پرواز‌های امارات به تهران از سرگرفته شد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه برای فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) قیمت دینار فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) چند؟ پیش‌بینی بورس برای فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) + جزئیات نمودار رشد پیک تقاضای برق نزولی شد تصویب لایحه جدید آمریکا صعود دیگری در قیمت رمزارزها را رقم زد بازار ارز در آستانه تغییر | چرا خرید دلار در این مقطع منطقی نیست؟ رئیس جمهور دستور اصلاح و اجرای الگوی کشت سراسری را صادر کرد توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی تنظیم بازار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای آغاز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | افت ۵ تا ۸۰ میلیونی قیمت‌ها قیمت خودرو‌های داخلی بدون نوسان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | رانا پلاس ۷۷۹ میلیون تومان افزایش قیمت نفت تحت تاثیر داده‌های مثبت چین و تعدیل تنش‌های تجاری (۲۶ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت پرفروش‌ترین موبایل‌های شیائومی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول ۷۸ درصد ‌صادرات‌ ایران به ‌اوراسیا با تعرفه صفر انجام می‌شود ضرورت اجرای پروژه‌های فشارافزایی در میدان گازی پارس جنوبی | بزرگ‌ترین قرارداد نفت ایران معطل مصوبه صدور بیش از ۲ میلیون فقره چک الکترونیک افت حدود ۰.۵ درصدی قیمت دینار (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دینار عراق امروز چند؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دلار افت کرد فعالیت فرودگاه‌های کشور ۲۴ساعته شد و به روال قبل بازگشت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) هر کیلو شقه گوسفندی چند؟ (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول قیمت شرط خودکفایی در گوشت قرمز طی ۳ سال آینده چیست؟ افت قیمت طلا در مشهد در آخرین روز کاری هفته (۲۶ تیر ۱۴۰۴) یارانه نقدی دهک‌های اول تا سوم واریز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) زمان عرضه اوراق اختیار فروش تبعی اعلام شد + جزئیات برنامه قطعی برق مناطق برگزاری کنکور در مشهد و خراسان رضوی لغو شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت نفت خام سنگین ایران افزایش یافت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۶ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی از پرواز با دلار جا ماند قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | کاهو و کلم از ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان فروش اجباری بلیت دوطرفه اربعین ممنوع است | پروازهای چارتر‌ی حذف شدند
سرخط خبرها

اشتباهات رایج در انتخاب سنگ نمای داخلی

  • کد خبر: ۱۲۲۶۸۲
  • ۰۲ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۸:۳۳
  • ۱
اشتباهات رایج در انتخاب سنگ نمای داخلی
روش‌های بسیار زیادی برای ساخت و تزیین نمای ساختمان وجود دارد که یکی از آنها استفاده از سنگ نما داخلی و خارجی می‌باشد.

گزارش آگهی

اصولاً برای طراحی و اجرای نمای ساختمان به خصوص نمای داخلی، از سنگ خاص و ویژه‌ای استفاده می‌شود. این که چه سنگ‌هایی برای نمای داخلی مناسب بوده و نکات مهم در انتخاب آنها چیست سوالاتی است که بسیاری از کاربران هنگام خرید درگیر آن می‌باشند. در این نوشتار تلاش کردیم تا اشتباهات رایج در انتخاب آن را شرح دهیم تا انتخاب صحیح‌تری داشته باشید.

تاثیر سنگ‌ها در نمای داخلی

همانطور که از نام سنگ‌های نما برمی‌آید، تلاششان ارائه یک ظاهر مناسب از نمایی زیبا و جذاب است. در این راستا سنگ مرمریت توانسته نمای سازه‌های ساختمان به خصوص نمای داخلی آن را زیباتر کند. کاربرد سنگ‌ها در دکوراسیون داخلی نه تنها تأثیر بسیار فوق‌العاده‌ای را ایجاد می‌کند، یک جلوه ای از بافت طبیعت را  به داخل ساختمان هدیه می‌دهند. سنگ مرمریت باریجانی نمونه بارزی از این موضوع است. بهتر است هنگام انتخاب سنگ نمای داخلی از سنگ‌هایی استفاده شود که علاوه بر اینکه محیط را جذاب‌تر می‌کنند، دارای استحکام بالا بوده و در برابر نفوذ آب و نم مقاومت بالایی داشته باشند تا این تاثیر خیلی بیشتر نمایان شود. در میان تمام سنگ‌های نما داخلی سنگ مرمریت اداوی دارای این ویژگی‌های خاص و منحصر به فرد است.

اشتباهات رایج در انتخاب سنگ نمای داخلی

در صورتی که هر کدام از سازندگان ساختمان، اطلاعات کافی در مورد سنگ‌های به کار رفته در نمای داخلی و ویژگی‌های آن نداشته باشند، ممکن است با انتخاب اشتباه خسارات جبران‌ناپذیری را به بار بیاورند. بنابراین بهتر است با علم به نکات خرید سنگ نما داخلی این خرید را انجام نمایند. در ادامه به بررسی این اشتباهات می‌پردازیم.

اشتباهات رایج در انتخاب سنگ نمای داخلی

انتخاب سنگ با جذب بالا آب

یکی از مهم‌ترین پارامترهایی که هنگام خرید و انتخاب سنگ نمای داخلی باید حتماً مورد بررسی قرار گیرد، جذب آب آن می‌باشد. علت اصلی مشکل ساز بودن این ویژگی آن است که آب به حالت مایع جذب سنگ‌ها می‌گردد. البته در فصل تابستان به حالت مایع است و در فصل زمستان با برودت هوا آب درون سنگ‌ها یخ زده و موجب ترک خوردگی و شکستگی سنگ‎ها می‌شود. در میان تمام سنگ‌های نما، سنگ لایمستون یا همان ترامیت بیشترین جذب آب را دارد. پس با این اوصاف بهتر است از سنگ‌هایی همانند گرانیت و مرمر که جذب آب پایینی دارا هستند و مناسب سنگ نما هستند، انتخاب شوند.

بالا بودن وزن سنگ نما دخلی

یکی دیگر از نکات حائز اهمیت در خرید سنگ‌های نما داخلی توجه به وزن آن می‌باشد. در بین سنگ‌های نما سنگ‌هایی نظیر گرانیت، مرمریت، بازالت و مرمرها دارای وزن بیشتری هستند. به همین دلیل برای استفاده به عنوان سنگ نمای داخلی پیشنهاد نمی‌شوند. اگر سنگ‎هایی با وزن بالا در ساختمان به کار روند وزن اضافی به ساختمان وارد می‌گردد. در مقایسه با این سنگ‌ها در وزن بالا، سنگ‌هایی همانند تراورتن، سند استون و لایم استون از وزن خیلی پایین‌تری برخوردار هستند. سنگ های لایمستون از نظر وزنی ایده آل بوده اما از نظر جذب آب امتیاز منفی را دریافت نموده‌اند. علاوه بر اینکه جنس سنگ ها بر وزن ساختمان تاثیر گذار می‌باشد. ضخامت و حجم آنها هم در وزن سنگ اثر مستقیمی دارد.

اشتباهات رایج در انتخاب سنگ نمای داخلی

به کارگیری سنگ نا مناسب با شرایط آب و هوایی

انتخاب سنگ متناسب با اقلیم و شرایط آب و هوایی از دیگر نکاتی است که هنگام انتخاب سنگ‌های نما باید مورد توجه قرار گیرد. البته این موضوع بیشتر در مورد سنگ نما خارجی صدق می‎کند. سنگ نمای داخلی ساختمان در برخی موارد نیز ممکن است در فضای باز قرار داشته باشد و تحت تاثیر آب و هوا قرار گیرد. در صورت عدم توجه به این موضوع، ممکن است خسارت‌هایی را به دنبال داشته باشد. کشور ما از شرایط آب و هوایی مختلفی برخوردار است که بهتر است متناسب با آن شرایط سنگ نمای داخلی مناسبی انتخاب گردد. به عنوان مثال سنگ لایمستون به دلیل جذب بالای آب در مناطقی با برودت هوا و بارندگی‌های شدید توصیه نمی‌گردد اما در مناطقی که مطمئن باشیم یخ زدگی صورت نمی‌گیرد، می‌توان با خیال راحت از آن استفاده نمود.

انتخاب سنگ نما با چسبندگی نامناسب

در صورتی که سنگ‌های نما به درستی بر سطح نچسبند یا نصب نگردند، مشکلاتی ایجاد خواهند کرد. اشتباه دیگری که در انتخاب سنگ داخلی نما وجود دارد، همین موضوع می‌باشد. در میان تمام سنگ‌ها، تراورتن از تخلخل و فرج‌هایی برخوردار است. تخلخل‌ها موجب چسبندگی خوب به دیوار و ملات‌ها می‌گردد و چسبندگی خوبی را ایجاد می‌کنند. در ساختمان‌های چند طبقه و همینطور در دکوراسیون داخلی باید از سنگ نمای داخلی استفاده شود که چسبندگی خوبی داشته و بر سر ساکنین سقوط نکند.حال شاید این سوال پیش آید که آیا نمی‌توان از سایر سنگ‌های کم تخلخل در نما استفاده کرد؟ پاسخ این است که با پیدایش روش‌های جدیدی مانند اسکوپ کردن سنگ نیز به راحتی می‌توان از سنگ‌های کم تخلخل نیز بهره برد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
عباس زاده
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۲۹ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۳
0
0
بسیار عالی و کاربردی ممنون از مطلبتون
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->