اولین اطلاعات رسمی از گلکسی S26 سامسونگ منتشر شد چطور بفهمیم یک ویدیو یا عکس، واقعی است یا ساخته‌شده با هوش مصنوعی؟ + آموزش ساخت بزرگ‌ترین ابررایانه هوش مصنوعی باهمکاری انویدیا و اوراکل تأثیر ماه کامل بر کیفیت خواب انسان، واقعیت علمی یا باور عامیانه؟ ناتینگ فون 3a لایت رونمایی شد + مشخصات و قیمت آمریکایی‌ها می‌خواهند دسترسی نوجوانان به هوش مصنوعی را ممنوع کنند اپل از چندسال دیگر دکمه‌های آیفون را کاملا متحول می‌کند مسیر نو در مهندسی؛ آغاز تحول هوشمند در ساخت‌وساز مشهد فناوری eSIM به‌زودی به‌صورت گسترده در کشور اجرا می‌شود نوجوان ۱۲ ساله کانادایی با همکاری ناسا دو سیارک جدید کشف کرد موسیقی خطر زوال عقل را در سالمندان تا ۳۹ درصد کاهش می‌دهد تعرفه‌ بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ بحران وجودی مشق شب در عصر هوش مصنوعی آیا گراکی‌پدیای ایلان ماسک یک کپی از ویکی‌پدیاست یا یک ارتقای بزرگ؟ افشای جزئیاتی جدید از باتری و نمایشگر گوشی گلکسی زد فولد ۸ اولین ویدئو از گوشی تاشو سه‌تکه سامسونگ منتشر شد + فیلم راه‌اندازی نخستین آزمایشگاه ساعت اتمی کشور طی یک سال آینده آمار عجیب OpenAI از تعداد کاربرانی که با ChatGPT درباره خودکشی صحبت می‌کنند فرایند تأیید سن کاربران پلی استور در برخی مناطق آغاز شد پیام‌رسان ایتا از دسترس خارج شد (۵ آبان ۱۴۰۴) دانشمندان: احتمالا قارچ‌ها حافظه کامپیوترهای آینده باشند!
سرخط خبرها

سامانه وزارت ارتباطات برای ثبت‌نام اینترنت خبرنگاری دوباره باز می‌شود

  • کد خبر: ۱۲۳۶۷۷
  • ۰۹ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۰
سامانه وزارت ارتباطات برای ثبت‌نام اینترنت خبرنگاری دوباره باز می‌شود
وزیر ارتباطات گفت: سامانه دولت هوشمند برای خبرنگارانی که نامشان در سامانه وزارت ارتباطات برای ثبت نام اینترنت خبرنگاری نبود، دوباره باز خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، بنابر گزارش های دریافت شده از سوی اهالی رسانه، هنوز بسیاری از خبرنگاران و اهالی رسانه که قبل از پایان مهلت تعیین شده توسط وزارت ارشاد یعنی ۲۵ مردادماه در سامانه جامع رسانه های کشور، اطلاعات خود را وارد کرده اند، پرونده شان در انتظار بررسی است اما وزارت ارتباطات هفتم شهریور را آخرین مهلت ثبت نام در سایت دولت هوشمند برای دریافت اینترنت خبرنگاری اعلام کرد و اکنون دیگر امکان ثبت نام در این سایت بسته شده است.

این موضوع ابهاماتی را درباره وضعیت اینترنت خبرنگاری ایجاد کرد.

عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در گفت وگو با خبرنگار فارس در پاسخ به این سوال که با توجه به وضعیت فعلی، تکلیف بسته اینترنت افرادی که پرونده شان هنوز در وزارت ارشاد در حال بررسی است و اسم شان در سامانه وزارت ارتباطات نبود، چه می شود؟ گفت: اگر اسم افرادی در سامانه وزارت ارتباطات نیست دوباره وقت می دهیم که ثبت نام کنند.

خبرنگار فارس گفت: سامانه وزارت ارتباطات بسته شده است و حتی اگر پرونده ای در وزارت ارشاد تایید شود چون سامانه وزارت ارتباطات بسته است اصلا افراد امکان ورود به سامانه و ثبت نام را ندارند.

وزیر در این باره پاسخ داد: پس اگر کسی جا افتاده دوباره سایت را باز می کنیم. 

وی ادامه داد: قرار است به صورت دوره ای لیست بدهیم و اینترنت یک ساله است و دیر و زودتر فعال شدن آن مشکلی ایجاد نمی کند.

زارع پور در پاسخ به این سوال به جز افراد در لیست ا‌ول که بسته اینترنت برای آنها فعال شد، گویا برای افرادی که بعدا در سایت وزارت ارتباطات تایید شدند اینترنت فعال نشده است، بسته آنها چه زمانی فعال می شود؟ گفت: هنوز لیست دوم را برای اپراتورها نفرستاده ایم که فعال شود. به زودی لیست از سوی رگولاتوری ارسال خواهد شد.

برخی از خبرنگاران هم در سامانه فارس من درخواست تمدید مهلت ثبت‌نام اینترنت خبرنگاری را داشته اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->