قطع عضو ۲۰ نفر با مواد محترقه پیش از فرارسیدن چهارشنبه سوری (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) صالحی‌امیری: جامعه امروز ایران بیش از هر زمان دیگری به نشاط اجتماعی نیاز دارد رهبر انصارالله: سکوت در قبال حوادث سوریه جنایت است دادگاه رستمی صفا؛ تأکید بانک مرکزی بر تسویه عین ارز ترکیب ممنوعه و خطرناک جوهر نمک و وایتکس در خانه‌تکانی بیش از ۹ میلیون ایرانی افراد دارای معلولیت هستند پیگیری وزارت آموزش و پرورش برای حل مشکل خدمت وظیفه معلمان جوان ارتباط مرگ و میر با مصرف کَره و روغن‌های گیاهی اختلاف خانوادگی انگیزه قتل برادر در ایلام وکیل مرحومه جاوید: متهم قصد دارد خود را مجنون جلوه دهد! ۳۷ درصد معلولان آسیب نخاعی به خاطر تصادفات دچار معلولیت شده‌اند کاهش چشمگیر بارندگی در ۱۹ استان کشور طی سال آبی جاری کلاس‌های درس دانشگاه‌ها در هفته پایانی سال ۱۴۰۳ مجازی شد راه‌اندازی قطار بین‌المللی تهران - وان (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) مصطفی اسدی مدیرکل جدید آموزش و پرورش خراسان رضوی شد + سوابق افزایش هزینه سفر به عتبات عالیات، چالش جدید زائران اجرای طرح اهدای نشان به اماکن مناسب‌سازی‌شده برای معلولان در خراسان رضوی کمبود ید در زنان باردار و دانش‌آموزان چند استان کشور آزادی ۱۴ زندانی در پی بازدید معاون رئیس جمهور از ندامتگاه زنان تهران تزریق واکسن «روتاویروس و پنوموکوک» برای کودکان رایگان است توصیه‌های وزارت بهداشت درباره خرید زولبیا و بامیه و خرما دستگیری قاتلی که برادر ۱۵ ساله‌اش را در مسجدسلیمان به قتل رساند روزانه بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار تراکنش نسخه الکترونیک ثبت می‌شود افزایش ۱۶ درصدی پرواز‌های فرودگا‌ه‌ بین‌المللی مشهد طی سال ۱۴۰۳ خرید برج تجاری و خانه در دبی و اسپانیا، نتیجه اعتماد به مدیران فاسد در پرونده چای دبش رشد ۴۰ درصدی اعتبارات دانشگا‌ها در بودجه ۱۴۰۴ آزمون استخدامی ۱۴۰۴ آموزش و پرورش چه زمانی برگزار می‌شود؟ وضعیت بحرانی ذخایر آبی سدها | کاهش ۴۱ درصدی بارش‌ها در سال آبی جاری معاون میراث‌فرهنگی کشور: به هیچ وجه افزایش قیمت بلیت نداریم
سرخط خبرها

احتمال شیوع موج دوم آنفلوآنزا از بهمن ماه

  • کد خبر: ۱۲۶۷۲
  • ۰۲ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۰
احتمال شیوع موج دوم آنفلوآنزا از بهمن ماه
مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: احتمال شیوع موج دوم آنفلوآنزا در کشور از بهمن‌ماه پیش‌بینی شده است که این موضوع بستگی به شرایط آب و هوایی و سایر عوامل دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محمد جعفر صادقی گفت: موج نخست شیوع آنفلوآنزا در کشور و خراسان رضوی از نیمه دوم آبان‌ماه شروع شد و اکنون ابتلا به این بیماری به وضعیت عادی و معمول رسیده است.
وی افزود: احتمال شیوع موج دوم آنفلوآنزا در کشور از بهمن‌ماه پیش‌بینی شده است که این موضوع بستگی به شرایط آب و هوایی و سایر عوامل دارد.
وی بدون اشاره به آماری از ابتلای به آنفلوآنزا در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: بیشتر مبتلایان به آنفلواآنزا از نوع H ۳ N ۱ و H ۱ N ۱ هستند، اما امسال گونه جدیدی از آنفلوآنزا در دنیا و کشورمان همه‌گیری یافت که شدت و حدت بیماری را موجب شد.
مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه بیش از ۱۵ نوع ویروس و میکروب عفونت‌های تنفسی را موجب می‌شوند گفت: آنفلوآنزا یکی از عفونت‌های تنفسی شایع است که مهمترین خصیصه ویروس این بیماری همه‌گیری آن است به طوری که ویروس آنفلوآنزا به تنهایی می‌تواند حدود ۱۵ درصد افراد جامعه را مبتلا کند، اما سایر ویروس‌های بیماری‌های تنفسی در مجموع ۲ درصد افراد جامعه را در بر می‌گیرند.
صادقی مهم‌ترین تفاوت علائم آنفلوآنزا نسبت به سایر عفونت‌های تنفسی را تب ناگهانی و بالا دانست و افزود: در سرماخوردگی و شبه آنفلوآنزا تب به تدریج بالا می‌رود، ولی در بیماری آنفلوآنزا تب بیمار به طور ناگهانی تا ۳۹ درجه نیز می‌رسد.
وی دوره درمان آنفلوآنزا را بین سه تا پنج روز و حداکثر یک هفته دانست و گفت: خطر مرگ و میر، بیشتر، بیماران زمینه‌ای مانند مبتلایان به بیماری‌های قلبی و عروقی، پیوند کلیه، دیابت، کودکان و سالمندان را تهدید می‌کند به همین خاطر این گروه از افراد باید هرساله در مهرماه واکسن آنفلوآنزا را دریافت کنند.

بیماری آنفلوآنزا شناخته شده‌ترین عفونت حاد تنفسی به شمار می‌رود که بیشتر در فصل سرما شیوع می‌یابد و به علت همه گیری زیاد، پیشگیری و کنترل آن از اهمیت به سزایی برخوردار است.

طبق آمار‌های وزارت بهداشت امسال ۵۶ نفر بر اثر ابتلای به آنفلوآنزا در کشور فوت کرده‌اند که همه آن‌ها بیماری‌های زمینه‌ای مانند بیماری‌های تنفسی، قلبی، نقص سیستم ایمنی، سرطانی و کلیوی داشته‌اند و ۱۲ تن از این تعداد شهروندان استان خراسان رضوی بوده اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->