شهادت مامور مبارزه با مواد مخدر در درگیری با قاچاقچیان مسلح در محور نهبندان - زاهدان (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستور رئیس‌جمهور برای اقدام فوری در زمینه کودکان بازمانده از تحصیل توضیحات قوه قضائیه درباره آخرین وضعیت پرونده کرسنت و حساب بانکی بابک زنجانی در مالزی سقوط مرگبار کارگر جوان از ساختمان در حال احداث مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستگیری ۲۵۹ معتاد و مواد فروش در مشهد در هفته فراجا (مهر ۱۴۰۴) لزوم ثبت‌نام دانش‌آموزان ایرانی فاقد مدارک هویتی در اسرع وقت وزیر آموزش و پرورش: امسال بیش از ۱۵۰ هزار کودک در مقطع ابتدایی از تحصیل جا ماندند (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ترس‌های اجباری نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۴ کی اعلام می‌شود؟ رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: مشهد باید در موضوعات گردشگری سلامت و فرهنگی، نقش ملی و منطقه‌ای ایفا کند آموزش کمک‌های اولیه به رانندگان باید در صدور گواهینامه الزامی شود ۱۰ درصد ایرانیان کالری لازم را دریافت نمی‌کنند دارورسانی رایگان درب منزل بیماران‌ ام‌اس در سراسر کشور کاهش آمار تصادفات درون‌شهری در خراسان رضوی طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ ۷۰ تا ۸۰ درصد نوزادان کم‌وزن، با تغذیه مناسب به منحنی رشد طبیعی بازمی‌گردند اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به بیماران نیازمند زندگی دوباره بخشید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش کیفیت هوا در مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هدف‌گذاری جذب ۵ میلیون گردشگر از عراق | آرامگاه شمس در مهر ۱۴۰۵ بهره‌برداری می‌شود آتش به دامنه دماوند افتاد | نابودی ۸ هکتار پوشش گیاهی به دلیل سهل‌انگاری گردشگران رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی: فعالیت دانشگاه آزاد بدون هیچ وقفه‌ای ادامه می‌یابد از شیر مادر تا صبحانه مدرسه، مسیر سلامت کودکان ایرانی درباره تربیت فرزندانی قوی اما خسته که نقاب قدرت بر چهره دارند | قوی، اما ترک خورده برگزاری رویداد بین‌المللی خاطره‌نویسی با هدف زنده‌نگه‌داشتن یاد شهدای جنگ ۱۲ روزه + شرایط شرکت در رویداد کمبود بیش از ۸ هزار محیط‌بان در کشور احیای دریاچه ارومیه با جدیت در حال پیگیری است صدور کیفرخواست برای سرنشینان کشتی قاچاق سوخت در هرمزگان | سرنشینان، اتباع ۴ کشور خارجی بودند سالانه حدود ۱۰۰ هزار شکایت در سامانه ۱۳۶ ثبت می‌شود گروگان‌گیری کارشناسان اورژانس توسط همراهان بیمار در ساوه | دلیل درگیری و ضرب‌وشتم چه بود؟ پیگیری خسارات جنگ ۱۲ روزه در مراجع قضایی ایران و خارج از کشور
سرخط خبرها

وزیر بهداشت: در ۳ ماه آینده بخش عمده کمبود‌های دارویی کشور برطرف می‌شود

  • کد خبر: ۱۲۱۸۱۲
  • ۲۷ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۸:۲۹
وزیر بهداشت: در ۳ ماه آینده بخش عمده کمبود‌های دارویی کشور برطرف می‌شود
 وزیر بهداشت با اشاره به اجرای طرح "دارویار"، گفت: با این طرح تا سه ماه آینده بسیاری کمبودهای دارویی کشور مرتفع می شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر بهرام عین اللهی امروز (27 مرداد) در نشست با هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و برخی نمایندگان استان، با اشاره به کمبود برخی داروها در کشور، گفت: کمبود دارویی بخاطر مشکلات مدیریتی است چرا که نتوانسته‌ایم در سالهای گذشته کارخانه‌های داروسازی را در کشور فعال کنیم.

وی افزود: وقتی کارخانه سرم سازی مانند "ثامن" با امکانات و تجهیزات بسیار عالی در حال فعالیت است چرا نظیر کارخانه نباید در سایر استان های دیگر فعال شود که مشکل تامین سرم نداشته باشیم.

عین اللهی گفت: اینکه فقط وظیفه واردات داشته باشیم که مدیریت نیست و باید به سمت رونق تولید داخل و خودکفایی حرکت کنیم.

وزیر بهداشت با اشاره به اجرای طرح "دارویار"، گفت: با اجرای این طرح ظرف دو تا سه ماه آینده بسیاری کمبودهای دارویی در کشور مرتفع می شود، اما این کافی نیست و باید برای رفع همیشگی این مشکل به سمت خودکفایی در تولید انواع دارو برویم.

عین اللهی مشکل دیگر در زمینه کمبود برخی اقلام دارویی را تجویز بی رویه آنها عنوان کرد و افزود: تجویز دارو باید منطقی باشد و تجویز منطقی دارو در هر نسخه 1.5 قلم است که متاسفانه این میزان در کشور ما سه قلم، یعنی دو برابر است.

وی افزود: در حال حاضر می‌بینیم که برای هر بیماری در نسخه پزشکان "سرم" تجویز می‌شود که ضرورتی ندارد و تجویز داروها باید منطقی شود.

وزر بهداشت در ادامه در خصوص تامین نیروی متخصص در مناطق محروم، بهترین راهکار در این زمینه را "بومی گزینی" دانست و افزود: باید سعی کنیم در هر منطقه از نیروهای متخصص خود آن منطقه استفاده شود.

وی با تاکید بر لزوم توسعه عدالت و تعالی نظام سلامت کشور گفت: یکی از اهداف دولت سیزدهم برقراری عدالت سلامت است و در همین راستا رفع نیاز مناطق محروم در اولویت ما خواهد بود.

وزیر بهداشت گفت: در تلاش هستیم تا با برداشتن سقف کارانه پزشکانِ مناطق محروم بتوانیم آنها را در این مناطق ماندگار کنیم.

عین اللهی تاکید کرد: باید با حمایت ویژه از مناطق محروم و افزایش امتیازِ کار در این مناطق به حدی برسیم که پرسنل بهداشت و درمان برای کار در این مناطق از هم سبقت بگیرند.

عین اللهی در بخش دیگر سخنانش با تاکید بر لزوم ارتقا بهره وری در نظام سلامت کشور هم گفت: در حال حاضر 1000 بیمارستان با 150 هزار تخت و 600 هزار پرسنل داریم، اما بهره وری آنها تنها 25 درصد است و باید برای به دست آوردن 75 درصد دیگر تلاش مضاعف کنیم.

وزیر بهداشت به عملکرد مطلوب دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هم اشاره کرد و گفت: از نظر ما این دانشگاه درجه یک است و می تواند ماموریت های مهمی را برعهده بگیرد.

وی برحمایت این دانشگاه از شرکت های دانش بنیان هم تاکید کرد و افزود: با حمایت از این شرکت ها است که میتوانیم شعار "مرگ بر آمریکا" را عملی کرده و با تحریم ها بصورت موثر مقابله کنیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->