از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت چرا برخی بیماران در اورژانس بیمارستان معطل می‌مانند؟ کشف ۲ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های خراسان‌رضوی تولید ۶ میلیون قوطی شیرخشک در فروردین ۱۴۰۴ گوسفندها، سارقان بدسابقه را  لو دادند | دستگیری سارقانی با ۲۰ سال سابقه زندان توضیحات پلیس درباره پرونده عامل تعرض به کودکان + فیلم نحوه محاسبه حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول فرماندهی انتظامی مشهد اقدامات خود در حوزه زائران نوروز ۱۴۰۴ را تشریح کرد
سرخط خبرها

وزیر بهداشت: در ۳ ماه آینده بخش عمده کمبود‌های دارویی کشور برطرف می‌شود

  • کد خبر: ۱۲۱۸۱۲
  • ۲۷ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۸:۲۹
وزیر بهداشت: در ۳ ماه آینده بخش عمده کمبود‌های دارویی کشور برطرف می‌شود
 وزیر بهداشت با اشاره به اجرای طرح "دارویار"، گفت: با این طرح تا سه ماه آینده بسیاری کمبودهای دارویی کشور مرتفع می شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر بهرام عین اللهی امروز (27 مرداد) در نشست با هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و برخی نمایندگان استان، با اشاره به کمبود برخی داروها در کشور، گفت: کمبود دارویی بخاطر مشکلات مدیریتی است چرا که نتوانسته‌ایم در سالهای گذشته کارخانه‌های داروسازی را در کشور فعال کنیم.

وی افزود: وقتی کارخانه سرم سازی مانند "ثامن" با امکانات و تجهیزات بسیار عالی در حال فعالیت است چرا نظیر کارخانه نباید در سایر استان های دیگر فعال شود که مشکل تامین سرم نداشته باشیم.

عین اللهی گفت: اینکه فقط وظیفه واردات داشته باشیم که مدیریت نیست و باید به سمت رونق تولید داخل و خودکفایی حرکت کنیم.

وزیر بهداشت با اشاره به اجرای طرح "دارویار"، گفت: با اجرای این طرح ظرف دو تا سه ماه آینده بسیاری کمبودهای دارویی در کشور مرتفع می شود، اما این کافی نیست و باید برای رفع همیشگی این مشکل به سمت خودکفایی در تولید انواع دارو برویم.

عین اللهی مشکل دیگر در زمینه کمبود برخی اقلام دارویی را تجویز بی رویه آنها عنوان کرد و افزود: تجویز دارو باید منطقی باشد و تجویز منطقی دارو در هر نسخه 1.5 قلم است که متاسفانه این میزان در کشور ما سه قلم، یعنی دو برابر است.

وی افزود: در حال حاضر می‌بینیم که برای هر بیماری در نسخه پزشکان "سرم" تجویز می‌شود که ضرورتی ندارد و تجویز داروها باید منطقی شود.

وزر بهداشت در ادامه در خصوص تامین نیروی متخصص در مناطق محروم، بهترین راهکار در این زمینه را "بومی گزینی" دانست و افزود: باید سعی کنیم در هر منطقه از نیروهای متخصص خود آن منطقه استفاده شود.

وی با تاکید بر لزوم توسعه عدالت و تعالی نظام سلامت کشور گفت: یکی از اهداف دولت سیزدهم برقراری عدالت سلامت است و در همین راستا رفع نیاز مناطق محروم در اولویت ما خواهد بود.

وزیر بهداشت گفت: در تلاش هستیم تا با برداشتن سقف کارانه پزشکانِ مناطق محروم بتوانیم آنها را در این مناطق ماندگار کنیم.

عین اللهی تاکید کرد: باید با حمایت ویژه از مناطق محروم و افزایش امتیازِ کار در این مناطق به حدی برسیم که پرسنل بهداشت و درمان برای کار در این مناطق از هم سبقت بگیرند.

عین اللهی در بخش دیگر سخنانش با تاکید بر لزوم ارتقا بهره وری در نظام سلامت کشور هم گفت: در حال حاضر 1000 بیمارستان با 150 هزار تخت و 600 هزار پرسنل داریم، اما بهره وری آنها تنها 25 درصد است و باید برای به دست آوردن 75 درصد دیگر تلاش مضاعف کنیم.

وزیر بهداشت به عملکرد مطلوب دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هم اشاره کرد و گفت: از نظر ما این دانشگاه درجه یک است و می تواند ماموریت های مهمی را برعهده بگیرد.

وی برحمایت این دانشگاه از شرکت های دانش بنیان هم تاکید کرد و افزود: با حمایت از این شرکت ها است که میتوانیم شعار "مرگ بر آمریکا" را عملی کرده و با تحریم ها بصورت موثر مقابله کنیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->