ساماندهی مهاجران محور دیدار سرکنسول افغانستان در مشهد با مدیرکل اتباع آغاز اردوی آمادگی تیم ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان در تهران قیمت امروز پول افغانی (پنجشنبه سوم مهرماه ۱۴۰۴) صعود با اقتدار تیم ملی فوتسال افغانستان به جام ملت‌های فوتسال آسیا ۲۰۲۶ خلاصه بازی تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و میانمار مقدماتی جام ملت‌های آسیا (۲ مهرماه ۱۴۰۴) + فیلم عکس‌هایی از دیدارهای تیم ملی فوتسال افغانستان در مقابل مالدیو و میانمار استاندار تهران: یک میلیون و ۴۰۰ هزار مهاجر افغانستانی از کشور خارج شده‌اند قیمت امروز پول افغانی (چهارشنبه دوم مهرماه ۱۴۰۴) سخنگوی طالبان: آمریکا باید با افغانستان منطقی برخورد کند سفیر چین در تهران: پکن مخالف اقدامات تحریک‌آمیز در افغانستان است قیمت امروز پول افغانی (سه‌شنبه یک مهرماه ۱۴۰۴) تاریخ و ساعت بازی تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و میانمار مسافر غیرقانونی تهران در دهلی دستگیر شد | نجات معجزه‌آسای نوجوان افغان از محفظه چرخ هواپیما «جشنواره کاروان حُله» امیدی برای شکوفایی استعداد‌های شعر و داستان مهاجران افغانستانی همه چیز درباره طرح تعویض پاسپورت‌های خانواری دست‌نویس با پاسپورت الکترونیکی اتباع افغانستانی دیپلمات پیشین کشورمان: احتمال توافق میان آمریکا و طالبان در رابطه با بگرام وجود دارد قیمت امروز پول افغانی (دوشنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۴) قیمت امروز پول افغانی (یکشنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۴) محمدکاظم کاظمی: بی‌دلیل نیست که مشهد را پایتخت فرهنگی زبان فارسی بدانیم ترامپ خطاب به طالبان: اگر بگرام را پس ندهید، اتفاقات بدی خواهد افتاد معاون وزیر کار: محدودیتی در به‌کارگیری کارفرمایان از نیروی کار اتباع مجاز وجود ندارد
سرخط خبرها

اتباع افغانستانی و پاکستانی غیر مقیم نمی‌توانند از مرز زمینی ایران وارد عراق شوند

  • کد خبر: ۱۲۴۰۰۵
  • ۱۲ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۸
اتباع افغانستانی و پاکستانی غیر مقیم نمی‌توانند از مرز زمینی ایران وارد عراق شوند
رییس ستاد مرکزی اربعین حسینی گفت: طبق اعلام دولت عراق، اتباع افغانستانی و پاکستانی غیر مقیم ایران، صرفا فقط از طریق خطوط هوایی می‌توانند وارد عراق شوند و از طریق مرز زمینی ایران نمی‌توانند وارد عراق شوند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مجید میر احمدی در این باره گفت: از دوازدهم شهریور ماه ثبت نام برای فروش بلیط هواپیما برای سفر به عراق ویژه اربعین حسینی آغاز می‌شود و از ۱۵ تا۲۵ شهریور ماه نیز این پروازها انجام خواهد شد. در این محدوده زمانی هزینه بلیط رفت و برگشت به عراق شش میلیون تومان خواهد بود.

وی افزود: اتباع افغانی مقیم ایران که به صورت قانونی در ایران زندگی می‌کنند، بدون ویزا می‌توانند از مرز شلمچه برای سفر به عراق تردد کنند، اما اتباع پاکستانی و افغانستانی غیر مقیم ایران که برای زیارت قصد سفر به عراق را دارند طبق آن چیزی که مقامات عراقی به تازگی به ما اعلام کرده اند آنها نمی توانند از طریق خطوط زمینی از مرز ایران وارد عراق شوند و باید از مرز هوایی وارد این کشور شوند و امکان ورود زمینی به عراق از طریق مرز ایران را ندارند.

این مقام مسئول در ستاد اربعین با بیان اینکه در حال حاضر با توجه به این تصمیم جدید عراق ، حدود ۷۰ نفر اتباع پاکستانی پشت مرز شلمچه برای ورود به عراق معطل شده‌اند و ما در حال رایزنی هستیم که بتوانیم مشکل آنها را حل کنیم در ارتباط با تامین آب برای زوار در عراق نیز گفت: امسال عراق با مشکل خشکسالی روبرو بود، عراقی‌ها این موضوع را نیز به ما گفتند، در همین چارچوب موکب‌های ما تلاش کرده‌اند که بخشی از آب آشامیدنی را برای استفاده زوار منتقل کنند و ما برنامه ریزی کردیم که بخشی از آب مورد نیاز را منتقل کنیم و برآورد ما این است که زائران نباید مشکل خاصی در موضوع تامین آب نوشیدنی داشته باشند.

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی همچنین که در یک گفت‌وگوی رادیویی سخن می‌گفت، به زائران توصیه کرد که برای داشتن سفری آسان تر ، امن تر و برخورداری از تسهیلات در نظر گرفته شده و همچنین برنامه ریزی بهتر مسئولان برای راهپیمایی اربعین، حتما در سامانه «سماح » ثبت نام کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->