دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: تقویت فرهنگ عمومی راهی برای افزایش هم‌بستگی اجتماعی است فرهنگ عمومی، زیربنای سلامت جامعه است درگذشت «کوئینسی جونز» تهیه‌کننده آثار مایکل جکسون در ۹۱ سالگی تسهیلات تبصره ۱۸ وزارت فرهنگ به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ اکران سیار «آسمان غرب» میلیاردی شد «سعیداسلام‌زاده» مدیر روابط عمومی معاونت هنری شد دلیل تعطیلی برنامه «شیوه» شبکه چهار چه بود؟ نگاهی به مجموعه‌داستان «نیمۀ تاریک ماه» هوشنگ گلشیری نگاهی به ذات سیال «فرهنگ عمومی» و آیین‌نامه‌های بدون ضمانت اجرایی صفحه نخست روزنامه‌های کشور - دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳ «دزدان دریایی کارائیب» جدید بدون حضور جانی دپ پیام رئیس انجمن بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان منتشر شد انتشار نسخه مجازی آلبوم عاشقانه «نوازشگر» چرا «سفره ایرانی» کیانوش عیاری پس از ۲۰ سال هنوز اکران نشده است؟ حکایت آبی که صدراعظم نخورد درباره عکاسی تئاتر که پس از ۷ سال به جشنواره رضوان اضافه شد معرفی چند کتاب برای علاقه ­مندان به یادگیری وزن شعر | آراستن طبع موزون
سرخط خبرها

رئیس هیئت امنای کمیته امداد: تشبیه قرآن به نسخه طبیب اشتباه است

  • کد خبر: ۱۲۲۸۳۵
  • ۰۴ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۷
رئیس هیئت امنای کمیته امداد: تشبیه قرآن به نسخه طبیب اشتباه است
رئیس هیئت امنای کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: در گذشته قرآن را همانند نسخه طبیب تشبیه می‌کردند، اما نسخه طبیب را هرچه بخوانی هیچ فایده‌ای ندارد، در حالی که قرائت قرآن و حتی نگاه کردن به آن اثر دارد.

گروه فرهنگ | شهرآرانیوز؛ حجت‌الاسلام والمسلمین محسن کازرونی در اختتامیه همایش کشوری باران وحی ۲ که در ساختمان برج سفید دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: خداوند در تمام هستی تجلی دارد، اما تجلیان خداوند محدود است. بعثت پیامبر در ۲۷ رجب یکی از تجلی‌های اعظم خداوند محسوب می‌شود.

وی با اشاره به اینکه خصوصیات کلام برملا کردن درون انسان است، گفت: اگر بخواهید یک نفر را بشناسید بهترین مسیر این است که از طریق سخنان او به عمق آن شخص برسید. خداوند خالق کلام است و با تمام عظمت و بزرگی‌اش قرآن را خلق کرده است، لذا اگر کسی می‌خواهد خدا را ببیند و لمس کند، باید قرآن بخواند. خواندن قرآن مانند نشستن در کنار چشمه است.

رئیس هیئت امنای کمیته امداد امام خمینی (ره) ادامه داد: با تلاوت قرآن فاصله‌ها محو می‌شود و دقیقا انسان همان چیزی را می‌خواند که جبرئیل از خدا گرفته است. حفظ قرآن از آن موقع یکی از آثار بزرگ آن است. به این قرآن حتی یک واو اضافه نشده و یا از آن کسر نشده است. این کتاب آن‌قدر بزرگ است که حتی بدون طهارت نمی‌توان به آن نزدیک شد.

کازرونی تأکید کرد: پیش از انقلاب وقتی از کوچه‌ها رد می‌شدیم، در هنگام سحر از خانه‌ها صدای تلاوت قرآن شنیده می‌شد، اما در حال حاضر رادیو و تلویزیون جای آن تلاوت‌ها را گرفته است. تلاوت قرآن مطلوب است و باید در خانه‌ها حفظ شود. خانه‌ای که قرآن در آن تلاوت می‌شود خدا به آن خیر و برکت می‌دهد و همانند ستارگانی است که در آسمان می‌درخشد.

وی تصریح کرد: در گذشته قرآن را همانند نسخه طبیب تشبیه می‌کردند، اما نسخه طبیب را هرچه بخوانی هیچ فایده‌ای ندارد، در حالی که قرائت قرآن و حتی نگاه‌کردن به آن اثر دارد. آیا با نگاه‌کردن به نسخه طبیب چشم انسان درمان می‌شود؟ اما قرآن این‌گونه نیست و حتی نگاه کردنش مطلوب است، لذا تشبیه قرآن به نسخه طبیب اشتباه است. همچنین در برخی کتاب‌های قرآن، فقط ترجمه آن آورده شده و متن قرآن حذف شده است. چاپ قرآن بدون متن اصلی آن درست نیست. کلمات قرآن نورانی هستند، اما ترجمه آیات قرآن کلماتی هستند که هیچ نورانیتی ندارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->