جست‌و‌جوی متهمان

مأموران پلیس فتا با دریافت این گزارش اقدامات خود را با توجه به سرنخ‌هایی که شاکی در اختیارشان گذاشته بود در فضای سایبر آغاز کردند. بررسی‌ها نشان می‌داد که این فرد تنها شاکی این پرونده نیست و افراد دیگری هم اسیر چرب‌زبانی متهم شده‌اند.
پس از بررسی‌های فنی، کارشناسان پلیس فتا در ادامه با انجام اقدامات فنی و پلیسی و تخصصی، متهم که مردی جوان بود را در یکی از استان‌های دیگر شناسایی کردند.

دستگیری در استان البرز

با اقدامات قانونی محل اختفای متهم در استان البرز شناسایی و موضوع به مقام قضایی اعلام شد. با دستور صادر شده این فرد در محل سکونتش دستگیر شد و پرونده برای رسیدگی در اختیار مقام قضایی قرار گرفت.
به گفته فرمانده انتظامی پلیس فتای استان، کلاهبرداران اینترنتی با درج آگهی و تبلیغات جعلی در فضای‌مجازی به بهانه‌های مختلفی همچون وعده اخذ اقامت موقت و دائم در کمترین زمان، دریافت ویزا، فراهم کردن شغل مناسب در خارج از کشور و تحصیل همراه با اخذ بورسیه مبالغ هنگفتی از متقاضیان به صورت رمز‌ارز کلاهبرداری می‌کنند.

سرهنگ جواد جهانشیری با اشاره به اینکه از متهم حدود ۸۰ میلیون تومان کلاهبرداری شده است، بیان کرد: متأسفانه برخی از شهروندان با مشاهده تبلیغات شیادان در فضای مجازی، بدون تحقیق و بررسی اقدام به همکاری و ثبت‌نام کرده و مبالغی به صورت پول دیجیتالی به حساب آنان واریز می‌کنند و مورد کلاهبرداری قرار می‌گیرند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->