قتل هولناک یک زن با ضربات چاقو در مشهد | آیا انگیزه قتل سرقت النگوهای مقتول بود؟ دستگیری «شبح مرگ» در مشهد؛ سرنوشت شوم انتقام‌جوی ۲۶ ساله پس از دو دهه توهم! درمان گرمازدگی حدود ۳۰۰۰ زائر اربعین در خاک ایران | انتقال ۶۷ نفر از زائران از عراق به کشور بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است
سرخط خبرها

داوطلبانی که شبهه‌ دارند می‌توانند دوباره کنکور دهند

  • کد خبر: ۱۲۴۹۴۶
  • ۱۹ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۷
داوطلبانی که شبهه‌ دارند می‌توانند دوباره کنکور دهند
منتشر نشدن کارنامه اولیه برخی داوطلبان به علت احتمال تقلب آن ها در کنکور است که به گفته مسئولان سازمان سنجش این متقاضیان باید در ۱ تا ۴ درس امتحان دهند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شاید یکی از این اتفاقات که هر ساله در میان رسانه ها خبرساز می شود؛ تقلب در کنکور یا فروش سوالات آزمون باشد. دست به دست شدن این اخبار و رسیدن آن ها به داوطلبان باعث به خطر افتادن سلامت روانی هزاران داوطلب کنکور و خانواده های آن ها می شود.

حتی اگر مسئولان سازمان سنجش این اخبار را تکذیب کنند، اما خیال داوطلبان باز هم راحت نمی شود و تا نتایج نهایی کنکور دل نگران هستند و می خواهند هر چه سریعتر خبر شنیدن قبولی خود در همان رشته و دانشگاهی که سال ها انتظارش را داشته و برایش تلاش کرده اند را بشنوند.

"سوالات کنکور سراسری ۱۴۰۱ لو رفت" خبری که بلافاصله پس از شروع کنکور سراسری در فضای مجازی منتشر شد؛ اما رئیس سازمان سنجش به رد این خبر اقدام کرد و گفت که تقلب در هر آزمونی ممکن است رخ دهد؛ اما تقلب به معنای افشای سوالات یعنی این که داوطلبان قبل از آزمون به سوالات دسترسی داشته باشند که در کشور ما امکان ندارد.

قسم می خورم سوالات کنکور لو نرفته است!

او گفت: می‌توان قسم خورد که تا حالا اتفاق نیفتاده است و تا جلسه آزمون هیچ کس سوالات را ندیده است. در سال های اخیر روند تقلب به بعد از رسیدن سوالات به داوطلب رسیده است. تقلبی که قبلا بوده، نگاه به چپ و راست بود که در سال های اخیر تکنولوژی به این مسئله وارد شده است.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: در حال حاضر تقلب این است که داوطلب عکس سوالات را به بیرون می فرستد و تقلب آن جا اتفاق می‌افتد که سوالات حل شوند و به وسیله کیت های الکترونیک پاسخ‌ها به داوطلب برسند که البته در آزمون های امسال اتفاقی رخ نداد و فقط یک عکس مخابره شد.

بی اطلاعی سنجش از فروش سوالات کنکور پس از خروج از حوزه امتحان

حسن مروتی، معاون امور آزمون های سازمان سنجش گفت: از سال ۴۷ که سازمان سنجش تاسیس شده است، هیچ گونه سوال کنکوری فروخته نشده است و هیچ سازمانی با این نوع فعالیت وجود ندارد.

او افزود: در روز کنکور سوالات باز می شوند و در اختیار افراد قرار می گیرند. اکنون هم وسایل ارتباط جمعی بسیار زیاد هستند و به صورت های گوناگون مانند عینک، پاک کن، ساعت و ... وارد جلسه آزمون می شوند. افراد می توانند با روش هایی که خودشان می شناسند سوالات را به بیرون از حوزه بفرستند.

معاون امور آزمون های سازمان سنجش ادامه داد: ما از فروختن سوالات کنکور یا نفروختن آن ها مطلع نیستیم و از کنترل سازمان سنجش خارج است.

داوطلبان شبه دار دوباره کنکور می دهند/ از ابتدای تاسیس سازمان سنجش سوال کنکوری فروخته نشده است/ سوسابقه برای متقلبان کنکور امسال لحاظ نمی شود

با وجود این که نتایج نهایی کنکور داوطلبان در روزهای پایانی شهریور اعلام می شود؛ اما هنوز کارنامه اولیه برخی داوطلبان کنکوری منتشر نشده است.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور دلیل منتشر نشدن کارنامه اولیه برخی داوطلبان را احتمال تقلب آن ها در کنکور می داند؛ اما مگر در کنکور امسال برای جلوگیری از تقلب از ابزار هوشمند و پیشرفته استفاده نشده است؟

محرومیت ۱۰ ساله مجرمان از شرکت در کنکور!

پورعباس گفت: بررسی های فنی انجام می شوند. اگر قطعا متقلب بودن آن ها اثبات شد از یک تا ده سال بر حسب درجه تخلف از شرکت در کنکور محروم خواهند شد.

رئیس سازمان سنجش ادامه داد: تخلف جرم محسوب نمی شود و تخلف در زمان آزمون سوء سابقه برای متقلبان کنکور حساب نخواهد شد و این موضوع از نظر ما ایراد بوده است.

حسن مروتی، معاون امور آزمون های سازمان سنجش در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: داوطلبانی که نتایج کنکور آن ها با سوابق تحصیلی یا کنکور سال های گذشته یکسان نبوده است یا شباهت با پاسخ نامه های تقلب یکسان بوده؛ مشکوک به تقلب هستند.

او گفت: این داوطلبان را صدا می کنیم و بسته به این که در چه درس هایی در دبیرستان ضعیف بوده اند و الان رتبه خوبی آورده اند؛ بین ۱ تا ۴ درس را مجدد امتحان می دهند. برای مثال نمره درس ریاضی آن ها در مدرسه ۱ شده است؛ اما درصد تست آن ها در کنکور سراسری ۸۲ شده باشد که باید همان درس را مجدد آزمون دهند.

منبع: YJC

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->