آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) کاهش ۱۵ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات نوروزی خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) سه تصادف پیاپی در خراسان رضوی با ۱۶ مصدوم | ۲ مصدوم با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس کرمان-مشهد آمار تلفات زلزله میانمار از ۲ هزار نفر عبور کرد بازگشایی دوطرفه جاده کرج - چالوس (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) صدور هشدار هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در برخی نقاط خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دروس عمومی از کنکور حذف شد+جزئیات (۲۲ شهریور ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۲۵۵۱۵
  • ۲۲ شهريور ۱۴۰۱ - ۲۱:۰۲
دروس عمومی از کنکور حذف شد+جزئیات (۲۲ شهریور ۱۴۰۱)
رییس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی وزارت آموزش و پرورش از حذف دروس عمومی از کنکور سراسری خبر داد و اعلام کرد از سال آینده کنکور دو مرتبه در سال برگزار می شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محسن زارعی، عصر امروز (۲۲شهریور) در آیین تجلیل از برترین‌های کنکور سراسری استان کرمانشاه با تشریح تغییرات رخ داده در نحوه برگزاری کنکور سراسری از سال آینده، اظهار کرد: یکی از تغییرات مهم رخ داده در نحوه برگزاری کنکور سراسری این است که از سال آینده سهم سوابق تحصیلی در کنکور سراسری بیشتر شده و به ۴۰ درصد خواهد رسید.

زارعی افزود: از سال آینده کنکور سراسری دو بار در سال برگزار و نتایج آن به مدت دو سال برای داوطلبان حفظ خواهد شد.

رییس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به حذف دروس عمومی از کنکور سراسری، گفت: این موضوع به معنی حذف سهم دروس عمومی نیست و سهم آن‌ها در سوابق تحصیلی لحاظ خواهد شد.زارعی تاکید کرد: حذف دروس عمومی از کنکور سراسری در راستای توجه بیشتر به یادگیری عمیق این دروس انجام گرفته است.

زارعی در ادامه با بیان اینکه برگزاری کنکور سراسری به سبک گذشته باعث توجه کمتر بر یادگیری عمیق از سوی دانش آموزان شده بود، گفت: برگزاری کنکور سراسری به مدل قبلی سبب شده بود دانش آموزان توجه کمتری به دروس داشته و بیشتر دنبال کلاس‌های کنکوری و تست زنی بروند که این موضوع کیفیت آموزشی را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

وی در ادامه اشاره‌ای هم به حواشی مطرح شده در فضای مجازی در مورد بالا بودن سهم دانش آموزان مدارس غیردولتی در قبولی‌های کنکور داشت و گفت: اخیرا در فضای مجازی عنوان کرده اند که ۷۷.۵ درصد رتبه‌های زیر سه هزار کنکور سراسری امسال در مدارس غیردولتی و از جمله مدارس استعداد‌های درخشان تحصیل کرده اند، این در حالیست که مدارس استعداد‌های درخشان زیرمجموعه مدارس دولتی هستند.

وی تاکید کرد: اینکه استعداد‌های برتر را شناسایی کرده و پرورش دهیم، نه فقط بی عدالتی نبوده، بلکه عین عدالت است.

وی اشاره‌ای هم به توجه بیشتر دانش آموزان و خانواده‌ها به تحصیل در رشته علوم تجربی به امید قبولی در رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی داشت و از خانواده‌ها خواست به دنبال آرزو‌های از دست رفته خود در فرزندانشان نباشند و اجازه بدهند فرزندانشان بر مبنای استعداد‌ها و علاقمندی‌های خود تحصیل کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->