انتصاب جدید در آمریکا: مجری رادیو، معاون اف‌بی‌آی شد لغو تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه سوریه جزئیات سفر لاوروف به تهران اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) انفجار در کنسولگری روسیه در شهر مارسی فرانسه (۶ اسفند ۱۴۰۳) آغاز مراسم رسمی تدفین شهید سید هاشم صفی‌الدین (۶ اسفند ۱۴۰۳) «جنگنده یاک ۱۳۰» در رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش به پرواز درآمد تأکید رئیس‌جمهور تاجیکستان بر استفاده از هوش مصنوعی در نیروهای مسلح شانزدهمین بسته تحریمی اتحادیه اروپا علیه روسیه و بلاروس + جزئیات قالیباف: نبرد مقاومت با داعش و رژیم صهیونیستی، تثبیت امنیت لبنان را درپی داشت تحریم ۷۰ شهروند و ۷۹ نهاد روسی توسط استرالیا تعطیلی ۴۹ مدرسه در کره جنوبی درپی کاهش جمعیت اختلاف‌ها در رژیم صهیونیستی بالا گرفت | نتانیاهو از پسرش کتک خورد روز تاریخی تشییع سیدحسن نصرالله مخالفت ۶۰ درصد صهیونیست‌ها با ازسرگیری جنگ در غزه وخامت حال پاپ | واتیکان از جزئیات سلامتی رهبر کاتولیک‌های جهان خبر داد حمایت ترامپ از تصمیم نتانیاهو برای ازسرگیری جنگ در غزه (۶ اسفند ۱۴۰۳) واکنش قاطع عراق به تهدیدات امنیتی گروه‌های تروریستی سوریه تهدید نتانیاهو درخصوص نقض آتش‌بس غزه: برای ازسرگیری جنگ در هر زمانی آماده‌ایم وزیر دفاع: دشمنان حد و مرزی در جهان‌خواری و زورگویی ندارند پیروزی محافظه‌کاران آلمان در انتخابات سراسری | فردریش مرتس ۶۹ساله صدراعظم شد سرلشکر باقری: نگاه ما برای حل مشکلات باید به داخل کشور باشد مولدسازی املاک و زمین‌های مازاد ۷ وزارتخانه و سازمان زندان‌ها بررسی و قیمت‌گذاری شد رهبر معظم انقلاب در دیدار دست‌اندرکاران همایش بین‌المللی تسنیم: حوزه علمیه وام‌دار آیت‌الله جوادی آملی است | تفسیر تسنیم کاری بزرگ و از افتخارات شیعه و حوزه است + فیلم و تصاویر عراقچی در کنفرانس بین‌المللی خلع سلاح ژنو سخنرانی خواهد کرد سپاه: تشییع باشکوه شهیدان مقاومت در بیروت نشان داد حزب الله زنده است گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

وزیر آموزش و پرورش: منابع رتبه‌بندی معلمان در ۱۸ ماه بین مشمولان توزیع می‌شود

  • کد خبر: ۱۲۶۵۰۳
  • ۳۰ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۴
  • ۱
وزیر آموزش و پرورش: منابع رتبه‌بندی معلمان در ۱۸ ماه بین مشمولان توزیع می‌شود
وزیر آموزش و پرورش منابع اختصاص یافته برای رتبه‌بندی معلمان را ۳۸ هزار میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: این منابع در ۱۸ ماه میان مشمولان توزیع می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، یوسف نوری در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در پاسخ به این سوال که پیش‌بینی شما از زمان اجرای قانون رتبه‌بندی معلمان چه موقع است؟، اظهار داشت: برخی از همکاران ما مدارک لازم را هنوز بارگذاری نکرده‌اند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا شما مدارک لازم معلمان را در اختیار ندارید؟ ادامه داد: یکسری از مدارک هستند که در سامانه ما قرار دارند و همکاران ما باید یکسری مدارک تکمیلی را بارگذاری کنند که این مدارک مربوط به صلاحیت عمومی و یا شایستگی عمومی و شایستگی تخصصی و حرفه‌ای است و ما این مدارک را نداریم و باید یکبار برای همیشه در راستای اجرای این طرح این مدارک در سامانه مشخص شده قرار گیرد. ما از همکارانمان درخواست می‌کنیم که این کار را هرچه زودتر انجام دهند. انجام اجرای این موضوع از سی و یکم شهریورماه تمدید شده و من از همکارانم خواهش می‌کنم هرچه زودتر این اطلاعات و مدارک را جمع‌آوری و ثبت کنند تا ما این کار را زودتر انجام دهیم.

وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به این سوال که برخی معتقدند که علت عدم اجرای این طرح به مباحث بودجه‌ای و کمبود منابع بر می‌گردد، تصریح کرد: نه منابع ۳۸ همت است و بین مشمولان در طول ۱۸ ماه توزیع می‌شود و این شروع رتبه‌بندی معلمان است و برای سال آینده تقویمی یعنی سال ۱۴۰۲ به صورت استحقاقی به هر فرد در هر رتبه پرداخت می‌شود.

وی در پاسخ به سئوالی مبنی بر این‌که فردا آخرین مهلت تعیین شده از سوی رئیس‌جمهور برای پیوستن به پنجره واحد خدمات الکترونیک دولت است، شما چه اقداماتی را در این زمینه داشته‌اید؟، تصریح کرد: سامانه اصلی آموزش و پرورش خیلی وقت است که در پنجره واحد دولت است و ما تکلیف کرده‌ایم که زیرمجموعه‌ها به این موضوع بپیوندد و اگر احیانا زیرساخت‌ها آماده نباشد باید همکاران ما با منطق مستدل دلیل تاخیر احتمالی‌شان را در این ارتباط مطرح کنند.

نوری همچنین در پاسخ به این سوال که فکر می‌کنید چه مقدار از آموزش و پرورش بتواند به این پنجره واحد بپیوندد؟، اظهار کرد: آنچه که برای ما تکلیف شده است چهار سامانه است که اولین و مهم‌ترین آن را وصل کرده‌ایم و سه سامانه زیرمجموعه نیز باید وصل شود.

وزیر آموزش و پرورش درباره نگرانی معلمان مهرآفرین برای اجرای قانون رتبه‌بندی معلمان گفت: چند گروه از قانون رتبه‌بندی معلمان مستثنی شدند، یکی گروه موسوم به مهرآفرینان بودند که زمانی با شرکت‌های خدماتی قرارداد داشتند و وارد شدند اما باید مانند سایر نیروهای قراردادی، برای دریافت کد استخدامی، آزمون می‌دادند، امروز به دنبال راهکار هستیم. آزمون گرفته می‌شود آزمون مجدد نیز گرفته خواهد شد تا این نیروها، قبول شوند و لازم نیست نگرانی و ناراحتی داشته باشند.

وی افزود: درخواست این افراد این است که آزمون ندهند در حالی که قانون مدیریت خدمات کشور مصوب کرده است که این افراد باید آزمون دهند، برنامه‌ریزی شده بود که آزمون در شهریور برگزار شود اما به سبب همزمانی با مراسم اربعین، این آزمون در مهر برگزار می شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۰۰ - ۱۴۰۱/۰۷/۰۹
0
0
فکر نکنم رتبه بندی معلمان اجرا بشه سر کاریم
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->