رئیسی: ایستادگی غزه تفوق گفتمان مقاومت را اثبات کرد نتانیاهو: در حال آماده شدن برای ورود به رفح هستیم دیدار نوروزی فرماندهان نظامی با قالیباف حمله رژیم صهیونیستی به اطراف منطقه سیده زینب در دمشق سقوط یک هواپیمای نظامی روسیه در دریای سیاه امیرعبداللهیان با رئیس جمهور ترکمنستان دیدار کرد تاکید فعالان و نخبگان مشهد بر پاسخگویی و شفافیت نمایندگان مردم مشهد در مجلس رژیم صهیونیستی بیش از ۲۰۰ آواره فلسطینی را در بیمارستان شفا قتل عام کرد محمود عباس با ترکیب کابینه جدید به نخست وزیری محمد مصطفی موافقت کرد روسیه قطعنامه پیشنهادی آمریکا علیه کره شمالی را وتو کرد دیدار زیاد النخاله و هیئت همراه با رهبر انقلاب | مقام معظم رهبری: ایستادگی مردم غزه و ناکامی‌های رژیم صهیونیستی پدیده‌ای الهی است ظرفیت نمایندگان خراسان رضوی در مجلس شورای اسلامی، موتور محرک توسعه استان انتقاد تند پاکستان از عملکرد افغانستان در حوزه تروریسم خراسان رضوی رکورددار برخورداری از طرح‌های عمرانی در کشور تائید جنایات اسرائیل توسط گزارشگر سازمان ملل بررسی و تصویب لایحه عفاف و حجاب در شورای نگهبان به کجا رسید؟ دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی چه زمانی برگزار می‌شود؟ اسماعیل هنیه با محمدباقر قالیباف دیدار کرد رایزنی تلفنی استاندار خراسان رضوی و والی هرات برای تسهیل تردد کامیون‌ها در مرز مشترک قصد صهیونیست‌ها برای بستن مسجدالاقصی به مدت ۱۶ روز شهادت ۹ تن در حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
سرخط خبرها

به رسمیت شناخته نشدن چالشی مهم در برابر طالبان

  • کد خبر: ۱۲۴۷۸۴
  • ۱۷ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۳
به رسمیت شناخته نشدن چالشی مهم در برابر طالبان
وزیر خارجه طالبان اذعان کرد که دولت یک ساله این شبه‌نظامیان سابق در افغانستان منزوی است. اما او ادعا کرد که می‌تواند تجارت و کسب و کار بین‌المللی انجام دهد، گویی در صحنه جهانی به ‌طور رسمی به رسمیت شناخته شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ خبرگزاری آسوشیتدپرس در گزارشی نوشت که  اظهارات امیرخان متقی، وزیر خارجه طالبان بر کشمکش‌هایی که این گروه از زمان به دست گرفتن قدرت و سرنگونی یک دولت مورد حمایت غرب در اوت ۲۰۲۱ با آن روبه‌رو شدند، تأکید کرد.

آنها از آن زمان در حال تلاش برای گذار از شبه‌نظامی‌گری و جنگ به سمت حکومتداری هستند، آن هم در بحبوحه رکود اقتصادی که میلیون‌ها افغان دیگر را به سمت فقر و حتی گرسنگی کشانده است.

جامعه بین‌المللی که نسبت به حکومت طالبان در آخرین باری که بیش از ۲۰ سال پیش در قدرت بودند، محتاط است، از اعلام به رسمیت شناختن رسمی خودداری کرده و دارایی‌های افغانستان در خارج از این کشور مسدود شده است. اکثر هیئت‌های خارجی که از زمان تسلط طالبان به افغانستان سفر می‌کنند، کمک‌های بشردوستانه آورده‌اند، اما جریان کمک‌های خارجی تا حدی کاهش یافته است.

امیر خان متقی به خبرنگاران در کابل گفت: این درست است که هیچ کشوری به رسمیت شناختن رسمی دولت جدید افغانستان را اعلام نکرده است. با این حال هر تعاملی که بین طالبان و سایر کشورها انجام می‌شود، "رسمی" است.

او با اشاره به رفتار طالبان با زنان، اقلیت‌ها و مسائل دیگر افزود: شاید آنها مسائلی داشته باشند. کشورهای دیگر با ما مانند یک دولت رسمی رفتار می‌کنند.

متقی به شرکت خود در چندین کنفرانس و نشست منطقه‌ای از جمله در پاکستان، مسکو، ترکیه، قطر و چین اشاره کرد و گفت: هیأت‌های بسیاری از کشورهای دیگر آمده و از افغانستان دیدن کرده‌اند. او افزود: اینها همه سفرهای رسمی بودند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->