مقام آمریکایی: حزب الله لبنان باید خلع سلاح شود واکنش تند سخنگوی دولت به مطالب روزنامه کیهان حمله موشکی حماس به بندر اشدود از متصرفات رژیم اشغالگر صهیونیستی در فلسطین واکنش تند سناتور آمریکایی به بازی گلف ترامپ سخنگوی وزارت خارجه از مماشات اروپا در قبال اسرائیل انتقاد کرد ماکرون: اوکراین پیشنهاد ترامپ برای آتش‌بس کامل را پذیرفته است! جزئیات افزایش حقوق سربازان در سال ۱۴۰۴ | حقوق فروردین ۱۴۰۴ سربازان چقدر است؟ سال ۱۴۰۳ بیش از ۳۴۹ هزار خودرو فرسوده اسقاط شد رژیم صهیونیستی مانع ورود واکسن فلج اطفال به غزه می‌شود حملات هوایی آمریکا به استان الحدیده یمن (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) عراقچی: هیچ دوره مذاکراتی برگزار نشده است تحویل دومین سامانه پدافند موشکی آمریکا به تل‌آویو مسکو: اقامت بشار اسد در روسیه تحت شرایط سخت‌گیرانه‌ای انجام می‌شود حضور «پاپ فرانسیس» با ویلچر در مراسم کلیسای واتیکان نتانیاهو: هر تاخیری در برکناری رئیس شاباک فاجعه می‌آفریند رئیس‌جمهور از دستاورد کمیته ملی پارالمپیک در توسعه ورزش زنان تقدیر کرد سازمان همکاری اسلامی خواستار تحقیق درمورد جنایت اسرائیل علیه امدادگران در غزه شد پزشکیان در بازدید وزارت دادگستری: اجرای FATF داخلی، بسیاری از مصادیق فساد را رفع خواهد کرد نخعی‌راد: نباید همه چیز را به مذاکره گره بزنیم تعداد شهدای غزه به ۵۰ هزار و ۶۹۵ نفر رسید (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) رویترز: ایران در برنامه هسته‌ای‌اش تنها آماده مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا است جانشین فرمانده کل ارتش از پایگاه هوایی چابهار بازدید کرد روایت یک زندانی بریتانیایی از زندان طالبان | اینجا نزدیک‌ترین چیز به جهنم است عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی: تجربه برجام نشان می‌دهد که آمریکا پایبند به تعهداتش نیست ویدئو | هشدار تحلیلگر سیا: حمله به ایران، آغازگر جنگ جهانی سوم و نابودی میادین نفتی خواهد بود! لاپید «قطرگیت» را دلیل اصلی برکناری رئیس شاباک عنوان کرد بازدید کیم جونگ اون از روند تمرینات یگان‌های عملیاتی ویژه کره شمالی + عکس جزئیاتی از محتوای پاسخ ایران به نامه ترامپ از زبان رئیس ستادکل نیروهای مسلح +فیلم
سرخط خبرها

فرمانده نیروی دریایی سپاه: برقراری امنیت در خلیج‌فارس برعهده ایران و کشور‌های مسلمان منطقه است نه فرامنطقه‌ای‌ها

  • کد خبر: ۱۲۳۹۶۳
  • ۱۲ شهريور ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۵
فرمانده نیروی دریایی سپاه: برقراری امنیت در خلیج‌فارس برعهده ایران و کشور‌های مسلمان منطقه است نه فرامنطقه‌ای‌ها
فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: مسئول برقراری امنیت در خلیج فارس کشور ایران و کشور‌های مسلمان منطقه هستند و کشور‌های فرامنطقه‌ای هیچ مسئولیتی در این منطقه ندارند.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار دریادار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه در مراسم گرامیداشت سردار شهید نورعلی یونسی و هزار شهید شهرستان قائم‌شهر استان مازندران و ۲۱ شهید محله ترک محله این شهر گفت: افتخار می‌کنم در مقابل ۱۰هزار شهید استان مازندران و هزار شهید قائم شهر و ۲۱ شهید ترک محله این شهر و همه شهدای والامقام دست به سینه شده و ادای احترام می‌کنم و بر ارواح طیبه این شهدای عزیز و بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی (ره) بهترین سلام‌ها و درود‌ها تقدیم می‌کنم.  

فرمانده نیروی دریایی سپاه با اشاره به  آیه ۱۶۹سوره مبارکه آل عمران «وَلا تَحسَبَنَّ الَّذینَ قُتِلوا فی سَبیلِ اللَّهِ أَمواتًا ۚ بَل أَحیاءٌ عِندَ رَبِّهِم یُرزَقونَ»، گفت: شهدا زنده اند، ما یادواره و مراسم گرامیداشت برای شهدا می‌گیریم که آن‌ها به یاد ما باشند، نه ما یاد آن‌ها باشیم، ما به یاد و دعای شهدا نیازمندیم، باور ما اینست که شهدا زنده‌اند، این‌ها اموات نیستند؛ مفهوم مرده و زنده در این آیه عوض شده، این‌ها اصلاً مرده نیستند؛   این‌ها زنده‌اندو در همین مکان که به یاد آن‌ها یادواره گرفته ایم حضور دارند از دعای همین شهداست که باعث شده ما در مقابل مشکلات و دشمنان کم نیاریم.

دریادار پاسدار علیرضا تنگسیری افزود: ما همیشه از مظلوم دفاع می‌کنیم و با ظالم مقابله می‌کنیم و مظلومان به حکم خدا باقی ماندند و ظالمان ازبین رفته اند و خداوند متعال عالم را اینگونه هندسه نموده که ظالم از بین می‌رود و مظلوم می‌ماند، شما مشاهده نمایید امام حسین (ع) ماند، آقا امیرالمؤمنین امام علی (ع) ماند در دوران اخیر به سوریه، به لبنان (حزب الله)، به فلسطین (حماس)، به یمن (انصارالله) نگاه کنید چگونه در مقابل یورش‌های ناجوانمردانه و حملات خانمان سوز جنگ‌های نیابتی و ائتلاف جهانی جبهه ظالم استکبار، دوام آوردند و مانده اند! این‌ها وعده الهی است البته شرط دارد و شرط آن وجود داشتن ایمان و یاری نمودن دین خدا است؛ «یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنوا إِن تَنصُرُوا اللَّهَ یَنصُرکُم وَیُثَبِّت أَقدامَکُم».

فرمانده نیروی دریایی سپاه با یادآوری لطف و عنایت ویژه خداوند سبحان در دوران دفاع مقدس و جنگ تحمیلی، ابراز داشت: ما در زمان دفاع مقدس و در دوران حاضر، مدد و قدرت خداوند متعال و شهدا را دیده ایم و باید همیشه خدا را شاکر باشیم و قدر لطف و عنایت بی شمار خداوند رابدانیم، البته باید مثل شهدا درست عمل کنیم تا مشمول وعده کمک و رحمت خداوند قرار گیریم.

سردار علیرضا تنگسیری با اشاره به کمک خداوند در عملیات ۱۷ ربیع که در سال گذشته اتفاق افتاد، تصریح کرد: همگان شاهد بودند در عملیات ۱۷ ربیع که با رشادت و ایثار پاسداران دریادل نیروی دریایی سپاه در توقیف نفتکشی که می‌خواست نفت ما را ببرد آمریکایی‌ها که برای حمایت و پشتیبانی از آن دزدی نفتی آمده بودند در مقابل اقتدار «دلاوران از جان گذشته جمهوری اسلامی» تسلیم شدند و سر افکنده برگشتند و صحنه میدان را ترک کردند.

فرمانده نیروی دریایی سپاه با اشاره به اینکه نیروی دریایی سپاه و ارتش قهرمان امروز با تعامل هم افزا و یک دست واحد به انجام مأموریت‌های محوله با صلابت اقدام می‌کنند، گفت: تعامل و همکاری کامل و مطلوبی بین دریادلان نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برقرار است که در سطح نیرو‌های مسلح، الگو و مثال زدنی است.

دریادار تنگسیری با تاکید بر اینکه مسئول برقراری امنیت در خلیج فارس کشور ایران و کشور‌های مسلمان منطقه هستند و کشور‌های فرامنطقه‌ای هیچ مسئولیتی در این منطقه ندارند افزود: امروز به همت رزمندگان دریادل نیرو‌های دریایی ارتش و سپاه، با اشراف هوشمند اطلاعاتی، کنترل و رصد لحظه‌ای، ثبات امنیت در خلیج فارس و دریای عمان برقرار شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->