هلاکت و زخمی شدن ۹ نظامی صهیونیست در نوار غزه طی ۲۴ ساعت گذشته (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) صالحی امیری: لغو روادید بین ایران و ترکمنستان، گامی مهم در مسیر تسهیل ارتباطات فرهنگی است تجاوز دوباره آمریکا به پایتخت یمن (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) رییس سازمان عقیدتی سیاسی: ۳۰ هزار نفر از نیروهای ارتش، حافظ قرآن کریم هستند ویتکاف روسیه را به مقصد عمان ترک کرد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) گسترش همکاری‌های ایران و چین در ساخت بیمارستان‌های جدید آیت الله علم الهدی: اقتدار نظامی، ابزار بازدارندگی و سرمایه اعتماد عمومی است حضور پزشکیان در اردوی تیم ملی فوتسال بانوان تازه‌ترین اظهارنظر ترامپ: توافق با ایران به خوبی پیش می‌رود (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی القسام: رزمندگان ما تا پیروزی یا شهادت آمده مقابله هستند سخنگوی دولت: امیدواریم مذاکرات در زمان مناسب به نتیجه برسد بقائی: خاتمه دادن به تحریم‌های غیرانسانی علیه مردم ایران برای ما یک اولویت است اعلام آمادگی عراقچی برای ایجاد تفاهم بین هند و پاکستان روایت عارف از جلسه‌ با جمعی از نخبگان و خاطره‌اش از دانشگاه استنفورد آمار جدید قربانیان جنگ غزه (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ، کریمه را برای روسیه می‌داند؛ اوکراین و اروپا ابتدا آتش‌بس می‌خواهند سفیر هلند به وزارت امور خارجه احضار شد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله هوایی آمریکا به استان الحدیده یمن (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ضرورت تقویت بنیه دفاعی و نقش‌آفرینی وزارت دفاع | بنیه دفاعی در هر شرایطی نباید تضعیف شود شمخانی: مذاکرات مسقط فرصتی برای موفقیت مشترک است ترامپ: فکر می‌کنم با ایران توافق می‌کنیم اژه‌ای: مستکبران با تحریم‌ دنبال فروپاشی اقتصاد ایران بودند عراقچی برای دور سوم گفت‌وگوها امروز (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) راهی مسقط می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: کشور را فارغ از نتیجه مذاکرات اداره کنید| شکست آمریکا در طبس یادآوری قدرت خدا بود تجلیل رهبر انقلاب از برنامه‌های قرآنی ماه مبارک رمضان دیدار استاندار خراسان رضوی با استاندار اسبق خراسان کمیته‌های مشترک ایران و چین برای حل مسائل قضایی موجود میان ۲ کشور تشکیل شود یک حقیقت ناگفته درباره طبس
سرخط خبرها

صدور کیفرخواست برای بازپرس پرونده ضرب‌وشتم خبرنگار صبح نو

  • کد خبر: ۱۲۴۹۶۷
  • ۱۹ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۶
صدور کیفرخواست برای بازپرس پرونده ضرب‌وشتم خبرنگار صبح نو
براساس پیگیری‌های انجام شده برای بازپرس پرونده ضرب وشتم خبرنگار صبح نو کیفرخواست صادر و پرونده به دادگاه عالی انتظامی قضات ارسال شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سال گذشته خبری در رسانه‌ها منتشر شد مبنی بر این که خبرنگاری که برای تهیه گزارش از فرایند واکسیناسیون کرونا به مجموعه ورزشی ساعی مراجعه کرده بود با ضرب و شتم حراست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مواجه و دچار شکستگی شدید در ناحیه دست شد.

پس از این اتفاق، خبرنگار علیه فرد خاطی طرح شکایت می‌کند. مدتی بعد، خبرنگار مورد اشاره در فضای مجازی اعلام کرد قرار نهایی دادسرا مبنی بر قرار منع تعقیب صادر و ابلاغ شده است.

اما این پایان ماجرا نبود و موضوع با دستور حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای از طریق دستگاه قضایی مورد بررسی قرار گرفت. پس ازصدور قرار منع تعقیب از سوی بازپرس، شاکی انتظامی به این رای اعتراض می‌کند و پرونده به دادسرای انتظامی قضات ارجاع می‌شود.

در پی بررسی پرونده در دادسرای انتظامی قضات، نهایتا مشخص شد که بازپرس در رسیدگی به این پرونده تخلف کرده است و برای وی پرونده‌ای جداگانه تشکیل می‌شود.

در همین زمینه پیگیری‌های مرکز رسانه قوه قضاییه نشان می‌دهد پرونده شکایت خبرنگار از حراست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در شعبه اول دادسرای ناحیه یک تهران تشکیل و در ابتدا برای ان قرار منع تعقیب صادر شده است و در رسیدگی به این پرونده تخلفاتی از سوی بازپرس پرونده، بعد از شکایت شاکی انتظامی، حسب دستور دادستان قضات پرونده محلی (پرونده محاکماتی) از دادسرای ناحیه یک بازپرسی مطالبه می‌شود.

بنابر این گزارش؛ با بررسی پرونده محلی مشخص شد بازپرس در رسیدگی به شکایت شاکی انتظامی مرتکب اهمال در انجام وظیفه، تخلف در قوانین موضوعه شده است. طبق آیین دادرسی کیفری رسیدگی به پرونده باید با دقت و سرعت انجام شود و شهود پرونده به موقع احضار شوند که این امور از سوی بازپرس پرونده انجام نشده است.

به دلیل تخلفات انجام شده از سوی بازپرس، پرونده وی از سیر مراحل قانونی با صدور کیفرخواست به دادگاه عالی انتظامی قضات ارسال شده و دادگاه پس از اخذ دفاعیات از بازپرس، حکم صادرخواهد کرد.

براساس این گزارش، پیگیری‌های مرکز رسانه قوه قضاییه از آخرین وضعیت پرونده ضرب و شتم خبرنگار از سوی حراست دانشگاه علوم پزشکی، حاکی از آن است که در تاریخ ۹ مرداد ماه قرار منع تعقیب متهم از سوی شعبه ۱۰۵۲ کارکنان دولت نقض و پرونده برای بررسی مجدد به دادسرا ارجاع شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->