آیت‌الله علم‌الهدی: نصب پنل خورشیدی برای مراکز پرمصرف ضروری است | اولویت با تامین برق ضروریات مردم است نه مراکز تفریحی پر مصرف موافقت رئیس‌جمهور با تفویض تمام اختیارات برای رفع ناترازی انرژی در خراسان رضوی شمار تلفات تروریست‌ها در درگیری با ارتش پاکستان به ۴۷ کشته رسید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) دستور قوه قضاییه به دادگستری استان‌های مرزی برای فراهم‌کردن تسهیلات به زائران سردار رادان: استفاده از گذرنامه غیر در مرز پیگرد قانونی دارد ویدئو | توضیحات سخنگوی قوه‌قضائیه از آخرین وضعیت پرونده حادثه تروریستی دادگستری زاهدان زنگنه: آنچه در پشت‌پرده مذاکرات در جریان است، کاملاً به‌نفع ایران است مهاجرانی: مسئولان از سؤالات خبرنگاران فرار نکنند لایحه مبارزه با قاچاق انسان و اعضای بدن در کمیسیون قضایی مجلس تصویب شد روزنامه سعودی الریاض: اسرائیل نمی‌تواند به اهداف خود در جنگ غزه دست یابد مذاکرات ترامپ-پوتین و طرحی برای برقراری آتش‌بس میان مسکو-کی‌یف بیانیه وزارت خارجه در خصوص تحولات منطقه قفقاز | ابراز نگرانی از هرگونه مداخله خارجی در نزدیکی مرزهای مشترک با ایران جریمه یک میلیارد دلاری دانشگاه کالیفرنیا بابت حمایت از غزه رئیس کمیسیون قضایی مجلس: خلاء قانونی در بکارگیری سلاح توسط محیط بانان به پایان می‌رسد استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: احتمال انتقال آب به مشهد از خارج حوزه برای تامین نیاز شهروندان ردپای سلاح‌های شکارچیان متخلف در اغتشاشات| اصلاح قانون حمل سلاح محیط‌بانان در دستور کار مجلس است محمد رعد: تحویل سلاح یعنی خودکشی برای لبنان| شرافتمان را نمی‌فروشیم پزشکیان: در دنیا برخی از خود فروخته‌ها اخبار را بر اساس نیت‌های شوم استعمارگران و متجاوزان مدیریت می‌کنند ارتش پاکستان: ۳۳ تروریست را در خط مرزی با افغانستان کشتیم نتانیاهو تعلیق صادرات سلاح و تجهیزات نظامی به اسرائیل از سوی آلمان را پاداشی برای حماس دانست سندرز: در جنگ غزه بایدن خطا کرد و ترامپ این اشتباه را بدتر ادامه داد آلاسکا میزبان ترامپ و پوتین مواضع مشترک وزرای خارجه ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه آنکارا از توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان ابراز رضایت کرد توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اذعان صهیونیست‌ها به شکست حمله تل‌آویو به غزه

  • کد خبر: ۱۲۰۸۳۶
  • ۲۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۰
اذعان صهیونیست‌ها به شکست حمله تل‌آویو به غزه
منابع صهیونیست اذعان کردند که جنگ سه روز رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه در دستیابی به راه حلی سیاسی برای بحران غزه با شکست مواجه شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، پایگاه خبری عبری زبان دیفنس اسرائیل اعلام کرد جنگ سه روز اسائیل علیه نوار غزه در دستیابی به راه حلی سیاسی برای بحران غزه با شکست مواجه شده است.

این پایگاه خبری صهیونیستی ضمن ابراز این ادعا که عملیات اخیر از لحاظ نظامی موفقیت‌هایی در پی داشته تاکید کرد این درگیری چند روزه از لحاظ سیاسی نتوانست اجرا کننده این اصل قدیمی باشد که هر موفقیت نظامی باید موفقیتی سیاسی در پی داشته باشد.

این پایگاه خبری آورده است: آیا یک افق سیاسی مشخصی برای حل و فصل مسائل غزه برای رهبران کنونی اسرائیلی یا رهبرانی که پس از انتخابات باید تحولات این منطقه را پیگیری کنند به وجود آمد؟ آنچه در این عملیات محقق شد تنها به تاخیر انداختن دور بعدی درگیری‌ها بدون دستیابی به راهکاری برای پیشگیری از آن بوده و تنها فاصله میان این دور از درگیری‌ها با دور بعدی آن بیشتر شد.

پایگاه خبری دینفس افزود: هم اکنون این نگرانی وجود دارد که این موفقیت باعث شود دولت به خودش بگوید ما موفق شدیم. عملیاتی کوتاه و بدون تلفات و وارد آوردن خسارات سنگین به جهاد اسلامی و خسارت‌های محدود اقتصادی به ساکنان اسرائیل ممکن است احساس رضایت برای رهبران اسرائیلی به وجود آورد که این نگران کننده است.

این پایگاه خبری گزارش داد: این فرماندهان نظامی و مسئولان غیر نظامی بودند که تنش اخیر را آغاز کردند و ابتدای هفته گذشته را برای این کار مناسب یافتند. در نهایت زمان تصمیم‌گیری برای دستیابی به راه حلی سیاسی برای آینده روابط اسرائیل و نوار غزه فراخواهد رسید و بهتر آن است که اسرائیل در این خصوص سهل انگار نبوده بلکه مبتکرانه عمل کرده و به سوی راهکار سیاسی حمله‌ور شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->