معاون وزارت امور اقتصادی و دارایی تاکید کرد: لزوم اصلاح رویه‌های مخل کسب‌وکار با همکاری بخش خصوصی زنگنه: راهکار جلوگیری از گرانی توزیع اسکناس یا ضرب سکه نیست گل تازه زعفران ارزان شد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) عبور پرقدرت بورس از سد مقاومتی ۲.۹ میلیونی | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ مهر ۱۴۰۴) سکه پارسیان امروز چند؟ (۱۵ مهر ۱۴۰۴) + جدول قیمت جدید تخم‌مرغ درب مرغداری اعلام شد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) مرغ در خراسان رضوی ارزان شد | کاهش ۱۰ درصدی قیمت مرغ در استان نسبت به کل کشور آزادشدن واردات تخم‌‌مرغ نطفه‌دار گوشتی رئیس جهاد کشاورزی خراسان رضوی: فقط با برنج هندی امکان تنظیم بازار استان را داریم جولان قطعات بی‌کیفیت و تقلبی خودرو در بازار با سوءاستفاده از کارت بازرگانی غیرتخصصی بانک مرکزی مامور به جمع‌آوری ۱۰.۵ میلیارد قطعه اسکناس قدیمی و چاپ اسکناس با ریال جدید شد عرضه ۳۰ دستگاه خودرو در بورس کالا، فردا (۱۶ مهر ۱۴۰۴) + جزئیات گوشت گوسفندی در مشهد گران و گوساله ارزان شد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) | افزایش قیمت دام زنده دلار کانال ۱۱۰ هزار تومان را از دست داد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) قیمت طلا در مشهد چقدر شد؟ (۱۵ مهر ۱۴۰۴) محرمانه‌های بانک‌های خصوصی در خراسان رضوی در پیش‌فروش امروز سکه چه قیمتی سفارش‌گذاری کنیم؟ (۱۵ مهر ۱۴۰۴) افت حدود ۳ درصدی قیمت دینار عراق در مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) سقف تراکنش ۱۰ میلیون تومانی در انتظار مشتریان مشکوک به پولشویی کوچک‌شدن سفره خانوارها | وقتی ۹۰ درصد حقوق ماهانه را خوراک و پوشاک می‌بلعد قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) | خرما در تره‌بار کیلویی چند؟ بررسی قیمت خودرو امروز (۱۵ مهر ۱۴۰۴) | خودرو همسو با دلار کاهش یافت + جدول برخلاف رشد چشمگیر اونس جهانی، قیمت طلا و سکه در بازار داخلی کاهشی شد (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) طلای جهانی برای نخستین بار رکورد ۴ هزار دلار را زد + نمودار (۱۵ مهر ۱۴۰۴) شوک دوم کرسنت به ایران؛ مصادره دلارهای بابک زنجانی در مالزی فرزین: عرضۀ ارز توافقی افزایش می‌یابد پیش‌بینی بورس سه‌شنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار سه‌‌شنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۴
سرخط خبرها
معاون تولید شرکت سایپا:

اولین محصول مشترک تولیدی وزارت دفاع و سایپا ماه آینده رونمایی می‌شود

  • کد خبر: ۱۲۴۰۱
  • ۲۸ آذر ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۹
اولین محصول مشترک تولیدی وزارت دفاع و سایپا ماه آینده رونمایی می‌شود
لوءلوء گفت: مطابق وعده وزارت دفاع به سایپا، نمونه‌های اولیه از محصولات موردنیاز تا یک ماه آینده به دست سایپا خواهد رسید.
به گزارش شهرآرانیوز، مسعود لوءلوء معاون تولید، پشتیبانی و خدمات فنی شرکت سایپا درباره توافقات بین وزارت دفاع و این شرکت، گفت: توافقاتی بین شرکت سایپا و وزارت دفاع صورت گرفته است که امیدواریم با دانش فنی این وزارتخانه موفق به تأمین نیاز‌های شرکت شویم. تعدادی از قطعات مورد استفاده در شرکت سایپا برای تولید نیاز به تکنولوژی پیشرفته دارد که با تشدید تحریم‌های ظالمانه علیه ایران، در تأمین آن با مشکل مواجه شدیم.

او بیان کرد: کمبود قطعات اصلی از جمله ECU فرآیند تولید را با مشکل مواجه کرد البته قطعه‌سازان قابلی در کشور وجود دارند که بسیاری از نیاز‌های واحد‌های تولیدی را تأمین می‌کنند، اما در برخی موارد خاص ویژگی‌های فنی برای تولید به طور چشم‌گیری افزایش پیدا می‌کند و همین موضوع باعث می‌شود که توان تولید آن در دست هر کسی وجود نداشته باشد.

معاون تولید، پشتیبانی و خدمات فنی شرکت سایپا تصریح کرد: صنایع دفاعی ما در سال‌های اخیر افتخارات بسیاری نسیب کشور ما کرده‌اند و حالا همراه شدن دانش فنی این واحد‌های تولیدی با سایر بخش‌های صنعتی می‌تواند مشکلات ناشی از تحریم‌های کشور‌های غربی را برطرف کند.

لوءلوء بیان کرد: این قطعات بخش‌های مهمی از فرآیند تولید خودرو را به خود اختصاص می‌دهند و کمبود آن‌ها منجر به تولید ناقص در فرآیند تولید خودرو شد و این موضوع فشار بسیار زیادی به خودروساز‌ها وارد کرد. از طرفی همراه شدن این موضوع با تبلیغات منفی که از طرف رسانه‌ها صورت گرفت، موج منفی شدیدی را علیه شرکت‌های خودروسازی ایجاد کرد در حالی که تنها دلیل تولید خودرو‌ها و نگهداری آن‌ها کمبود قطعه بود.

او افزود: خوشبختانه با ترفند‌هایی که پیش‌بینی شده، قطعات تأمین و خودرو‌ها تحویل صاحبانشان شدند و امروز عدد خودرو‌های باقی مانده در پارکینگ‌ها به دلیل کمبود قطعه به صفر رسیده است.

معاون تولید، پشتیبانی و خدمات فنی شرکت سایپا تأکید کرد: بدون شک قطعات تولید شده در واحد‌های تولیدی داخلی، قیمت تمام شده پایین‌تری خواهند داشت و درنهایت این تفاوت قیمت بر قیمت خودرو‌ها تأثیر خواهد گذاشت؛ نکته حائز اهمیت آنجاست که با تأمین داخلی قطعات نه تنها از میزان چشم‌گیری ارزبری جلوگیری خواهد شد بلکه در تأمین خدمات پس از فروش نیازمند کشور‌های خارجی نخواهیم بود.

لوءلوء با تأکید بر تسریع فرآیند تحویل تعهد شده به مردم با اجرای این طرح، گفت: مطابق وعده‌ای که به ما داده شده، نمونه‌های اولیه از محصولات موردنیاز این شرکت تا یک ماه آینده به دست ما خواهد رسید؛ ما موظف هستیم فرآیند تست کیفیت را بر قطعات تولید شده بررسی کنیم تا حقی از مشتریان و مصرف کنندگان ضایع نشود و بعد از آن وارد مرحله تولید انبوه خواهیم شد.
 
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->