استرداد روزانه چهار هزار تبعه غیرمجاز افغانستانی از مرز دوغارون ایلان ماسک: کنگره در حال ورشکست کردن آمریکا است روسیه برای مشارکت در مذاکرات ایران-آمریکا پیشنهاد داد تاکید رؤسای جمهور ایران و آذربایجان بر اجرای تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی پزشکیان و امیر کویت تلفنی گفت‌و‌گو کردند نگهداری بیش از ۱۰ هزار اسیر فلسطینی در زندان‌های رژیم اشغالگر پیشنهاد آتش‌بس زلسنکی به روسیه گفت‌وگوی تلفنی رئیس جمهور پزشکیان با امیر قطر| تاکید بر تقویت پیوندهای دوجانبه و تلاش برای توقف جنایات در غزه وال‌استریت‌ژورنال: واشنگتن انتظار داشت تهران پیشنهاد اولیه را رد کند | احتمالا مذاکرات این هفته از سر گرفته می‌شود زاخارووا: مسیر حل‌وفصل مسائل پیرامون برنامه هسته‌ای ایران از راه دیپلماسی می‌گذرد وزیر کشور: وظیفه ماست که راه امام(ره) و شهیدان را ادامه دهیم برنامه آمریکا برای حمایت از قطعنامه ضدایرانی اروپا در آژانس تعداد شهدای غزه به ۵۴ هزار و ۶۰۷ نفر رسید اسلامی: مسیر پیشرفت صنعت هسته‌ای را با قدرت ادامه می‌دهیم ایران، بین ۸ تا ۱۴ کشور دنیا در حوزه دستاورد‌های دفاعی و نظامی عراقچی: با نفی غنی‌سازی، توافقی در کار نخواهد بود سردار تنگسیری: جمهوری اسلامی ایران به هر حمله‌ای پاسخ قوی خواهد داد سردار سلامی: یمن شهامت بی‌نظیری را در دفاع از فلسطین نشان داد مکتب امام‌خمینی(ره)، فراتر از زمان و مکان | روایت آیت‌الله علم‌الهدی از ۳۶ سال زندگی دوم امام راحل گفت‌وگوی تلفنی سلطان عمان با پزشکیان | تأکید بر تقویت روابط دوجانبه عراقچی با دبیرکل حزب الله لبنان دیدار کرد عراقچی: فصلی نوین در روابط تاریخی ایران و لبنان گشوده شده است سخنگوی وزارت امور خارجه: امام خمینی (ره) معمار استقلال ایران و منادی عزت ایرانیان بود رهبر معظم انقلاب در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره): تنزل شدید جایگاه آمریکا در دنیا متاثر از حضور امام است | صنعت هسته‌ای ملت ایران ربطی به آمریکا ندارد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم و عکس ویدئو| مقاومت سوریه حمله به رژیم صهیونیستی را بر عهده گرفت مظفری: سهم خراسان رضوی از بودجه ملی عادلانه نیست| باوجود حضور ۸ درصد جمعیت کشور، فقط ۵.۵ درصد از بودجه را داریم فرار بیش از ۲۰۰ زندانی در پاکستان درپی زلزله نتانیاهو ۱۷۸۸ بار گفت: یادم نمی‌آید !
سرخط خبرها

فرمانده نیروی دریایی ارتش خبر داد: رونمایی و الحاق شناور‌های جدید سطحی و زیرسطحی دریایی در آینده‌ای نزدیک

  • کد خبر: ۱۲۵۳۰۵
  • ۲۱ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۳
فرمانده نیروی دریایی ارتش خبر داد: رونمایی و الحاق شناور‌های جدید سطحی و زیرسطحی دریایی در آینده‌ای نزدیک
فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: سامانه‌های موشکی جدید و شناور‌های سطحی و زیرسطحی، همزمان با هفته دفاع مقدس و روز نیروی دریایی رونمایی و به سازمان رزم این نیرو الحاق می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر دریادار شهرام ایرانی، فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به نقش فناوری و دانش در ۸ سال دفاع مقدس اظهار داشت: عملیات‌های موفقی در دوران دفاع مقدس انجام شد و استفاده از علم، دانش و فناوری با تکیه بر ایمان توانست مسیر جنگ را عوض کند و مدیریت جنگ در بالاترین سطح ممکن انجام شد.

وی افزود: امروز نیرو‌های مسلح و ارتش جمهوری اسلامی ایران پرونده و کارنامه موفقی در همه ابعاد دارند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به رونمایی از تجهیزات نیروی دریایی در هفته دفاع مقدس، گفت: شناوری‌های سطحی و زیرسطحی و سامانه‌های موشکی جدید در هفته دفاع مقدس و هفتم آذر رونمایی و به سازمان رزم نیروی دریایی ارتش الحاق می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->