آغاز دوباره پرواز‌ها از مشهد به نجف و بغداد از فردا (یکشنبه ۸ تیر ۱۴۰۴) دریای خزر مواج می‌شود (۷ تیر ۱۴۰۴) بازگشایی آسمان مرکز و نیمه غربی کشور برای پرواز‌های عبوری بین المللی (۷ تیر ۱۴۰۴) کشف ۱۴ میلیارد ریال اقلام آرایشی و بهداشتی غیرقابل مصرف در مشهد (۷ تیر ۱۴۰۴) آماده‌باش ۸ هزار نیروی شرکتی بخش درمان و شعب تأمین‌اجتماعی در ایام جنگ ۱۲روزه آیا مصرف زرده تخم مرغ در کهنسالی مضر است؟ دیابت نوع یک در بزرگسالان، خطر خاموش برای قلب و طول عمر شینا انصاری: برای توسعه و پیشرفت بیشتر کشور، مقتدرانه پای کار خواهیم ماند استخدام بیش از ۸۰۰ معلم در استان مازندران تأکید دادستان کل کشور بر خروج اتباع غیرمجاز از ایران تصادفات جاده‌ای در خراسان رضوی ۲ فوتی و ۶ مصدوم برجای گذاشت (۷ تیر ۱۴۰۴) آیا حقوق بازنشستگان نیرو‌های مسلح کامل پرداخت شد؟ صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی وزش باد شدید در خراسان رضوی و برخی استان‌ها (۷ تیر ۱۴۰۴) معاون وزیر آموزش و پرورش: مشایعت حماسی مردم چشم دشمنان انقلاب و ایران را کور کرد حضور رئیس سازمان محیط زیست در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار در تهران مهلت ثبت‌نام فرهنگیان در سامانه نقل و انتقالات تمدید شد (۷ تیر ۱۴۰۴) ۳ کشته و ۵ مصدوم در تصادف دو خودرو سواری در اردبیل (۷ تیر ۱۴۰۴) تاکسی گردشگری چیست و چه مزایایی دارد؟ | اجرای طرح در تهران، به‌زودی بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی مغایرت در عناوین شغلی و دستمزد را اطلاع بدهند اطلاعیه جدید سازمان بازنشستگی نیرو‌های مسلح درخصوص حقوق خرداد (۷ تیرماه ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۷ تیر ۱۴۰۴) | گرمای شدید در راه مشهد چگونه با پیاده‌روی کلسترول را به تعادل برسانیم؟ عادت‌هایی که متابولیسم را کند می‌کنند غربالگری سلامت روان در تمام مقاطع سنی برای مردان انجام می‌شود یک جامعه‌شناس: مسئله وطن بسیار مهم است | نقطه قوت ایران، مردم هستند رئیس سازمان محیط زیست: نباید از خسارات زیست‌محیطی جنگ غافل شویم معاون آموزش متوسطه آموزش‌ و پرورش: واحدهای آموزشی باید به هوش مصنوعی مجهز شوند
سرخط خبرها

وزیر بهداشت: در ۳ ماه آینده بخش عمده کمبود‌های دارویی کشور برطرف می‌شود

  • کد خبر: ۱۲۱۸۱۲
  • ۲۷ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۸:۲۹
وزیر بهداشت: در ۳ ماه آینده بخش عمده کمبود‌های دارویی کشور برطرف می‌شود
 وزیر بهداشت با اشاره به اجرای طرح "دارویار"، گفت: با این طرح تا سه ماه آینده بسیاری کمبودهای دارویی کشور مرتفع می شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر بهرام عین اللهی امروز (27 مرداد) در نشست با هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و برخی نمایندگان استان، با اشاره به کمبود برخی داروها در کشور، گفت: کمبود دارویی بخاطر مشکلات مدیریتی است چرا که نتوانسته‌ایم در سالهای گذشته کارخانه‌های داروسازی را در کشور فعال کنیم.

وی افزود: وقتی کارخانه سرم سازی مانند "ثامن" با امکانات و تجهیزات بسیار عالی در حال فعالیت است چرا نظیر کارخانه نباید در سایر استان های دیگر فعال شود که مشکل تامین سرم نداشته باشیم.

عین اللهی گفت: اینکه فقط وظیفه واردات داشته باشیم که مدیریت نیست و باید به سمت رونق تولید داخل و خودکفایی حرکت کنیم.

وزیر بهداشت با اشاره به اجرای طرح "دارویار"، گفت: با اجرای این طرح ظرف دو تا سه ماه آینده بسیاری کمبودهای دارویی در کشور مرتفع می شود، اما این کافی نیست و باید برای رفع همیشگی این مشکل به سمت خودکفایی در تولید انواع دارو برویم.

عین اللهی مشکل دیگر در زمینه کمبود برخی اقلام دارویی را تجویز بی رویه آنها عنوان کرد و افزود: تجویز دارو باید منطقی باشد و تجویز منطقی دارو در هر نسخه 1.5 قلم است که متاسفانه این میزان در کشور ما سه قلم، یعنی دو برابر است.

وی افزود: در حال حاضر می‌بینیم که برای هر بیماری در نسخه پزشکان "سرم" تجویز می‌شود که ضرورتی ندارد و تجویز داروها باید منطقی شود.

وزر بهداشت در ادامه در خصوص تامین نیروی متخصص در مناطق محروم، بهترین راهکار در این زمینه را "بومی گزینی" دانست و افزود: باید سعی کنیم در هر منطقه از نیروهای متخصص خود آن منطقه استفاده شود.

وی با تاکید بر لزوم توسعه عدالت و تعالی نظام سلامت کشور گفت: یکی از اهداف دولت سیزدهم برقراری عدالت سلامت است و در همین راستا رفع نیاز مناطق محروم در اولویت ما خواهد بود.

وزیر بهداشت گفت: در تلاش هستیم تا با برداشتن سقف کارانه پزشکانِ مناطق محروم بتوانیم آنها را در این مناطق ماندگار کنیم.

عین اللهی تاکید کرد: باید با حمایت ویژه از مناطق محروم و افزایش امتیازِ کار در این مناطق به حدی برسیم که پرسنل بهداشت و درمان برای کار در این مناطق از هم سبقت بگیرند.

عین اللهی در بخش دیگر سخنانش با تاکید بر لزوم ارتقا بهره وری در نظام سلامت کشور هم گفت: در حال حاضر 1000 بیمارستان با 150 هزار تخت و 600 هزار پرسنل داریم، اما بهره وری آنها تنها 25 درصد است و باید برای به دست آوردن 75 درصد دیگر تلاش مضاعف کنیم.

وزیر بهداشت به عملکرد مطلوب دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هم اشاره کرد و گفت: از نظر ما این دانشگاه درجه یک است و می تواند ماموریت های مهمی را برعهده بگیرد.

وی برحمایت این دانشگاه از شرکت های دانش بنیان هم تاکید کرد و افزود: با حمایت از این شرکت ها است که میتوانیم شعار "مرگ بر آمریکا" را عملی کرده و با تحریم ها بصورت موثر مقابله کنیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->