چه تفریحاتی در هتل پرسپولیس شیراز منتظر شماست؟ تعداد موزه‌های کشور به ۱۰۰۰ مورد افزایش می‌یابد؟ مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش جریمه ایجاد آلودگی صوتی چقدر است؟ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص واکسن Prevenar ۲۰ | این واکسن در ایران قاچاق است کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است بلیت پرواز عتبات عالیات گران نشد| نرخ بلیت رفت و برگشت به نجف ۱۴ میلیون تومان دریافت تأییدیه سلامت روان شرط صدور پروانه اشتغال روان‌شناسان است پیش بینی هواشناسی بندرعباس امروز (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی تا اواسط هفته دانشگاهیان فردا (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنند حس امنیت در کودکان چگونه آسیب می‌بیند؟ | لحظه‌های امن دنیای کودکانه آیا کودکان هم دچار پوکی استخوان می‌شوند؟ اعضای جوان سبزواری ۷ زندگی را نجات داد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ایران موفق به تولید دارو‌های سل‌تراپی و ژن‌درمانی شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌ها در شهر‌های بزرگ و صنعتی قاچاقچی مواد مخدر در دامداری به دام افتاد متناسب‌سازی حقوق هیچ‌کدام از سه گروه بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین‌اجتماعی کامل انجام نشده است (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۳ هزار اخطاریه سدمعبر برای اصناف در مشهد طی ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ | شهرداری مکلف به رفع سدمعبر است دادخواهی ۴۰۲ شهروند ایرانی از ۲ حادثه تروریستی در حرم شاهچراغ (ع) وزیر آموزش و پرورش: نظر آموزش و پرورش درباره تأثیر معدل در کنکور نادیده گرفته شد بخشنامه جدید تأمین اجتماعی درباره بازرسی از کارگاه‌ها منتشر شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) رجزخوانی در فضای مجازی، انگیزه جنایت هولناک در مشهد شد کمک طرح فراموش‌شده داوینچی به کشف تونل‌های زیرزمینی ایتالیا پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی معطل پول! علت طعم فلز در دهان چیست؟ کدام استان‌های کشور امروز بارانی است؟ (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) تسکین دردهای مزمن مفصلی با مکمل طبیعی ایرانی برای اولین بار در کشور
سرخط خبرها

ویروس‌شناس آلمانی نسبت به موج شدیدتر کرونا در پاییز هشدار داد

  • کد خبر: ۱۲۵۱۴۶
  • ۲۰ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۲
ویروس‌شناس آلمانی نسبت به موج شدیدتر کرونا در پاییز هشدار داد
مدیر موسسه ویروس‌شناسی مجتمع پزشکی شاریته برلین، نسبت به افزایش شدید شاخص ابتلا به ویروس کرونا، عامل بیماری کووید۱۹ در پاییز هشدار داد و از مقامات خواست که از هم اکنون آماده مقابله با پیامدهای این موج شوند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کریستین دروستن، ویروس شناس معتبر آلمانی و مدیر این موسسه پیش‌بینی کرده است که این موج حتی پیش از ماه دسامبر (قبل از آذر ماه) آغاز می‌شود.

وی معتقد است که سویه‌های جدید ویروس همچنان باعث بروز موارد زیاد ابتلا می‌شوند.

دروستن می‌گوید، حتی در صورت خفیف بودن موارد ابتلا نیز این احتمال وجود دارد که افزایش تعداد مبتلایان به کمبود نیروی کار منجر شود.

این کارشناس ارشد بیماری‌های عفونی که سال گذشته به پاس پژوهش‌های برجسته‌اش جایزه علمی سنای برلین را دریافت کرد، خاطر نشان می‌کند: احتمالا گذر بیشتر مبتلایان به بیمارستان نمی‌افتد اما تعداد بسیار زیادی برای یک هفته بیمار خواهند بود.

مدیر موسسه ویروس‌شناسی شاریته هشدار داد: پیش از این که تعداد شاغلان بیمار آنقدر زیاد شود که مراکز درمانی نتوانند به درستی کار خود را ادامه دهند یا حتی نیروی پلیسِ کافی در اختیار نباشد، باید به فکر چاره بود.

وی یادآور شد که باید آماده بود و در شرایط اضطراری تصمیم‌های سریع و قاطعانه گرفت و در همین رابطه خواستار اجباری شدن دوباره استفاده از ماسک در مکان‌های عمومی سرپوشیده شد.

پیش‌بینی متفاوت وزیر بهداشت آلمان از وضعیت پائیز
بنابر گزارش دویچه وله، بر خلاف این پیش‌بینی، کارل لاترباخ، وزیر بهداشت دولت فدرال آلمان گمان می‌برد که این کشور در پائیز با یک موج متوسط پاندمی روبرو خواهد بود.

وی در عین حال اطمینان داد که دولت فدرال خود را برای تمام سناریوهای محتمل به‌خوبی آماده کرده است.

او در گفت‌وگو با روزنامه "راینیشه پست" تاکید کرد که موج جدید کرونا در ماه‌های باقی‌مانده سال ۲۰۲۲ تحت کنترل خواهد بود.

بر پایه قانون جدید حفاظت در برابر عفونت در آلمان استفاده از ماسک‌های FFP2 در وسائل نقلیه عمومی شهری و بین‌شهری، در مراکز درمانی و مراقبتی و در مطب پزشکان اجباری است.

وزیر بهداشت آلمان در عین حال تاکید کرده که نیازی به تعطیلی مدرسه‌ها، رستوران‌ها و کافه‌ها نیست و شهربندان (Lockdown) آن گونه که در موج‌های قبلی اعمال شد دیگر قابل توجیه و دفاع نیست.

او افزود چنین تدابیری شاید در صورتی ضروری باشند که دوباره در وضعیت شدید پاندمی قرار گرفته باشیم اما گمان نمی‌کند چنین خطری وجود داشته باشد.

آلمان در حال حاضر درگیر دو زیرسویه امیکرون موسوم به BA.4 و BA.5 است که از سویه‌های قبلی به شدت مسری‌تر هستند اما قدرت بیماری‌زایی آنها، به‌خصوص در میان افراد واکسینه‌شده به مراتب کمتر است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->