ویدئو| تصاویری از محل وقوع حادثه تروریستی در بندرلنگه (۸ دی ۱۴۰۳) محکومیت با پابند مهدی یراحی پایان یافت (۸ دی ۱۴۰۳) مرگ ۷ نفر بر اثر گازگرفتگی در تهران عوارض روحی سقط جنین در مادران چیست؟ خودروهای شوتی ۲۶۹ نفر را به کام مرگ کشاندند در چه صورتی سقط جنین باعث مرگ مادر می‌شود؟ همه آنچه باید درباره تجربه دندان درآوردن کودکتان بدانید | چالش‌های یک اتفاق دندانی تصادفات جاده‌ای در خراسان‌رضوی ۱۷ مصدوم بر جای گذاشت (۸ دی ۱۴۰۳) روغن‌کاری چرخ زنگاری توسعه از طریق نخبگان تسهیلات اشتغال تبصره ۱۸ به تأسیسات گردشگری استان خراسان رضوی پرداخت می‌شود ضرب و شتم شدید بازرس غذا و دارو در کرج میز کار مخصوص کمردرد ابداع شد افزایش قابل‌توجه آمار ابتلا به آنفلوانزا در کشور (۸ دی ۱۴۰۳) پراید، آلاینده‌ترین خودروی مشهد است معوقات حقوق بازنشستگان در ۳ ماه باقی‌مانده از سال ۱۴۰۳ با اعمال متناسب‌سازی واریز خواهد شد هشدار پلیس فتا درباره دو شگرد معروف کلاهبرداران تلفنی و پیامکی سقط جنین و خطر جدی باقی‌ماندن بقایای جفت در بدن مادر آنفلوانزا در رأس فهرست ویروس‌های درگردش کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۸ دی ۱۴۰۳) | بارش باران و برف در روز‌های پایانی هفته بازسازی صحنه نزاع منجر به قتل | دوئل مرگ‌بار دهه‌هشتادی ها آیا حق عائله‌مندی برای زنان بازنشسته تأمین اجتماعی برقرار می‌شود؟ پارابن، عامل مهم سرطان پستان ده ماده غذایی برای رشد خوب مو‌ها خطرات جدی سوخت مازوت برای سلامت مردم اعتراف «بوقلمون‌های شمشیرکش» به ۶۰ فقره زورگیری | این زورگیران را شناسایی کنید + عکس کدام استا‌ن‌های کشور در هفته جاری بارانی می‌شود؟ (۸ دی ۱۴۰۳) + فیلم قتل پدر پولدار توسط پسر و عروس به خاطر تجدید فراش آلودگی هوا به مغز جنین آسیب می‌رساند «تناسب اندام» باعث سلامت مغز در سالمندان می‌شود دارو‌هایی که خطر لخته‌شدن خون را افزایش می‌دهند زنگ خطر سوختگی در زمستان
سرخط خبرها

احتمال شیوع موج دوم آنفلوآنزا از بهمن ماه

  • کد خبر: ۱۲۶۷۲
  • ۰۲ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۰
احتمال شیوع موج دوم آنفلوآنزا از بهمن ماه
مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: احتمال شیوع موج دوم آنفلوآنزا در کشور از بهمن‌ماه پیش‌بینی شده است که این موضوع بستگی به شرایط آب و هوایی و سایر عوامل دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محمد جعفر صادقی گفت: موج نخست شیوع آنفلوآنزا در کشور و خراسان رضوی از نیمه دوم آبان‌ماه شروع شد و اکنون ابتلا به این بیماری به وضعیت عادی و معمول رسیده است.
وی افزود: احتمال شیوع موج دوم آنفلوآنزا در کشور از بهمن‌ماه پیش‌بینی شده است که این موضوع بستگی به شرایط آب و هوایی و سایر عوامل دارد.
وی بدون اشاره به آماری از ابتلای به آنفلوآنزا در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: بیشتر مبتلایان به آنفلواآنزا از نوع H ۳ N ۱ و H ۱ N ۱ هستند، اما امسال گونه جدیدی از آنفلوآنزا در دنیا و کشورمان همه‌گیری یافت که شدت و حدت بیماری را موجب شد.
مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه بیش از ۱۵ نوع ویروس و میکروب عفونت‌های تنفسی را موجب می‌شوند گفت: آنفلوآنزا یکی از عفونت‌های تنفسی شایع است که مهمترین خصیصه ویروس این بیماری همه‌گیری آن است به طوری که ویروس آنفلوآنزا به تنهایی می‌تواند حدود ۱۵ درصد افراد جامعه را مبتلا کند، اما سایر ویروس‌های بیماری‌های تنفسی در مجموع ۲ درصد افراد جامعه را در بر می‌گیرند.
صادقی مهم‌ترین تفاوت علائم آنفلوآنزا نسبت به سایر عفونت‌های تنفسی را تب ناگهانی و بالا دانست و افزود: در سرماخوردگی و شبه آنفلوآنزا تب به تدریج بالا می‌رود، ولی در بیماری آنفلوآنزا تب بیمار به طور ناگهانی تا ۳۹ درجه نیز می‌رسد.
وی دوره درمان آنفلوآنزا را بین سه تا پنج روز و حداکثر یک هفته دانست و گفت: خطر مرگ و میر، بیشتر، بیماران زمینه‌ای مانند مبتلایان به بیماری‌های قلبی و عروقی، پیوند کلیه، دیابت، کودکان و سالمندان را تهدید می‌کند به همین خاطر این گروه از افراد باید هرساله در مهرماه واکسن آنفلوآنزا را دریافت کنند.

بیماری آنفلوآنزا شناخته شده‌ترین عفونت حاد تنفسی به شمار می‌رود که بیشتر در فصل سرما شیوع می‌یابد و به علت همه گیری زیاد، پیشگیری و کنترل آن از اهمیت به سزایی برخوردار است.

طبق آمار‌های وزارت بهداشت امسال ۵۶ نفر بر اثر ابتلای به آنفلوآنزا در کشور فوت کرده‌اند که همه آن‌ها بیماری‌های زمینه‌ای مانند بیماری‌های تنفسی، قلبی، نقص سیستم ایمنی، سرطانی و کلیوی داشته‌اند و ۱۲ تن از این تعداد شهروندان استان خراسان رضوی بوده اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->