رئیس کل بانک مرکزی: آغاز آزمایشی اصلاح نظام بانکی از فروردین افت فشار فروش در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) ریزش بورس ۹۹ در ۱۴۰۴ تکرار می‌شود؟ طلا در مشهد گرمی چند؟ (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دلار ۸۶ هزار و ۲۵۰ تومان بهره‌برداری از یک نیروگاه خورشیدی در گناباد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) محدودیت‌های فروش برای خودرو‌های وارداتی برداشته شد گذر قیمت طلا از کف | سکه برای بازگشت به مدار صعود خیز برداشته است؟ (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کارمندان می‌توانند از مرخصی استعلاجی ساعتی استفاده کنند قیمت مرغ منجمد تعیین شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت طلای جهانی امروز (یکشنبه، ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد وزارت نیرو تعرفه‌های جدید آب در سال ۱۴۰۴ را اعلام کرد انبار متخلف در شهرستان مشهد پلمب شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت جدید کارخانه‌ای محصولات سایپا اعلام شد (اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | کاهو و کلم کیلویی چند است؟ افزایش مزد کارگران در ۷ سال اخیر، کمتر از تورم بوده است فروش فوری سایپا از فردا (دوشنبه، ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + شرایط مهلت استفاده از اعتبار کالابرگ مرحله دوم، تا پایان خرداد ۱۴۰۴ است | مرحله سوم کالابرگ هم واریز می‌شود؟ جزئیات پرداخت وام مشاغل خانگی اعلام شد + مبلغ وام پیش بینی قیمت ارز و دلار (یکشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت طلا و سکه (یکشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصمیم نهایی شورای رقابت: خودروهای وارداتی از دستورالعمل تنظیم بازار مستثنا شدند پیش بینی بورس (یکشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۷ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از جمعیت شاغل کشور بیمه نیستند! ویدئو| صدور صورت‌حساب الکترونیک برای ۶۰ درصد از مؤدیان برداشت ۴۰۰‌ میلیون دلار از منابع ارزی برای تأمین هزینه‌های حج به‌روزرسانی سامانه ثبت‌نام وام ودیعه مسکن | زمان جدید ثبت‌نام اعلام شد سهم مردم عادی از وام‌های پرداختی بانک‌ها در فروردین ۱۴۰۴ چقدر بوده است؟
سرخط خبرها

گناباد و بجستان بزرگترین ناوگان حمل و نقل در استان خراسان رضوی و کشور

  • کد خبر: ۱۲۴۲۲
  • ۲۹ آذر ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۹
گناباد و بجستان بزرگترین ناوگان حمل و نقل در استان خراسان رضوی و کشور
شهرستان‌های گناباد و بجستان با برخورداری بالغ بر پنج هزار دستگاه ناوگان حمل و نقل سنگین و ۲۰ هزار نفر فعال این بخش بزرگترین ناوگان حمل و نقل را در سطح استان خراسان رضوی و کشور تشکیل می‌دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، رییس انجمن صنفی موسسات و شرکت‌های حمل و نقل گناباد گفت: فعالیت دلال‌ها موجب ضرر و زیان و آسیب بسیار اقتصادی به صنعت حمل و نقل این شهرستان است و به این بخش ضربه می‌زند.

علی میر افزود: افزایش فعالیت دلال‌ها در بخش جابه‌جایی کالا و بار نه تنها به رانندگان بلکه به شرکت‌های حمل و نقل گناباد هم خسارت‌های بسیار وارد می‌کنند و بسیاری از بارهای گناباد در شهرستان فردوس بارگیری می‌شود.

وی ادامه داد: با مساله بومی‌گرایی و توجه بیشتر به رانندگان بومی به شدت مخالفیم و رانندگان از هر نقطه کشور می‌توانند در این شهرستان مبادرت به جابه‌جایی کالا و بار کنند ولی دلال‌ها مشکلات بسیاری برای فعالان این بخش ایجاد کرده‌اند و به دنبال صرفه اقتصادی خود هستند و بخش حمل و نقل گناباد با وجود آنکه از منطر تعداد وسائل نقلیه سنگین قطب این بخش در استان به شمار می‌رود ولی به دلیل سوء استفاده واسطه‌ها با تنگناها و ضرر و زیان اقتصادی فراوان دست به گریبان شده است.

او  اضافه کرد: فرسودگی و عمر بالای ناوگان حمل و نقل و پیرشدن فعالان این بخش در گناباد از دیگر تنگناهای مهم به شمار می‌رود و توجه بیشتر مسوولان ذیربط به رفع این معضل و حمایت از آنان ضروری است.

فرماندار گناباد هم گفت: حمل و نقل و محورهای مواصلاتی پایه اصلی اقتصاد کشور را تشکیل می‌دهند و رانندگان و دست‌اندرکاران حمل و نقل گناباد به عنوان قطب حمل و نقل استان خراسان رضوی بعد از انقلاب و دوران دفاع مقدس و دوران سازندگی در عرصه‌های مختلف توسعه و رونق اقتصادی حضور تاثیرگذاری داشتند.

حامد قربانی افزود: اقدامات خوبی طی بیش از ۴۰ سال گذشته و دولت تدبیر و امید در توسعه حمل و نقل کشور انجام شده و فعالان این بخش به عنوان خط مقدم اقتصاد در شرایط سخت اقتصادی و تشدید تحریم‌های دشمنان با فعالیت‌های صادقانه اجازه ندادند اقتصاد با وقفه مواجه شود.

وی با اشاره به مشارکت مطلوب رانندگان و فعالان صنعت حمل و نقل در توسعه گناباد گفت: راه دسترسی فرودگاه این شهرستان که دو میلیارد ریال اعتبار برای بازگشایی آن نیاز بود با مشارکت مردم و توسط ۶۰ دستگاه کامیون به صورت خودجوش بازگشایی شد.

وی ادامه داد: از مجموع بالغ بر ۸۹۰ کیلومتر محورهای مواصلاتی در گناباد ۵۴۰ کیلومتر آسفالته و ۳۵۰ کیلومتر در دست اجراست.

نماینده مردم گناباد و بجستان و عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی هم گفت: اعتبارات عمرانی کشور از ۶۴۰ هزار میلیارد ریال در بودجه سال جاری به ۷۱۰ هزار میلیارد ریال در بودجه سال آینده افزایش پیدا کرد که ۴۰ درصد این میزان به بخش حمل و نقل اختصاص یافته است.

حمید بنایی افزود: میزان نیاز سالانه لاستیک در کشور ۴/۵ میلیون حلقه است و یک میلیون و ۹۰۰ هزار حلقه لاستیک در داخل کشور تولید می‌شود.

شهرستان‌های گناباد و بجستان با برخورداری بالغ بر پنج هزار دستگاه ناوگان حمل و نقل سنگین و ۲۰ هزار نفر فعال این بخش بزرگترین ناوگان حمل و نقل را در سطح استان خراسان رضوی و کشور تشکیل می‌دهند.

شهرستانهای گناباد و بجستان با بالغ‌بر یک میلیون کیلومتر محورهای مواصلاتی و ۱۴۰ هزار نفر جمعیت به ترتیب در فاصله ۲۸۷ و ۲۷۸ کیلومتری جنوب مشهد واقع هستند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->