ویدئو | منصور ضابطیان در «آپارات» میزبان ستارگان دوران مدرن می‌شود ویدئو | بخش هایی از گفتگوی جنجالی محمدحسین مهدویان با هوشنگ گلمکانی حادثه در تنکابن | یادی از مرحوم منوچهر حامدی خراسانی، بازیگر سینما و تلویزیون تمدید مهلت ارسال اثر به نوزدهمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر به نام مادر | مروری بر مشهورترین مادر‌های سینمای پس از انقلاب اسلامی بومیان جزیره سی پی یو آموزش داستان نویسی | شکل مولکول‌های جهان (بخش اول) همه چیز درباره فیلم گلادیاتور ۲ + بازیگران و خلاصه داستان نقش‌آفرینی کیانو ریوز و جیم کری در یک فیلم کارگردان فیلم ۱۰۰ ثانیه‌ای ردپا: پیام انسانی، رمز موفقیت در جشنواره‌های جهانی است اسکار سینمای اسپانیا نامزدهای خود را معرفی کرد برج میلاد، کاخ چهل و سومین جشنواره فیلم فجر شد آمار فروش سینمای ایران در هفته گذشته (٢ دی ١۴٠٣) استوری رضا کیانیان در واکنش به بستری‌شدن محمدعلی موحد و آلودگی هوا + عکس صوت | دانلود آهنگ جدید بهرام پاییز با نام مادر + متن صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۲ دی ۱۴۰۳
سرخط خبرها

رئیس هیئت امنای کمیته امداد: تشبیه قرآن به نسخه طبیب اشتباه است

  • کد خبر: ۱۲۲۸۳۵
  • ۰۴ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۷
رئیس هیئت امنای کمیته امداد: تشبیه قرآن به نسخه طبیب اشتباه است
رئیس هیئت امنای کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: در گذشته قرآن را همانند نسخه طبیب تشبیه می‌کردند، اما نسخه طبیب را هرچه بخوانی هیچ فایده‌ای ندارد، در حالی که قرائت قرآن و حتی نگاه کردن به آن اثر دارد.

گروه فرهنگ | شهرآرانیوز؛ حجت‌الاسلام والمسلمین محسن کازرونی در اختتامیه همایش کشوری باران وحی ۲ که در ساختمان برج سفید دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: خداوند در تمام هستی تجلی دارد، اما تجلیان خداوند محدود است. بعثت پیامبر در ۲۷ رجب یکی از تجلی‌های اعظم خداوند محسوب می‌شود.

وی با اشاره به اینکه خصوصیات کلام برملا کردن درون انسان است، گفت: اگر بخواهید یک نفر را بشناسید بهترین مسیر این است که از طریق سخنان او به عمق آن شخص برسید. خداوند خالق کلام است و با تمام عظمت و بزرگی‌اش قرآن را خلق کرده است، لذا اگر کسی می‌خواهد خدا را ببیند و لمس کند، باید قرآن بخواند. خواندن قرآن مانند نشستن در کنار چشمه است.

رئیس هیئت امنای کمیته امداد امام خمینی (ره) ادامه داد: با تلاوت قرآن فاصله‌ها محو می‌شود و دقیقا انسان همان چیزی را می‌خواند که جبرئیل از خدا گرفته است. حفظ قرآن از آن موقع یکی از آثار بزرگ آن است. به این قرآن حتی یک واو اضافه نشده و یا از آن کسر نشده است. این کتاب آن‌قدر بزرگ است که حتی بدون طهارت نمی‌توان به آن نزدیک شد.

کازرونی تأکید کرد: پیش از انقلاب وقتی از کوچه‌ها رد می‌شدیم، در هنگام سحر از خانه‌ها صدای تلاوت قرآن شنیده می‌شد، اما در حال حاضر رادیو و تلویزیون جای آن تلاوت‌ها را گرفته است. تلاوت قرآن مطلوب است و باید در خانه‌ها حفظ شود. خانه‌ای که قرآن در آن تلاوت می‌شود خدا به آن خیر و برکت می‌دهد و همانند ستارگانی است که در آسمان می‌درخشد.

وی تصریح کرد: در گذشته قرآن را همانند نسخه طبیب تشبیه می‌کردند، اما نسخه طبیب را هرچه بخوانی هیچ فایده‌ای ندارد، در حالی که قرائت قرآن و حتی نگاه‌کردن به آن اثر دارد. آیا با نگاه‌کردن به نسخه طبیب چشم انسان درمان می‌شود؟ اما قرآن این‌گونه نیست و حتی نگاه کردنش مطلوب است، لذا تشبیه قرآن به نسخه طبیب اشتباه است. همچنین در برخی کتاب‌های قرآن، فقط ترجمه آن آورده شده و متن قرآن حذف شده است. چاپ قرآن بدون متن اصلی آن درست نیست. کلمات قرآن نورانی هستند، اما ترجمه آیات قرآن کلماتی هستند که هیچ نورانیتی ندارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->