تحریم ۷۰ شهروند و ۷۹ نهاد روسی توسط استرالیا تعطیلی ۴۹ مدرسه در کره جنوبی به دلیل کاهش جمعیت اختلاف‌ها در رژیم صهیونیستی بالا گرفت | نتانیاهو از پسرش کتک خورد روز تاریخی تشییع سیدحسن نصرالله مخالفت ۶۰ درصد صهیونیست‌ها با ازسرگیری جنگ در غزه وخامت حال پاپ | واتیکان از جزئیات سلامتی رهبر کاتولیک‌های جهان خبر داد حمایت ترامپ از تصمیم نتانیاهو برای ازسرگیری جنگ در غزه (۶ اسفند ۱۴۰۳) واکنش قاطع عراق به تهدیدات امنیتی گروه‌های تروریستی سوریه تهدید نتانیاهو درخصوص نقض آتش‌بس غزه: برای ازسرگیری جنگ در هر زمانی آماده‌ایم وزیر دفاع: دشمنان حد و مرزی در جهان‌خواری و زورگویی ندارند پیروزی محافظه‌کاران آلمان در انتخابات سراسری | فردریش مرتس ۶۹ساله صدراعظم شد سرلشکر باقری: نگاه ما برای حل مشکلات باید به داخل کشور باشد مولدسازی املاک و زمین‌های مازاد ۷ وزارتخانه و سازمان زندان‌ها بررسی و قیمت‌گذاری شد رهبر معظم انقلاب در دیدار دست‌اندرکاران همایش بین‌المللی تسنیم: حوزه علمیه وام‌دار آیت‌الله جوادی آملی است | تفسیر تسنیم کاری بزرگ و از افتخارات شیعه و حوزه است + فیلم و تصاویر عراقچی در کنفرانس بین‌المللی خلع سلاح ژنو سخنرانی خواهد کرد سپاه: تشییع باشکوه شهیدان مقاومت در بیروت نشان داد حزب الله زنده است گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است
سرخط خبرها

اسلامی: روند مذاکرات نشان داد دست ایران پُر است

  • کد خبر: ۱۲۳۷۲۴
  • ۰۹ شهريور ۱۴۰۱ - ۲۲:۰۲
اسلامی: روند مذاکرات نشان داد دست ایران پُر است
رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان گفت: بررسی روند مذاکرات در ماه‌های اخیر نشان داد که دست ایران به اصطلاح پُر است و با توجه به پُر بودن دستانمان و با تأسی به فرمان خداوند مبنی بر اینکه در مقابل دشمنان خود باید قوی باشیم، در مسیر درست حرکت کردیم.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد اسلامی با بیان این مطلب در آئین اختتامیه جشنواره همکار آسمانی اظهار کرد: یکی از موضوعات جهاد تبیین؛ مرور بر وضعیت اقدامات دشمن است. در ذیل این سرفصل، موضوع شهدای هسته‌ای قرار دارد که ما در این مسیر، تفکری که دشمن، ترور دانشمندان ایرانی را در دستور کار خود قرار داده، با اقدامات فرهنگی روشنگری می‌کنیم.

وی افزود: علاوه بر این معرفی شخصیت شهداء و راهی که این عزیزان طی می‌کردند را در دستور کار سازمان قرار داده ایم.

رئیس سازمان انرژی اتمی تصریح کرد: برای نخستین بار است که جشنواره همکار آسمانی به صورت درون سازمانی برگزار شد و قصد داریم از سال‌های بعد این جشنواره را به صورت ملی برگزار کنیم.

مهندس اسلامی بیان کرد: خوشبختانه در این زمینه شاهد مشارکت بسیار خوبی از سوی همکاران بودیم؛ مطالب دریافت شده از سوی همکاران شاغل در صنعت هسته‌ای مورد ارزیابی قرار گرفت و طرح‌های برتر انتخاب شد.

وی تاکید کرد: موضوع حائز اهمیت این است که بتوانیم اهداف عالی انقلاب اسلامی را که در مسیر عزت ملی و پیشرفت کشور قرار دارد و نقشی را که فناوری هسته‌ای به عنوان یکی از عوامل موثر در توسعه ملی مطرح است را بسیار خوب تبیین کنیم. امید است بتوانیم با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا؛ ارزش‌های مورد نظر را به نسل حاضر منتقل کرده و از این طریق یاد و خاطره این عزیزان را در جامعه گرامی بداریم.

وی عنوان کرد: همچنین از سوی دیگر باید شرایطی فراهم کنیم تا جریان روایت گری و القایی که از سوی دشمن علیه فناوری هسته‌ای در دستور کار قرار دارد را بیش از گذشته برای مردم روشن کنیم تا شاهد تنویر افکار عمومی در جامعه باشیم و به یاری خداوند متعال بتوانیم با قدرت بیشتر و همچنین سرعت بالاتری، پیشرفت و توسعه کشور را تسهیل کنیم.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران درباره همکاری با سایر سازمان‌ها در زمینه گرامیداشت یاد و خاطره شهداء گفت: به طور طبیعی سال آینده که این جشنواره به صورت ملی برگزار می‌شود، گستره بزرگتری را در نظر خواهیم گرفت.

مهندس اسلامی خاطرنشان کرد: مساله مهم روشن گری در زمینه قصد، نیت و اراده‌ای است که خداوند در وجود شهدای والامقام به امانت نهاده و این ویژگی‌ها سبب جاودانگی این عزیزان شده است، زیرا شهدای عرصه‌های مختلف در کشور برای حفظ عزت و شرف ملت و حفاظت از دین و آیین، با خلوص نیت وارد این راه شده اند و به همین دلیل، یاد و خاطره آن‌ها جاوید خواهد ماند.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران تاکید کرد: در سازمان انرژی اتمی ایران سعی کردیم جشنواره همکار آسمانی را فراتر از الگو‌های یادواره‌های شهداء مد نظر قرار دهیم، زیرا ما تکلیف بزرگتری درون سازمان بر عهده داریم؛ بنابراین در فرایند جهاد تبیین سعی کردیم به نحو شایسته به بزرگداشت این عزیزان بپردازیم.

وی عنوان کرد: برگزاری جشنواره همکار آسمانی، فرصت مغتنمی بود تا با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هسته‌ای در جهت جهاد تبیین حرکت کنیم و با خنثی سازی تلاش‌های دشمنان و با تنویر افکار عمومی داخلی و بین المللی، حقایق را برای هموطنان و جهانیان آشکار سازیم.

مهندس اسلامی توضیح داد: دشمنان همواره سعی کرده اند با عنوان طرح اسرار، مزاحمت‌هایی را برای برنامه هسته‌ای ایران ایجاد کنند که خوشبختانه در ماه‌های اخیر حقایق فراوانی نمایان و مشخص شد که قصد دشمنان  ممانعت از دستیابی جمهوری اسلامی ایران به پیشرفت است؛ البته آن‌ها به این نتیجه رسیده اند که اگر ایران مولفه‌های اقتدار آفرین را در اختیار داشته باشد به راحتی نمی‌توانند با ما مذاکره کنند. بررسی روند مذاکرات در ماه‌های اخیر نشان داد که دست ایران به اصطلاح پر است و با توجه به پر بودن دستانمان و با تأسی به فرمان خداوند مبنی بر اینکه در مقابل دشمنان خود باید قوی باشیم، در مسیر درست حرکت کردیم. وی خاطرنشان کرد: علم سلطان است و خداوند تاکیدات فراوان داشته اند که برای دستیابی به پیشرفت باید به قدرت پیشرفت علمی نائل شد.

معاون رئیس جمهور اظهار کرد: در سال‌های اخیر دشمنان سعی کردند با تهدید، تطمیع و ترور؛ مانع پیشرفت ایران در زمینه هسته‌ای شوند و حتی برای برخی از شهدای صنعت هسته‌ای از هر سه روش استفاده کردند؛ اهداف و برنامه‌ای که دشمن دنبال می‌کند یک اتفاق نیست بلکه جریانی است که از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تا کنون دنبال شده و می‌شود.

وی تاکید کرد: امید است بتوانیم یاد و خاطره شهدای گرانقدر صنعت هسته‌ای و سایر حوزه‌ها را به عنوان فرهنگی فراگیر در کشور نهادینه کنیم و با ذکر یاد و خاطره از شهداء و اقدامات آنها، نسل جوان را با نقش آفرینی این عزیزان در زمینه دستیابی به پیشرفت کشور آشنا سازیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->