آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد مشهد، میزبان اولین مرکز «مهر و گفت‌و‌گو» | اجرای آزمایشی طرح ملی «سلام» در منطقه قاسم‌آباد مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بدهی ۷۰ هزار میلیارد تومانی دولت به تأمین‌اجتماعی بابت هزینه درمان | چرا مصوبه سران قوا اجرا نمی‌شود؟ سیگار کشیدن خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد معطلی ۶ماهه بازنشستگان تأمین‌اجتماعی برای دریافت معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ و بیمه تکمیلی آزمون کارشناسان رسمی دادگستری سال ۱۴۰۴ برگزار شد (۱۷ مهر) شهادت مامور مبارزه با مواد مخدر در درگیری با قاچاقچیان مسلح در محور نهبندان - زاهدان (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستور رئیس‌جمهور برای اقدام فوری در زمینه کودکان بازمانده از تحصیل توضیحات قوه قضائیه درباره آخرین وضعیت پرونده کرسنت و حساب بانکی بابک زنجانی در مالزی سقوط مرگبار کارگر جوان از ساختمان در حال احداث مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستگیری ۲۵۹ معتاد و مواد فروش در مشهد در هفته فراجا (مهر ۱۴۰۴) لزوم ثبت‌نام دانش‌آموزان ایرانی فاقد مدارک هویتی در اسرع وقت وزیر آموزش و پرورش: امسال بیش از ۱۵۰ هزار کودک در مقطع ابتدایی از تحصیل جا ماندند (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ترس‌های اجباری نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۴ کی اعلام می‌شود؟
سرخط خبرها

۱۰ بالگرد و ۴۰۰۰ خودروی امدادی آماده خدمت‌رسانی به زائران حسینی

  • کد خبر: ۱۲۴۹۳۳
  • ۱۹ شهريور ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۸
۱۰ بالگرد و ۴۰۰۰ خودروی امدادی آماده خدمت‌رسانی به زائران حسینی
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به استقرار ۱۰ قرارگاه مرزی در استان‌های منتهی به عتبات عالیات اظهار کرد: حدود ۴۰۰۰ دستگاه خودروی امدادی و ۱۰ فروند بالگرد امدادی در این مناطق مستقر هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به استقرار ۱۰ قرارگاه مرزی در استان‌های منتهی به عتبات عالیات اظهار کرد: حدود ۴۰۰۰ دستگاه خودروی امدادی و ۱۰ فروند بالگرد امدادی در این مناطق مستقر هستند.

مهدی، ولی پور با اشاره به وضعیت خدمت رسانی به زائران اربعین در مرز‌ها اظهارکرد: طبق برنامه ریزی‌ها قرار بود خدمات ما از ۱۵ شهریورماه آغاز شود، اما با توجه به استقبال زائران از ابتدای شهریور ماه و به مرور پایگاه‌ها و پست‌هایی که باید در داخل کشورمان و عراق مستقر می‌شد را ایجاد کردیم.

وی از استقرار ۱۲۰۵ مرکز عملیاتی، پایگاه و پست موقت در مبادی ورودی و خروجی و مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی کشور و داخل کشور عراق شامل مسیر‌های نجف، کربلا، کاظمین و سامرا خبرداد و گفت: پست‌های ما با حضور ۴۶۰۰ نفر از امدادگران و نجات گران و تجهیزات و امکاناتی که باید در حوادث احتمالی به کار گرفته شوند درحال ارائه خدمات هستند.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به استقرار ۱۰ قرارگاه مرزی در استان‌های سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی، گیلان، اردبیل و آذربایجان غربی و نیز مرز‌های مهران و خسروی و شلمچه و چذابه عنوان کرد: حدود ۴۰۰۰ دستگاه خودروی امدادی و ۱۰ فروند بالگرد امدادی در این مناطق مستقر هستند.

ولی پور گفت: ما همه ظرفیت‌های موجود را برای پوشش حوادث احتمالی در این ایام تا ۵ مهر ماه به کار گرفتیم و در کشور عراق نیز همکاران ما در مرکز پزشکی حج و عتبات و جمعیت هلال احمر و نجات گران سازمان امداد و نجات در ۵۰ پست موقت و مراکز درمانی مستقر هستند.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر اظهارکرد: با توجه به گرمای هوا و گرد و غبار در منطقه و جمعیت زیاد زائران قطعاً با حوادث احتمالی مانند گرمازدگی زائران و مشکلات تنفسی و حوادث ناشی از جمعیت زیاد مواجه هستیم لذا از زائران درخواست می‌کنیم که به نکات بهداشتی توجه داشته باشند، ماسک بزنند و در صورت نیاز به مراکز ما مراجعه کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->