جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر کشور: زائران فعلاً به مرزهای خوزستان اعزام نشوند

  • کد خبر: ۱۲۴۸۸۱
  • ۱۸ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۹:۳۸
وزیر کشور: زائران فعلاً به مرزهای خوزستان اعزام نشوند
وزیر کشور گفت: از همه کسانی که خارج از خوزستان هستند و مرزهای این استان را برای عزیمت به زیارت انتخاب کردند، درخواست می‌شود که در حال حاضر از تردد خود خودداری کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد وحیدی عصر امروز جمعه ضمن بازدید از مرز چذابه در جمع خبرنگاران بیان کرد: مسئولان خوزستانی در مرزهای استان مستقر و فعال و در حال انجام رایزنی‌های لازم در راستای رفع مشکلات با کشور عراق هستند

وی افزود: زوار در مرز عراق دچار مشکلاتی مثل افزایش هزینه ایاب و ذهاب و کمبود وسایل نقلیه شده‌اند که مسئولان خوزستانی در تلاشند تا قیمت‌ها کاهش یابد و وسایل نیز فراهم شود.

وزیر کشور ادامه داد: همچنین تلاش شده تا اتوبوس‌هایی برای تردد زائران اعزام شود؛ این تلاش‌ها فقط در چذابه است و پس از رفع مشکلات آن نظیر ازدحام جمعیت و نبود وسایل نقلیه در این مرز تردد مردم تسریع شود.

وحیدی گفت: از همه کسانی که خارج از خوزستان هستند و مرزهای این استان را برای عزیمت به زیارت انتخاب کردند، درخواست می‌شود که در حال حاضر از تردد خود خودداری کنند تا شرایط در مرزها بهتر شود.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->