پلیس مشهد در تعقیب جانیان اینستاگرامی | این ۲ قاتل مسلح را شناسایی کنید + تصاویر گوشی‌قاپ‌های خشن در دام پلیس مشهد | اعتراف به ۴۰ فقره سرقت با شگرد‌های مختلف کسب مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی توسط دانش‌آموز زنجانی نجات جان مسافر مشهدی از آبشار دوزین استان گلستان(۲۷ تیر ۱۴۰۴) انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

۱۵۰ ایستگاه سلامت در مسیر‌های منتهی به مشهد مقدس برپا می‌شود

  • کد خبر: ۱۲۵۲۵۶
  • ۲۱ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۵
۱۵۰ ایستگاه سلامت در مسیر‌های منتهی به مشهد مقدس برپا می‌شود
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: ۱۵۰ ایستگاه سلامت در مسیر‌های منتهی به مشهد مقدس برپا می‌شود که این ایستگاه‌ها از اربعین حسینی تا شهادت امام رضا (ع) به زائران پیاده رضوی خدمت‌رسانی می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر سیدجواد حسینی خاطر نشان کرد: ستاد خدمات سفر در خراسان رضوی به عنوان دبیرخانه دائمی این حوزه فعال بوده و یکی از کمیته‌های ۱۰ گانه این ستاد کمیته بهداشت، سلامت و محیط زیست بوده که رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد دبیر این کمیته است.

وی تصریح کرد: در کمیته بهداشت، سلامت و محیط زیست ستاد خدمات سفر در خراسان رضوی فعالیت‌ها و خدمات متعددی در طول سال به‌ویژه در مناسبت‌های شاخص ملی و مذهبی صورت می‌پذیرد که یکی از این ایام، ماه‌های محرم و صفر بوده و در این ایام آمادگی کامل اورژانس ۱۱۵ و نیرو‌های خدوم حوزه‌های بهداشت و درمان را داریم تا در حوزه تخصصی خود خدمات مورد نیاز زائران و مجاوران امام رضا (ع) ارائه دهند.

رئیس مرکز بهداشت خراسان رضوی با تأکید بر اینکه برنامه‌های کمیته بهداشت، سلامت و محیط زیست ستاد خدمات سفر خراسان رضوی با همکاری مشترک مجموعه‌های مختلف اجرا می‌شود، گفت: این برنامه‌ها با همکاری مشترک دانشگاه علوم پزشکی مشهد، جمعیت هلال احمر خراسان رضوی، ادارات کل دامپزشکی و انتقال خون استان، سپاه امام رضا (ع)، شهرداری مشهد، نیرو‌های نظامی و انتظامی و مؤسسات و مجموعه‌های ارائه دهنده خدمات بهداشتی و درمانی اجرا می‌شود و از جمله کار‌های شاخص انجام شده در این کمیته می‌توان به راه‌اندازی ۱۵۰ ایستگاه سلامت در سمت ورودی و خروجی شهر‌های ملک آباد، قوچان، کلات، فریمان، سرخس به سمت مشهد و بلعکس اشاره کرد.

وی افزود: در مراکز جاده‌ای و بین‌راهی خدمات بهداشتی، مراقبت‌های فشار خون و قند خون، توزیع بروشور آموزشی و خدمات پزشکی و پرستاری ارائه می‌شود و پیش بینی می‌شود بیش از ۸ میلیون نفر در دهه پایانی ماه صفر به مشهد وارد شوند که از این تعداد یک میلیون نفر از آنان زائران پیاده امام رضا (ع) باشند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: زائران پیاده ممکن است که در مسیر حرکتی به سمت مشهد دچار بیماری، عرق سوز و تاول کف پا بشوند و به همین خدمات پزشکی و پرستاری را در مسیر‌های بین راهی فعال کرده‌ایم تا خدمات مورد نیاز این گروه از زائران را داشته باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->