کارتون | قیمت لبنیات در حدود کمتر از ۵  سال، بیش از ۷ برابر شده است ویدئو | یلدا، یک‌دقیقه بیشتر در کنار هم کارتون | خانواده‌های زیر خط فقر بی‌نصیب از سفره‌های رنگین شب چله حاصل ۲ سال عکاسی در نگارخانه فردوسی | «دوسالانه عکاسی» کانون عکس انجمن سینمای جوانان مشهد برگزار شد ویدئو | قابی متفاوت از بازدید شهردار مشهد از نمایشگاه خدمات شهری و ترافیک و حمل و نقل شهری سارا طالبیان: هیچ مسئولی از حالم خبر ندارد ویدئو| محافظت از درختان با همکاری شهروندان مشهدی ویدئو | تشرف جمعی از موکب داران عراقی به زیارت حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) «باردو»؛ نمایشی عاشقانه که با موسیقی حرف می‌زند ویدئو | برف‌روبی پشت‌بام حرم امام‌رضا(ع) (۲۹ آذر ۱۴۰۴) اینفوگرافی | توصیه‌های رانندگی در هوای برفی ویدئو | برف در حرم امام‌رضا(ع) (۲۸ آذر ۱۴۰۴) ویدئو | جمعه برفی مشهد (۲۸ آذرماه ۱۴۰۴) ویدئو | وضعیت ترافیک حال حاضر سطح شهر مشهد از نگاه دوربین‌های مرکز کنترل ویدئو | برف بازی در زاینده‌رود اصفهان ویدئو| آغاز بارش برف در شهر مشهد (۲۸ آذر ۱۴۰۴) ویدئو | همه چیز درباره افزایش قیمت رم‌ ویدئو | سد خاکی قشم شکست کارتون | قطع بیمه‌های تکمیلی بازنشستگان و هزینه‌های سرسام‌آور درمان کافه شهر| خاک‌جان؛ روایت زنانی که هنوز با زمین نفس می‌کشند
سرخط خبرها

ویدئو | درباره رحمان عموزاد قهرمان جوان کشتی ایران | داستان رحمانی که رحیم نبود!

۴ سال پیش زمانی که طرفداران کشتی چهره یک جوان با لباس‌های گشاد و ژولیده را در قاب تلویزیون دیدند، شاید به رویاهایش خندیدند. ستاره بهشهری کشتی ایران اما امسال کولاک کرد و کشتی‌های تهاجمی و پر از فن و شهامت رحمان عمو زاد در رقابت‌های قهرمانی جهان او رامحبوب هواداران کرد.
  • کد خبر: ۱۲۶۲۶۸
  • ۲۸ شهريور ۱۴۰۱ - ۲۳:۴۰

به گزارش شهرآرانیوز، ۴ سال پیش زمانی که طرفداران کشتی چهره یک جوان با لباس‌های گشاد و ژولیده را در قاب تلویزیون دیدند، شاید به رویاهایش خندیدند. رحمان عمو زاد در اوج نوجوانی صحبت از کسب ۴ مدال طلای المپیک کرد و گفت آرزو می‌کند مانند حسن یزدانی شود. (انصافا هم خنده دار بود که آرزو کنی مثل حسن یزدانی بشی و ۲ مدال طلای المپیک رو بگیری، طفلی حسن هنوز خودش ۴ تا مدال طلای المپیک رو نداره) حالا، اما این نوجوان محجوب در بین دوستاش به رحمان بی رحم معروف شده. ستاره بهشهری کشتی ایران امسال کولاک کرد و کار را به جایی رساند که حتی داوران هم برای شمارش امتیازاتش به اشتباه می‌افتادند! کشتی‌های تهاجمی و پر از فن و شهامت رحمان عمو زاد در رقابت‌های قهرمانی جهان او رامحبوب هواداران کرد.

عموزاد امسال روی هر حریفی که پیش راهش بود، یک کلکسیون فن اجرا کرد و تمام اون‌ها را یک دور دور خودشون پیچوند و بهم گره زد. دست آخر هم روبروی حریف آمریکایی، یک کاری کرد که کشتی گیر یانکی‌ها تا خود ایالات متحده داشت از دست رحمان فرار می‌کرد.

دلاور مازندرونی کشتی ایران تنها ۲۰ سال داره و از همین الان برای کسب اولین مدال طلای المپیکش خیز برداشته. شاید چند سال دیگه همه ما که تا ۴ سال پیش به عموزاد می‌خندیدیم، از کشتی هاش لذت ببریم و باکسب مدال هاش اشک شوق بریزیم.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->