سه سناریوی بازگشایی مدارس در مهرماه ۱۴۰۴ تکذیب شایعه انفجار در فرودگاه مهرآباد (۲۱ تیر ۱۴۰۴) تابستان‌ها چی بپوشیم؟ زمان اعلام نتایج نهایی پذیرش بدون آزمون دانشگاه آزاد مشخص شد زمان آغاز هدایت تحصیلی دانش‌آموزان پایه نهم اعلام شد + جزئیات حدود ۵۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های جنوب شرق کشور کشف شد خشکسالی بی‌سابقه و کاهش منابع آبی پایتخت زمان واریز حقوق تیرماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی و مستمری بگیران مشخص شد چگونه اوقات فراغت خوبی برای کودکان بسازیم؟ کشف مقادیری شربت موادمخدر از ۲ مسافر قطار تهران - نیشابور (۲۱ تیر ۱۴۰۴) علت اصلی شکاف و تَرک روی زبان چیست؟ حجت‌الاسلام علی طائب درگذشت + زندگینامه و سوابق حق اولاد فرزند سوم به بعد به بازنشستگان تأمین اجتماعی پرداخت می‌شود راهکار‌های مؤثر برای پیشگیری از گزش پشه‌ها در تابستان معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی خبر داد: تعلیق از خدمت ۲۲ کارمند دولت در استان به جرم ارتشا و اختلاس کمبود چه ویتامینی باعث خارش سر می‌شود؟ نام روز‌های هفته تأمین اجتماعی اعلام شد شرور فضای مجازی در تهران دستگیر شد (۲۱ تیر ۱۴۰۴) بازگشت محصولات آرایشی قاچاق به بازار با بسته بندی جدید ثبت ۴۰۹هزار مورد حیوان‌گزیدگی در کشور سارقان ۷۰ میلیارد ریال طلا در سبزوار دستگیر شدند (۲۱ تیر ۱۴۰۴) فرار مالیاتی ۶۶ شخص حقوقی با گردش مالی ۹۶ همت، شناسایی شد سادگی یک سفر است، نه یک مقصد | به بهانه ۱۲ جولای، روز جهانی سادگی برنامه راهبردی و جامع «مقابله با گرد و غبار» تصویب خواهد شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۲۱ تیر ۱۴۰۴) | افزایش سرعت وزش باد، پدیده غالب جوی ۱۸۵ همت از بدهی دولت به تأمین اجتماعی پرداخت می‌شود اعتراض بازنشستگان تأمین‌اجتماعی به عدم پرداخت مابه‌التفاوت فروردین‌ماه ۱۴۰۴ | فیش حقوقی خرداد صادر نشد شناسایی ۸۲۰۰ واحد مسکونی آسیب‌دیده در مناطق غیرنظامی تهران چرا سیل تگزاس تبدیل به فاجعه‌ای چنین کُشنده شد؟
سرخط خبرها

ماجرای مسمومیت ۲۰۰ نفر از اهالی یک روستا در همدان و مرگ دختر نوجوان چه بود؟

  • کد خبر: ۱۲۰۸۲۵
  • ۲۰ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۱:۳۸
ماجرای مسمومیت ۲۰۰ نفر از اهالی یک روستا در همدان و مرگ دختر نوجوان چه بود؟
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان همدان، ضمن تایید بیماری گوارشی مشترک در میان ۲۰۰ نفر از اهالی روستای چنار علیاء اسدآباد گفت: علت آلودگی در دست بررسی است.

به گزارش شهرآرانیوز، در روزهای اخیر خبری مبنی بر مسمومیت بیش از ۲۰۰ نفر در روستای چنار اسدآباد در فضای مجازی منتشر شد. بنابر ادعای برخی از اهالی این روستا، علت آلودگی و مسمومیت مربوط به شربت‌های توزیع شده در این محل بوده است. 

‌محمد مهدی مجذوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان ضمن تایید بیماری گوارشی مشترک در میان ۲۰۰ نفر از اهالی روستای چنار علیاء اسدآباد، اظهار داشت: امروز با یک تیم چند نفره از اساتید دانشگاه در اسدآباد بودیم و به همراه رئیس دانشکده علوم‌پزشکی این شهرستان، موضوع را به صورت میدانی بررسی کردیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با تاکید بر اینکه درباره این اتفاق از بیماران بستری تحقیق و پرس‌و‌جو کردیم، عنوان کرد: در بخشی از روستای چنار، جمعی دچار علائم گوارشی نظیر تب، اسهال و بدن درد شده‌اند.

مجذوبی با اشاره به اینکه پررنگ‌ترین علائم این بیماری مربوط به اسهال بوده است، گفت: تعدادی از بیماران دچار اسهال خونی شدند.

وی با تاکید بر اینکه بروز علائم در کودکان بسیار شدیدتر بوده است، اظهار داشت: متاسفانه یک مورد مرگ هم گزارش شده که علت دقیق آن در دست بررسی است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان عنوان کرد: آب آشامیدنی این روستا هم مورد بررسی قرار گرفته که از سلامت برخوردار بوده است.

مجذوبی با تاکید بر اینکه یک اتفاق سبب این آلودگی شده که منبع آن مشخص نیست، گفت: اما آزمایش‌هایی گرفته شده که تا 48ساعت آینده نتایج آن مشخص می‌شود.

وی با بیان اینکه پس از روشن شدن نتایج می‌توان درباره علت این موضوع اظهار نظر کرد، افزود: به نظر می‌رسد آلودگی و عوامل میکروبی در این قضیه دخیل بوده است.

بیماران بدحال اسدآبادی به همدان منتقل شدند

دکتر رضا طهماسبی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان درباره مسمومیت برخی افراد در روستای چنار اسدآباد، عنوان کرد: بیماران بدحال این منطقه به بیمارستان همدان منتقل شدند.

وی با تاکید بر اینکه این بیماری فقط مربوط به اسدآباد است و در همدان مشکل خاصی نبوده، اظهار داشت: در مجموع در فصل تابستان بیماری‌های گوارشی نظیر اسهال و استفراغ تشدید می‌شود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه فعلا علت ابتلای این گروه از بیماران به علائم گوارشی، مشخص نشده است، گفت: به محض مشخص شدن نتایج آزمایشات، اطلاعات مربوطه در اختیار مردم قرار می‌گیرد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->