افت قیمت دلار به کانال پایین‌تر (۹ مهر ۱۴۰۴) بیمه رانندگان به کجا رسید؟ | تصویب کلیات طرح اصلاح قانون بیمه رانندگان در مجلس قیمت دینار عراق افزایش یافت | نرخ درهم امارات و لیر ترکیه در مشهد چند؟ (۹ مهر ۱۴۰۴) نرخ امروز طلا در مشهد اعلام شد (۹ مهر ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۹ مهر ۱۴۰۴) | کدو حلوایی کیلویی ۱۳ هزار تومان  متخلف احتکار مرغ در مشهد، به تعزیرات معرفی شد (۹ مهر ۱۴۰۴) حراج سکه امروز (۹ مهر ۱۴۰۴) برگزار می‌شود | بهترین عدد برای خرید سکه دولتی آغاز واریز سود سهام عدالت از امروز (۹ مهرماه ۱۴۰۴) | مبلغ سود از ۷۴۷ هزار تومان تا یک میلیون و ۶۵۰ هزار تومان میدری خبر داد: مرگ ۶۹۳ کارگر بر اثر حادثه کار در سال ۱۴۰۳ سهام عدالت از فردا (چهارشنبه ۹ مهر ۱۴۰۴) شارژ می‌شود+ جزئیات سقوط ۲۷۰۰ تومانی قیمت نقره (۸ مهر ۱۴۰۴) پیش‌بینی بورس چهارشنبه ۹ مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار فردا (چهارشنبه، ۹ مهر ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۹ مهر ۱۴۰۴ از نمایش محصولات تا بیان مطالبات | روایتی از هفتمین نمایشگاه صنعت مبلمان در مشهد آغاز به‌کار نمایشگاه صنایع شیمیایی و صنعت مبلمان در مشهد + فیلم (۸ مهر ۱۴۰۴) وزیر صمت: توسعه همکاری منطقه‌ای، سیاست اصولی و محور اساسی دیپلماسی اقتصادی ایران است اتصال ۱۶ هزار و ۴۰۰ خانوار خراسان رضوی به شبکه فیبرنوری گزارش مرکز آمار از افزایش ۱۱ درصدی قیمت گوشت قرمز و مرغ ظرف یک ماه (مهر ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۸ مهر ۱۴۰۴) | تویوتا لوین چند؟ بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۸ مهر ۱۴۰۴) | پراید ۵۰۰ میلیونی شد فصل رشد دلار رسمی | کدام شرکت‌های بورسی از رشد نرخ ارز تاثیر می‌پذیرند؟ مشتریان بانک‌ها سطح‌بندی می‌شوند | محدودیت سالانه واریز و برداشت تعیین شد سکه‌های پارسیان گران شدند (۸ مهر ۱۴۰۴) + جدول روند صعودی بورس ادامه می‌یابد؟ | جهش ۲برابری ارزش معاملات خُرد (۸ مهر ۱۴۰۴) ابهام بزرگ در بازار برنج؛ شکاف عجیب قیمت برنج وارداتی چرا تورم حبوبات از ۶۰درصد عبور کرد؟ تأمین ۶.۵ میلیارد دلار برای واردات کالا‌های اساسی و دارو در نیمه نخست ۱۴۰۴
سرخط خبرها

حضور ۳۰ شرکت دانش‌بنیان در بازارهای بورس و فرابورس

  • کد خبر: ۱۲۰۳۸
  • ۲۵ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۳
حضور ۳۰ شرکت دانش‌بنیان در بازارهای بورس و فرابورس
مدیرکل دفتر تامین مالی و سرمایه‌گذاری معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری گفت: در حال حاضر بیش از ۳۰ شرکت دانش بنیان در بازارهای مختلف بورس و فرابورس پذیرش شده و سهام آن‌ها در بازار معامله می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد مرفوع در نشست بررسی تجربیات شرکت‌های دانش‌بنیان که با محوریت بررسی اعتبارات اسنادی(LC) برگزار شد، با اشاره به روش‌های مختلف تامین مالی پیش‌بینی شده برای شرکت‌‎های دانش‌بنیان، مدیران این شرکت‌ها را ترغیب کرد که از روش‌های نوین مالی مانند ابزارهای مالی پیش‌بینی شده در فرابورس و صندوق‌های پژوهش و فناوری استفاده کنند.

وی با ارائه گزارشی از اقدامات انجام گرفته، اظهارکرد: در تبیین مبانی تامین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان باید به این موضوع توجه کرد که اکثر این شرکت‌ها در رده شرکت‌های کوچک و متوسط قرار می‌گیرند و همین موضوع در تعیین ابزارهای مالی مورد استفاده تاثیرگذار است.

مدیرکل دفتر تامین مالی و سرمایه‌گذاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به اهمیت تامین مالی شرکت‌های دانش بنیان برای دولت، افزود: در دنیا و البته در ایران نیز تامین مالی غالبا به دو روش تامین مالی سرمایه‌ای و تامین مالی از طریق بدهی و تسهیلات بانکی صورت می‌پذیرد، در کشور ما خوشبختانه در حوزه شرکت‌های دانش بنیان و فعالان زیست بوم نوآوری کشور، هر دو روش مورد توجه قرار گرفته است، هر چند معتقدم هنوز در ابتدای راه قرار داریم و راه نپیموده بسیاری برای تکوین و تکمیل بخش مالی زیست بوم نوآوری کشور باقی مانده است.

مرفوع ادامه داد: صندوق نوآوری و شکوفایی در مشارکت با صندوق‌های پژوهش و فناوری گام‌های مثبتی برای ایجاد کانال‌های متعدد تامین مالی سرمایه‌ای برداشته است، مدیران شرکت‌های دانش بنیان به فراخور طرح‌ها و وضعیت عمومی شرکت می‌توانند در پلتفرم سرمایه‌گذاری این صندوق‌ها قرار گیرند.

وی ضمن بیان اقدامات انجام گرفته برای تسهیل دسترسی شرکت‌های دانش بنیان به خدمات مالی بیان کرد: بر اساس تلاش‌های صورت گرفته در فرابورس، تابلویی به نام «بازار شرکت‌های کوچک و متوسط» پیش بینی شده است که شرکت‌های دانش بنیان نیز می‌توانند با پذیرش در این بازار از طریق بازار سرمایه، فرایند تامین مالی را انجام دهند. در حال حاضر بیش از ۳۰ شرکت دانش بنیان در بازارهای مختلف بورس و فرابورس پذیرش شده و سهام آن‌ها در بازار معامله می‌شود.

مدیرکل دفتر تامین مالی و سرمایه‌گذاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در پایان تامین مالی جمعی را یکی دیگر از ابزارهای نوین تامین مالی در بستر بازار سرمایه برشمرد و گفت: فراصندوق، صندوق‌های جسورانه و صندوق‌های خصوصی از دیگر ابزارهای تامین مالی نظام دانش بنیان محسوب می‌شوند.

مرفوع افزود: نزدیک به دو سال از تاسیس دفتر تأمین مالی و سرمایه‌گذاری در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری می‌گذرد، این دفتر در راستای تقویت خدمات مالی نهادهای بانکی و پولی و بازار سرمایه در توسعه تولید محصولات دانش بنیان و تنوع بخشی، تقویت و ایجاد نهادها و ابزارهای تخصصی تأمین مالی حوزه دانش بنیان تاسیس شد.

 وی گفت: هدایت و ترغیب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی و سایر منابع مالی از جمله منابع وقف به سرمایه‌گذاری در طرح فناورانه و همچنین ارتقای همکاری‌های بین‌الملل در توسعه بازار و سرمایه‌گذاری در فناوری‌های نوین بخش دیگری از اهداف این دفتر به شمار می‌رود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->