تعداد مجروحان انفجار بندر شهید رجایی به ۷۰۰ نفر رسید (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس جمعیت هلال احمر: ۵ فروند بالگرد هلال‌احمر به بندرعباس اعزام شد دادستان کل کشور نسبت به انتشار اخبار کذب از حادثه بندر شهید رجایی هشدار داد (۶ اردبهشت ۱۴۰۴) تندخویی و تندمزاجی نابود کننده پیوندهای خانوادگی و اجتماعی | سم مهلک یک رابطه وزیر بهداشت دستور رسیدگی فوری به مصدومان بندر شهید رجایی را صادر کرد بازی با مرگ با بلع یک کیلو و ۸۰۷ گرم تریاک در تربت حیدریه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) قتل بر اثر اختلاف مالی در لرستان | دستگیری قاتل در کمتر از یک ساعت ماجرای تیراندازی پلیس تهران در قلهک چه بود؟ (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصویب پرداخت ۱۸۵هزار میلیارد تومان از دیون دولت به سازمان تأمین اجتماعی در بودجه ۱۴۰۴ لخته‌شدن خون در مغز مرد ترکیه‌ای، زبانش را دانمارکی کرد! افزایش سرقت از مشاغل حساس در تهران؛ آیا قوانین بازدارنده کافی هستند؟ شمار موتورلانس‌های اورژانس مشهد بیش از ۲ برابر شد هشدار به مادران باردار: نشانه‌های زایمان زودرس را بشناسید آمار تلفات و تعداد مصدومان انفجار شدید در اسکله شهید رجایی بندرعباس + فیلم واکسیناسیون از مرگ‌ومیر ۴۰ درصد از کودکان جلوگیری کرده است رئیس کمیسیون اصل نود مجلس: خدمات درمانی تأمین‌اجتماعی همسر متوفی بلافاصله مسدود نشود آخرین فرصت ثبت‌نام برای ترمیم سوابق تحصیلی دانش‌آموزان اعلام شد نقش آفرینی موفق شعبه ۳۰۳ شورای حل اختلاف مشهد در صلح و سازش یک پرونده مطالبه طلا انفجار شدید در بندر شهید رجایی بندرعباس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم و علت انفجار برنامه جدید معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش برای دبستانی‌ها آمار عجیب ازدواج در ایران؛ زنان متأهل کمتر از مردان! | ۲۵ هزار ازدواج بالای ۵۰ سال قدردانی از معلم، زیر فشار تجملات چند توصیه مؤثر برای روز کنکور | چطور درس‌ها را جمع‌بندی کنیم؟ تأثیر معدل در کنکور ۱۴۰۴ قطعی شد | توضیح وزیر سابق آموزش و پرورش از فواید این تصمیم استرداد ۶۸۹ هزار تبعه غیرمجاز افغان از مرز‌های خراسان رضوی طی سال ۱۴۰۳ ثبت‌نام وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان تأمین اجتماعی چه‌زمانی آغاز می‌شود؟
سرخط خبرها

پیش بینی وضع هوای ایران در ۵ روز آینده (۳۱ شهریورماه ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۲۶۶۹۱
  • ۳۱ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۶:۴۵
پیش بینی وضع هوای ایران در ۵ روز آینده (۳۱ شهریورماه ۱۴۰۱)
براساس اعلام سازمان هواشناسی کشور پیش بینی می شود در روزهای آتی در ۷ استان بارش ها گسترش یابد و همچنین خیزش گردوخاک در کشور همسایه عراق و نفوذ آن به استان‌های واقع در شمال غرب کشور دور از انتظار نیست‌.

به گزارش شهرآرانیوز، پنجشنبه (۳۱ شهریور) در استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، زنجان، ارتفاعات البرز در استان‌های قزوین، البرز، گیلان و اردبیل، برخی نقاط استان‌های کردستان، کرمانشاه و شمال ایلام ابرناکی، گاهی رگبار، رعدوبرق  و وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود.

همچنین در ساعات بعدازظهر و اوایل شب در شرق هرمزگان و غرب اصفهان نیز افزایش ابر و رگبار پراکنده دور از انتظار نیست.

جمعه (۱ مهر) در برخی مناطق آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و ارتفاعات اردبیل بارش پراکنده و گاهی وزش باد رخ می‌دهد.

در این مدت روند افزایش نسبی دما در استان‌های ساحلی خزر و اردبیل پیش‌بینی می‌شود؛ همچنین خیزش گردوخاک در کشور همسایه عراق و نفوذ آن به استان‌های واقع در شمال غرب کشور و کاهش کیفیت هوا در این مناطق دور از انتظار نیست‌.

شنبه (۲ مهر) با نفوذ جریانات شمالی به سواحل دریای خزر در شرق اردبیل و گیلان ابرناکی، بارش باران، وزش باد و کاهش دما رخ می‌دهد.

یکشنبه (۳ مهر) گستره بارش، اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، شمال آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی را دربر خواهد گرفت، ابرناکی و بارش باران همراه با وزش باد و کاهش دما رخ خواهد داد. در گیلان و غرب مازندران بارش شدت خواهد داشت.

دوشنبه (۴ مهر) بارش در سواحل شمالی کاهش می‌یابد و فقط در برخی مناطق گیلان و مازندران ادامه خواهد داشت.

دریای خزر روزهای شنبه و یکشنبه مواج خواهد بود همچنین در این مدت وزش باد در جنوب غرب و جنوب کشور افزایش می‌یابد و خلیج فارس نیز مواج است.

از روز دوشنبه وزش باد در شرق و شمال شرق کشور افزایش می‌یابد و در منطقه زابل وزش باد شدید و خیزش گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

همچنین براساس اعلام این سازمان، آسمان تهران فردا (۱ مهر) کمی ابری و غبارآلود گاهی وزش باد با حداقل دمای ۲۳ و حداکثر دمای ۳۵ درجه سانتیگراد و طی ‌شنبه (۲ مهر) صاف تا کمی ابری و غبارآلود با حداقل دمای ۲۴ و حداکثر دمای ۳۵ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

طی امروز و فردا (۳۱ شهریور و ۱ مهر) اهواز با دمای ۴۱ و ۴۲ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد و ارومیه با دمای ۹ و ۱۰ درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان‌ کشور هستند.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->