آغاز مذاکرات ایران و آمریکا از عصر شنبه (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) شکایت رسمی حماس از دولت انگلیس تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران در آستانه مذاکرات عمان هشدار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره نظام دوگانه در مجوز برگزاری تجمعات نگرانی صهیونیست‌ها از هرگونه توافق بین ایران و آمریکا منبع ایرانی: آمریکا مذاکره غیرمستقیم با ایران را پذیرفته است واکنش وزارت خارجه آمریکا به تهدید روزنامه کیهان درباره ترور ترامپ واکنش حماس به حملات بمب‌گذاری در رفح؛ این اقدامات نسل‌کشی وحشیانه است به سطحی از اقتدار رسیده‌ایم که دشمن را وادار به عقب‌نشینی کرده‌ایم مذاکرات آمریکا و روسیه درباره سفارتخانه‌ها سازنده بود وزیر اطلاعات: آرایش نظامی منطقه نشانگر اقتدار نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران است سردار اشعری: عاقبت به خیری شهید صیاد شیرازی به خاطر ولایتمداری او بود امیر سرتیپ امان‌اللهی: وظیفه ما این است که به عنوان سربازان نظام، در رکاب ولایت گام برداریم دستور اژه ای به قضات: مدیرانی که دارای ضعف و نقصان هستند تغییر دهید راز سرخ صیاد | روایتی کوتاه از زندگی خوش‌عاقبت شهید امیر سپهبد صیاد شیرازی دادستانی تهران علیه «حسام الدین آشنا» اعلام جرم کرد معاون هماهنگ کننده ارتش: شهید صیادشیرازی یک الگو در میان نیروهای مسلح بود سرلشکر باقری: وحدت نیروهای مسلح و توکل بی‌نظیر به قدرت خداوند از صفات شهید صیادشیرازی بود صدور رأی نهایی دادگاه عالی کانادا درباره سانحه سقوط هواپیمای اوکراینی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی: افزایش تعداد نمایندگان مجلس در انتظار لایحه دولت است ارائه پیشنهاد جدید آتش بس در غزه از سوی دولت مصر همه چیز درباره کمونیسم و کمونیست‌ها استاندار خراسان رضوی: منطقه ویژه اقتصادی و راه آهن را به عنوان دو مطالبه اصلی مردم سبزوار پیگیری می‌کنیم قاآنی: دشمنان قدرتمند در برابر اراده ملت‌های مقاوم ناتوان هستند بازدید استاندار خراسان رضوی از محور جنوب غربی بردسکن با حضور فرمانده فراجا تاکید پزشکیان بر سازندگی بیشتر استان ها بدون اتکا به پایتخت | ارز ۲۸ هزار تومانی رانت است ترکیه نسبت به پیامدهای هرگونه ماجراجویی نظامی علیه ایران هشدار داد عراقچی: الجزایر در شورای امنیت سازمان ملل نقشی تعیین کننده دارد + ویدئو
سرخط خبرها

برگزاری مسابقات بین‌المللی تک تیراندازی ویژه ۲۰۲۲ به میزبانی نیروی زمینی سپاه

  • کد خبر: ۱۲۱۵۸۱
  • ۲۶ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۶
برگزاری مسابقات بین‌المللی تک تیراندازی ویژه ۲۰۲۲ به میزبانی نیروی زمینی سپاه
معاون تربیت و آموزش نیروی زمینی سپاه پاسداران گفت: مسابقات بین‌المللی تک تیراندازی ویژه ۲۰۲۲ نظامیان به میزبانی نیروی زمینی سپاه در یزد برگزار خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سرتیپ دوم پاسدار عبدالله روستایی معاون تربیت و آموزش نیروی زمینی سپاه و مسئول برگزاری مسابقات بین‌المللی تک تیراندازی ویژه ۲۰۲۲ نظامیان درباره این مسابقات اظهار داشت: در این دوره از مسابقات، نفرات و  تیم‌های برتر از چند کشور دنیا از جمله روسیه، چین، بلاروس، ازبکستان، آذربایجان، زیمباوه و دو تیم برتر نیروی زمینی سپاه  به نمایندگی از نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران شرکت خواهند داشت.

وی افزود: نظامیان منتخب شرکت کننده در این مسابقات که در چارچوب مسابقات بین‌المللی نظامیان ۲۰۲۲ روسیه دنبال می‌شود، به مدت ۱۲ روز به رقابت خواهند پرداخت.

معاون تربیت و آموزش نیروی زمینی سپاه با بیان اینکه دو تیم منتخب تیراندازی نیروی زمینی سپاه به نمایندگی از نیرو‌های مسلح کشورمان پس از گذراندن اردویی پنج ماهه با آمادگی کامل در این دوره شرکت دارند، بیان داشت: نفرات و تیم‌های برتر این رقابت بین المللی با احتساب مجموع امتیازات کسب شده از مراحل و بخش‌های بیست و سه گانه مسابقات شناسایی و معرفی خواهند شد.

سردار روستایی با اشاره به اینکه کار‌های گوناگونی برای میزبانی شایسته این مسابقات انجام شده افزود: جمهوری اسلامی ایران به عنوان میزبان شایسته این دوره از مسابقات از سال ۲۰۱۶ تاکنون به دعوت روسیه در این مسابقات بین المللی حضور دارد و توانسته است مجوز میزبانی در برخی رشته‌ها را کسب کند.

وی افزایش صلح و دوستی و همکاری بین کشور‌ها و تعامل برای انتقال تجربیات نظامی را از جمله اهداف برپایی مسابقات عنوان کرد و افزود: برپایی این مسابقات بین‌المللی که به ابتکار روسیه از سال ۲۰۱۵ شکل گرفت، توانسته تأثیر خوبی در آموزش‌های نیرو‌های مسلح، توسعه زیرساخت‌های آموزشی، آشنایی با روش‌های مختلف آموزشی و در نهایت آشنا ساختن کارکنان نیرو‌های مسلح با آخرین دستاورد‌های حوزه آموزشی  داشته باشد.

مسئول برگزاری این دوره از مسابقات، در ادامه با بیان اینکه حضور ما در این صحنه توانسته دیپلماسی دفاعی و تعاملات آموزشی نیرو‌های مسلح ما با سایر کشور‌ها را افزایش دهد، گفت: مراسم افتتاحیه مسابقات بین‌المللی نظامیان ۲۰۲۲ با حضور هشت تیم ۲۸ مرداد در مرکز تربیت و آموزش شهید صدوقی یزد برگزار خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->