اصلی‌ترین دغدغه ساکنان محله نهضت قاسم آباد مشهد تعریض کوچه ابرار ۱۰ است تکمیل یکی از مهم‌ترین ایستگاه‌های قطار شهری مشهد تا پایان ۱۴۰۴ | اعتبار ۷۰۰‌میلیارد‌تومانی ساخت ایستگاه بسیج تأمین شد تجهیز ۱۵۰ چراغ راهنمایی‌و‌رانندگی مشهد به برق اضطراری توسط مدیریت شهری پویش ملی دانش‌آموزی «ایران سرافراز» در مشهد آغاز شد  عضو شورای اسلامی شهر مشهد: باید به سمت افزایش سطح تعاملات اجتماعی در بوستان‌ها حرکت کنیم معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد: تله‌کابین بوستان خورشید با استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذار اجرا می‌شود + فیلم زنگ هشدار برای فراریان مالیات؛ از کارت به کارت فاصله بگیرید فرماندار مشهد: بوستان خورشید تا ۳۶۰ هکتار گسترش خواهد یافت شهردار مشهدمقدس: تاکنون ۱۵ پروژه از ۴۷ کلان‌پروژه هدف‌گذاری‌شده شهرداری به بهره‌برداری رسیده است + فیلم بهره‌برداری از مصلای شهدای مدافع حرم بوستان خورشید مشهد کیفیت امروز هوای مشهد «قابل قبول»، اما در مرز ناسالم‌شدن (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ویدئو | بابک شهبازی چه اطلاعاتی را به موساد فروخته بود؟ + تصاویری از اعترافات و لحظه دستگیری مصلی و المان شهدای مدافع حرم بوستان خورشید و ۱۵ پروژه عمرانی در منطقه ۹ مشهد فردا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود شهردار مشهد مقدس: جهاد تبیین و امیدآفرینی یکی از وظایف اصلی خبرنگاران است سکونت ۲۰ میلیون نفر در بافت‌های ناکارآمد | تعریف ۱۸‌ همت پروژه توسط دفاتر تسهیلگری سخنگوی وزارت خارجه: ایران و اروپا امروز به صورت تلفنی رایزنی می‌کنند استاندار خراسان رضوی: کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید استان فرصتی مهم برای همگرایی است بوستان جدید در مشهد با امکانات ویژه | پارک بانوان بوستان کرامت در دست احداث کریمدادی: پروژه بوستان کرامت با مشکل تأمین منابع مالی مواجه است
سرخط خبرها

تعریف ۵ پروژه در نهضت سامان‌دهی بولوار رسالت مشهد

  • کد خبر: ۱۲۵۲۳۸
  • ۲۱ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۲
تعریف ۵ پروژه در نهضت سامان‌دهی بولوار رسالت مشهد
سامان‌دهی ترافیکی شهر نیازمند برنامه‌ریزی همه‌جانبه و تدبیر‌اندیشی یکپارچه در نقاط پر‌ازدحام شهر است تا با تسهیل در رفت‌و آمد شهروندان آرامش در تردد در کنار کاهش سوانح کوچک‌ترین هدیه این اقدامات به زائران و مجاوران بارگاه امام‌رضا (ع) باشد.

علیرضا ظهیری | شهرآرانیوز، انتهای بولوار رسالت یعنی درست در ورودی جاده سیمان کانون یکی از همین گره‌های ترافیکی است که نیازمند مجموعه‌ای از اقدامات برای حل‌و‌فصل آن است؛ موضوعی که شهرداری مشهد با تعریف چهار پروژه در انتهای این بولوار و یک پروژه در ابتدای آن درصدد است تا معضل ترافیک این محدوده شهری را حل کند و درخواست شهردار مشهد برای سامان‌دهی ترافیکی نقاط پرتردد شهر و سامان‌دهی بولوار رسالت نیز عملیاتی شود.

۸۰‌میلیارد تومان برای تعریض پل دهرود

دراین‌زمینه شهردار منطقه‌۳ مشهد در گفتگو با شهرآرا با اشاره به اجرای پروژه‌های پنج‌گانه رسالت با هدف تسهیل در رفت‌وآمد شهروندان گفت: در راستای اجرای پروژه‌های پنج‌گانه این منطقه از شهرمان عملیات تعریض پل دهرود با اعتبار بیش از ۸۰‌میلیارد تومان اجرایی خواهد شد. مهدی خداشناس با بیان اینکه پل دهرود روی کشف‌رود واقع شده و عرض کم کنونی این پل رفت‌وآمد را با مشکل مواجه کرده است، افزود: عرض این معبر فقط امکان عبور دو خودرو در کنار هم را فراهم می‌کند؛ بنابر‌این با توجه به حجم ورودی به این پل، در بسیاری از ساعات روز، به‌ویژه ساعات پیک شاهد ترافیک سنگین در دو طرف پل هستیم؛ ازاین‌رو پروژه تعریض این پل در حال طراحی است و برای ساختن آن نیز ۴۰‌میلیارد تومان از اعتبارات شهرداری مشهد و ۴۰‌میلیارد تومان از اعتبارات دولتی هزینه خواهد شد. وی افزود: علاوه بر تعریض این پل و اضافه شدن دو لاین دیگر برای رفت‌وآمد خودروها، عملیات استحکام‌بخشی پل فعلی نیز انجام خواهد شد.

تعریض باند غربی بولوار رسالت

خداشناس در ادامه به تعریض انتهای بولوار رسالت اشاره کرد و گفت: از پل دهرود تا رسالت‌۸۴ به‌دلیل اینکه عرض خیابان کم بود شاهد ترافیک هستیم؛ ازاین‌رو علاوه بر اجرای عملیات تعریض پل دهرود، عملیات تعریض باند غربی بولوار رسالت نیز با اضافه شدن یک مسیر خودرویی در حال اجراست.

کانال جمع‌آوری آب سطحی با‌۲۸‌میلیارد تومان

شهردار منطقه‌۳ شهرداری مشهد با اشاره به آب‌گرفتگی‌های مداوم در بولوار رسالت طی سال‌های گذشته افزود: پروژه سوم نیز اجرای عملیات کانال جمع‌آوری آب‌های سطحی بولوار رسالت از رسالت‌۸۴ به سمت کشف‌رود است که در مجموع برای تعریض و اجرای کانال جمع‌آوری آب‌های سطحی رسالت، حدود ۲۸‌میلیارد تومان هزینه خواهد شد.

آغاز عملیات دوربرگردان رسالت ۱۳۱

خداشناس با اشاره به اینکه پروژه چهارم مدیریت شهری در این منطقه خارج از محدوده شهری است، گفت: در راستای کاهش تصادفات و ترافیک در صدد ایجاد دوربرگردان ایمن در محدوده همت‌آباد و رسالت ۱۳۱ هستیم که عملیات اجرایی این پروژه نیز آغاز و اعتبار دومیلیارد‌تومانی در نظر گرفته شده است.

دوربرگردان ۱۰۰‌میلیاردی شهید میرزایی

شهردار منطقه‌۳ درباره پنجمین پروژه محدوده بولوار رسالت نیز گفت: یکی دیگر از پروژه‌های مهم این منطقه مربوط به ابتدای بولوار رسالت و در مسیر بزرگ‌راه شهید میرزایی است که قرار است در این بزرگ‌راه دوربرگردان غیرهمسطح شهید میرزایی با اعتبار ۱۰۰‌میلیارد تومان در حد فاصل پل رسالت و میدان فجر ساخته شود.

وی ادامه داد: با ساخت این دوربرگردان غیرهمسطح در این منطقه از شهر مشهد دوربرگردان همسطح بین میدان امام‌حسین (ع) و پل رسالت که سبب بروز ترافیک سنگین و ایجاد حادثه برای خودرو‌های عبوری می‌شد، جمع‌آوری می‌شود. خداشناس تصریح کرد: مجموع این اقدامات و اقدامات تکمیلی دیگر با عنوان نهضت سامان‌دهی بولوار رسالت، با تأکیدات شهردار مشهد و اعضای شورای اسلامی شهر در منطقه ۳ برای سال ۱۴۰۱ تعریف و برخی از پروژه‌ها آغاز شده است و بخشی دیگر نیز به‌زودی کلید خواهد خورد.

تعریف ۵ پروژه در نهضت سامان‌دهی بولوار رسالت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->